Aralık ayında klomen kullananlar destekleşelim...

ayyy inşallah canım yaaa yok yok ettirmem merak etme
hayırlı olsunnnn , çok sevindim sizin adınıza, darısı isteyen tüm anne adaylarına...beş gün, günde 2 doz klomen kullandım bugün çatlatma iğnem vuruldu, 13 ocak adet günüm, daha 2 hafta bekleyeceğim, böyle haberler okuyunca çok mutlu oluyorum. siz de klomen + çatlatma iğnesiyle hamile kaldınız değil mi, kaç yumurtanız gelişmişti?

ben de ilk defa klomen kullandım canım
5 gün günde 1 doz aşılama yapıldı. walla yumurtaları tam hatırlamıyorum ama ilk kontrolde 7mm 10mm artı 4-5 tane 5 ve 6 mm vardı sanırım
en son kontrolde 19 mm yumurta var dedi başka var mı diye sormadım. iki gün sonra çatlama iğnesi oldum
ondan iki gün sonrada aşılama.. rabbim sana da nasip etsin
sizin ilk kullanış mı klomeni?

Anladım canm benm aşılama değil. Yumurta takibindeym. Doktor ilişki günü vericek

Candy1candy sürecini tam olarak özetler misin acaba?
Kullandığın hap kaçıncı gün çatlatma iğnesi kaç gün sonra aşılama?
Vweee kaç gün sonra test yaptında pozitif çıktı.....anlatmanı bekliyoruz şeker

Cnm 3 buçuk senelik evliyim ewliligim 6.ayında kızıma hamile kaldım bebeğimi dogduktan 9 ay sonra beyin ameliyatinda kaybetti m 34 gunlukken çıktı hastaligi daha sonra uzuntuden 1 sene ara verdim 8 aydirda uğraşıyoruz olmayınca doktora gittik sorun çıkmadı bendede esimdede klomen verdi 5 gün sabah akşam içtim 6.gün ultrason cekildim 3 yumurtam olmuş 17 18 20 mm 4 fun ilişki girmiceksniz ctesi pazar iliski ptesi tekrar ultrason dedi cekildim 24 mm olmuş yumurtalar gün aşırı ilişki dedi ctesi kan ver acilen dedi ole asmadayim işte sen ??:)) uzun oldu azcik

Yok canm öncelikle, Allah sabır versin. Ahirette bebeğinle kavuşman dileğiyle. Bende bir bucuk yıldır evliyim ve evlendiğimizden beri bebek düşünüyoruz ve olmadı. Doktor yumurta tembelliğin var dedi ve klomen verdi. Bu ay ilk defa kullandım. İlac bittikten 2gun snra doktora gittiğimde 2tane 9mm yumurtam oldugunu söyledi. Yarın adetimin 11. Gunu tekrar gidicem yumurta takibini için bakalım neler olucak. Bu arada ilaçla birlikte bal tarcn çörek otu karışımı da yedim ve kuru incir yedim kaliteli yumurta yapıyormuş bunlar. Böyle işte hikayem. İkizim olurmu sence bi de hamile Kalabilir miyim pko hastasıyım

Canim olur inşallah moralini bozma sen çok pko hastası var hamile kaliolar walla bende ikiz çok istiyorum babam ikiz benim sağlıklı olsunda okadarda önemli değil inciri bende yiyorum

Canım benim herşey gönlünce olsun inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…