Benim 12 den 20 te çıktı 2 günde canım olur olur sen rahat ol sıkma kendini iyi düşün :)Selam kızlar bende yeni katildim araniza bu ay klomen kullandim regln 9. Gunu 11 mm yumoşlar yarın kontrolum var gelişme olurmu sizce...
Canim catlatma ignesinin boyle bi etkisi oldugunu biliyorum ama klomeni bilmiyorum... Insallah hamilesindirArkadaşlar ben polikistik overim doktorun klomen verdi ve yumurtam kendiliğinden çatladı reglime 6 gün var belimde ve kasığimda çok ağrı olduğu için erken gebelik testi yaptim dört gün evvel ikinci çizgi çok silikti iki gün sonra tekrar yaptım çizgi bu sefer daha da belirgindi dün 2 defa daha yaptım ikinci çizgi belirgin bir şekilde vardı ben hamile miyim yoksa klomenin böyle bir etkisi olabilir mi idrar testine
Arkadaşlar ben polikistik overim doktorun klomen verdi ve yumurtam kendiliğinden çatladı reglime 6 gün var belimde ve kasığimda çok ağrı olduğu için erken gebelik testi yaptim dört gün evvel ikinci çizgi çok silikti iki gün sonra tekrar yaptım çizgi bu sefer daha da belirgindi dün 2 defa daha yaptım ikinci çizgi belirgin bir şekilde vardı ben hamile miyim yoksa klomenin böyle bir etkisi olabilir mi idrar testine
İnşallah. Çatlatma iğneside olmadım ama bilmiyorum
Şuanda doktorun dediğinde göre 6 gün sonra regli olmam gerek yanı 6 gün erken yaptım testi
Çatladığını söylemişti sıvı görünmüstü
Düne kadar benim de vardı artık yok ben de merak ediyorum bunu yanma ağrı da varmı benim vardiKizlar igneden sonra beyaz akintisi olan var mi? Benim bugun 7.gun 2-3 gundur beyaz sut kesigi gibi akinti geliyor normal mi yoksa mantarin habercisi mi bu ya
Senin igneden sonra kacinci gunun? Ya da kacinci gunde kesildi akinti? Ben de yanma yok ama ara ara batma oluyor ve dikkat ettim sonrasinda akinti geliyorDüne kadar benim de vardı artık yok ben de merak ediyorum bunu yanma ağrı da varmı benim vardi
Canim az kalmis senin insallah vardir ya karamsar olma :)Bugün iğne 11. gün belirti yok bu ay da olmadı galiba
Anladım daha bana cumaya kadar ilişki ctesi de kan ver dedi senin aşamalarda bu sekildemi olmuştu ??
Ben iki günde bir ultrasona giriyordum çünkü ilk yumurtam büyümemisti iki hafta üçüncü hafta büyüdü ve çatladı kan tahlili 14 gün sonra adet olmazsan o zaman yaparız dedi doktorum
İnşallah ikizdir ve hakkında hayırlısı olur. Ben bu ay ilk defa klomen kullandım. 2yumurtam olustu yumurta takibindrym şuan. Senın kac yumurtan olustu? Hikayeni anlatr mısın rica etsem?Kızlar sonucum çıktı 240
3 buçuk kat artmış ikiz olma ihtimali var kızlar çok heyecanlıyım
Benim de batmadan sonra akıntı oluyordu dünden beri yok hayırlısı artikSenin igneden sonra kacinci gunun? Ya da kacinci gunde kesildi akinti? Ben de yanma yok ama ara ara batma oluyor ve dikkat ettim sonrasinda akinti geliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?