Varsa cikarmi ne dersiniz tek cizgi gormekten korkuyorumBnde 4 une kadar beklicem diyorum da yarin tekrar yapsammi test bat 4
ayyy inşallah canım yaaa yok yok ettirmem merak etmeAyyy Candy adin gibi seker seker mijdeler ver bize ohh ne guzel ya cok sukur dikkat et kendine. Altdan kontrol ettirme kendini dusuk sebebi aman canim. Ikizler geliyor insallah
sadece ihtimal canım ama o bile yetti inan ben ikiz çok istiyodumNe guzel bi haber bu masallah:)
sağol canımm sabredemiyoum napacağımı şaşırdım :)Ay
Yaaaaaa maşallah çok sevindiiimmm hemdee çoookkkk
annemin kuzenleri ikiz canım 4 tane benim bi kuzen hamile ikiz ama aileden değil ya yumurtalarla alakalı bence :)Aaaa çok iyi ya ailede ikiz varmı candy1candy
O ihtimal bile yeter cnm yaa Allah gönlüne gore versin insallahsadece ihtimal canım ama o bile yetti inan ben ikiz çok istiyodum
ben de ilk defa klomen kullandım canım aşılama yapıldı. walla yumurtaları tam hatırlamıyorum ama ilk kontrolde 7mm 10mm artı 4-5 tane 5 ve 6 mm vardı sanırımİnşallah ikizdir ve hakkında hayırlısı olur. Ben bu ay ilk defa klomen kullandım. 2yumurtam olustu yumurta takibindrym şuan. Senın kac yumurtan olustu? Hikayeni anlatr mısın rica etsem?
amiiin canım darısı başınıza inşallaaahO ihtimal bile yeter cnm yaa Allah gönlüne gore versin insallah
Insallah canim yaa benim bu ay yok da bi dahaki aya insallahamiiin canım darısı başınıza inşallaaah
inşallah canım umudunu kaybetme ve hep hayırlısını isteInsallah canim yaa benim bu ay yok da bi dahaki aya insallah
Insallah canim yaa benim bu ay yok da bi dahaki aya insallah
Yok cnm test falan yapmadim adet olurum biliyorum akintim biraz koyulasiyo bi iki gune kadar olurum.. Kist oldugu icin benim adetler hep boyle basliyo zaten.. Igneden mi bilmiyorum ilk defa bu kadar erken adet olcamNoldu cnm negatifmi sonuç ??
Maalesef ben kendimi biliyorum canim test yapmama bile gerek yok onu da biliyorumGenede ümidini kaybetme cnm sen yap test bi
Maalesef ben kendimi biliyorum canim test yapmama bile gerek yok onu da biliyorum
Oyle tabi ama zaman gectikce ümit de azaliyo...Negatif düşünmeyin Rabbimden ötesi yok o ol ďerse bigundede olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?