- 24 Aralık 2014
- 1.364
- 896
- 73
Hayırlısı canım ya üzülmeOyle tabi ama zaman gectikce ümit de azaliyo...
hayırlı olsunnnn , çok sevindim sizin adınıza, darısı isteyen tüm anne adaylarına...beş gün, günde 2 doz klomen kullandım bugün çatlatma iğnem vuruldu, 13 ocak adet günüm, daha 2 hafta bekleyeceğim, böyle haberler okuyunca çok mutlu oluyorum. siz de klomen + çatlatma iğnesiyle hamile kaldınız değil mi, kaç yumurtanız gelişmişti?ayyy inşallah canım yaaa yok yok ettirmem merak etme
Hayir gecmemisti dusukle sonuclandi malesef ilk hamileligimPeki adetin gecmis miydi pozitif ciktiginda cnm
sagol canim insallah oyle olur =)Benim 12 den 20 te çıktı 2 günde canım olur olur sen rahat ol sıkma kendini iyi düşün :)
ben de ilk defa klomen kullandım canımhayırlı olsunnnn , çok sevindim sizin adınıza, darısı isteyen tüm anne adaylarına...beş gün, günde 2 doz klomen kullandım bugün çatlatma iğnem vuruldu, 13 ocak adet günüm, daha 2 hafta bekleyeceğim, böyle haberler okuyunca çok mutlu oluyorum. siz de klomen + çatlatma iğnesiyle hamile kaldınız değil mi, kaç yumurtanız gelişmişti?
Anladım canm benm aşılama değil. Yumurta takibindeym. Doktor ilişki günü vericekben de ilk defa klomen kullandım canım aşılama yapıldı. walla yumurtaları tam hatırlamıyorum ama ilk kontrolde 7mm 10mm artı 4-5 tane 5 ve 6 mm vardı sanırım
en son kontrolde 19 mm yumurta var dedi başka var mı diye sormadım. iki gün sonra çatlama iğnesi oldum
ondan iki gün sonrada aşılama
Anladm canim gecmis olsun insallah bi daha yasamazsin oyle biseyi.. Rabbim gonlune gore versin.. Ben test yapmicam bekliyorum adetimiHayir gecmemisti dusukle sonuclandi malesef ilk hamileligim
anladım canım allah yardımcın olsun hayırlı haberler alırız inşallahAnladım canm benm aşılama değil. Yumurta takibindeym. Doktor ilişki günü vericek
Anladım canm benm aşılama değil. Yumurta takibindeym. Doktor ilişki günü vericek
İnşallah sağolunanladım canım allah yardımcın olsun hayırlı haberler alırız inşallah
Galiba öyle. Nasıl oldu seninki bastan anlatır mısın rica etsem?Mavi kara seninki benimki gibi sanırım bana verdi ilişki günü ctesi kan vercem bakalm
Yok canm öncelikle, Allah sabır versin. Ahirette bebeğinle kavuşman dileğiyle. Bende bir bucuk yıldır evliyim ve evlendiğimizden beri bebek düşünüyoruz ve olmadı. Doktor yumurta tembelliğin var dedi ve klomen verdi. Bu ay ilk defa kullandım. İlac bittikten 2gun snra doktora gittiğimde 2tane 9mm yumurtam oldugunu söyledi. Yarın adetimin 11. Gunu tekrar gidicem yumurta takibini için bakalım neler olucak. Bu arada ilaçla birlikte bal tarcn çörek otu karışımı da yedim ve kuru incir yedim kaliteli yumurta yapıyormuş bunlar. Böyle işte hikayem. İkizim olurmu sence bi de hamile Kalabilir miyim pko hastasıyımCnm 3 buçuk senelik evliyim ewliligim 6.ayında kızıma hamile kaldım bebeğimi dogduktan 9 ay sonra beyin ameliyatinda kaybetti m 34 gunlukken çıktı hastaligi daha sonra uzuntuden 1 sene ara verdim 8 aydirda uğraşıyoruz olmayınca doktora gittik sorun çıkmadı bendede esimdede klomen verdi 5 gün sabah akşam içtim 6.gün ultrason cekildim 3 yumurtam olmuş 17 18 20 mm 4 fun ilişki girmiceksniz ctesi pazar iliski ptesi tekrar ultrason dedi cekildim 24 mm olmuş yumurtalar gün aşırı ilişki dedi ctesi kan ver acilen dedi ole asmadayim işte sen ??:)) uzun oldu azcik
Yok canm öncelikle, Allah sabır versin. Ahirette bebeğinle kavuşman dileğiyle. Bende bir bucuk yıldır evliyim ve evlendiğimizden beri bebek düşünüyoruz ve olmadı. Doktor yumurta tembelliğin var dedi ve klomen verdi. Bu ay ilk defa kullandım. İlac bittikten 2gun snra doktora gittiğimde 2tane 9mm yumurtam oldugunu söyledi. Yarın adetimin 11. Gunu tekrar gidicem yumurta takibini için bakalım neler olucak. Bu arada ilaçla birlikte bal tarcn çörek otu karışımı da yedim ve kuru incir yedim kaliteli yumurta yapıyormuş bunlar. Böyle işte hikayem. İkizim olurmu sence bi de hamile Kalabilir miyim pko hastasıyım
Senın ikizinin olması çok yuksek inşallah olur. ... Allah hakkımızda hayırlısını versinCanim olur inşallah moralini bozma sen çok pko hastası var hamile kaliolar walla bende ikiz çok istiyorum babam ikiz benim sağlıklı olsunda okadarda önemli değil inciri bende yiyorum
Senın ikizinin olması çok yuksek inşallah olur. ... Allah hakkımızda hayırlısını versin
Senin bat kaç? ?Senın ikizinin olması çok yuksek inşallah olur. ... Allah hakkımızda hayırlısını versin
Canım benim herşey gönlünce olsun inşallahCnm 3 buçuk senelik evliyim ewliligim 6.ayında kızıma hamile kaldım bebeğimi dogduktan 9 ay sonra beyin ameliyatinda kaybetti m 34 gunlukken çıktı hastaligi daha sonra uzuntuden 1 sene ara verdim 8 aydirda uğraşıyoruz olmayınca doktora gittik sorun çıkmadı bendede esimdede klomen verdi 5 gün sabah akşam içtim 6.gün ultrason cekildim 3 yumurtam olmuş 17 18 20 mm 4 fun ilişki girmiceksniz ctesi pazar iliski ptesi tekrar ultrason dedi cekildim 24 mm olmuş yumurtalar gün aşırı ilişki dedi ctesi kan ver acilen dedi ole asmadayim işte sen ??:)) uzun oldu azcik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?