Aralık ayında klomen kullananlar destekleşelim...

Canim catlatma ignesinin boyle bi etkisi oldugunu biliyorum ama klomeni bilmiyorum... Insallah hamilesindir

Cnm klomenin etkisi yok die biliyorum adetin kaçıncı günündesin??

Kizlar igneden sonra beyaz akintisi olan var mi? Benim bugun 7.gun 2-3 gundur beyaz sut kesigi gibi akinti geliyor normal mi yoksa mantarin habercisi mi bu ya

Kizlar igneden sonra beyaz akintisi olan var mi? Benim bugun 7.gun 2-3 gundur beyaz sut kesigi gibi akinti geliyor normal mi yoksa mantarin habercisi mi bu ya
Düne kadar benim de vardı artık yok ben de merak ediyorum bunu yanma ağrı da varmı benim vardi

Düne kadar benim de vardı artık yok ben de merak ediyorum bunu yanma ağrı da varmı benim vardi
Senin igneden sonra kacinci gunun? Ya da kacinci gunde kesildi akinti? Ben de yanma yok ama ara ara batma oluyor ve dikkat ettim sonrasinda akinti geliyor

Ben iki günde bir ultrasona giriyordum çünkü ilk yumurtam büyümemisti iki hafta üçüncü hafta büyüdü ve çatladı kan tahlili 14 gün sonra adet olmazsan o zaman yaparız dedi doktorum
Anladım daha bana cumaya kadar ilişki ctesi de kan ver dedi senin aşamalarda bu sekildemi olmuştu ??

Kızlar sonucum çıktı 240
3 buçuk kat artmış ikiz olma ihtimali var kızlar çok heyecanlıyım
İnşallah ikizdir ve hakkında hayırlısı olur. Ben bu ay ilk defa klomen kullandım. 2yumurtam olustu yumurta takibindrym şuan. Senın kac yumurtan olustu? Hikayeni anlatr mısın rica etsem?

Senin igneden sonra kacinci gunun? Ya da kacinci gunde kesildi akinti? Ben de yanma yok ama ara ara batma oluyor ve dikkat ettim sonrasinda akinti geliyor
Benim de batmadan sonra akıntı oluyordu dünden beri yok hayırlısı artik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…