Son adet tarihim 20Aralık. 20Ocak gbi olurum sanırım. İnşallah olmam hamile kalırımSenin bat kaç? ?
Son adet tarihim 20Aralık. 20Ocak gbi olurum sanırım. İnşallah olmam hamile kalırım
Canım benim herşey gönlünce olsun inşallah
Evet candy, benim ilk kullanışım, 3 adet yumurtam gelişmişti dünki kontrolde , 2 tanesi 20 mm bir tanesi 17 mm, bugün çatlatma iğnesi vuruldum, gün aşırı birliktelik olsun dedi doktor. İnşallah hayırlısı olsun.ben de ilk defa klomen kullandım canım
5 gün günde 1 doz aşılama yapıldı. walla yumurtaları tam hatırlamıyorum ama ilk kontrolde 7mm 10mm artı 4-5 tane 5 ve 6 mm vardı sanırım
en son kontrolde 19 mm yumurta var dedi başka var mı diye sormadım. iki gün sonra çatlama iğnesi oldum
ondan iki gün sonrada aşılama.. rabbim sana da nasip etsin
sizin ilk kullanış mı klomeni?
hadi bakalım hayırlısıyla hamile kalırsın inşallah canımEvet candy, benim ilk kullanışım, 3 adet yumurtam gelişmişti dünki kontrolde , 2 tanesi 20 mm bir tanesi 17 mm, bugün çatlatma iğnesi vuruldum, gün aşırı birliktelik olsun dedi doktor. İnşallah hayırlısı olsun.
ümit bitmesin canım ben aşılama oldum sonra hiç ilişki olmadı olursa bi defada da oluyo rabbim nasip etsin yeter kiYa kızlar yumurtanız adetin kaçıncı günü çatladı?
Ben de bu ay serophene ilacına başladım ama takip çatlama iğnesinden bahsetmedi doktor. 31 günde bir adet oluyorum 5 gün 1 doz aldım ve adetin 17.günü ile gününü değerlendirdik sadece sizce ümit var mı?
Canım Allah yazdıysa olur benim 3. Hafta büyüyüp çatlamıstıYa kızlar yumurtanız adetin kaçıncı günü çatladı?
Ben de bu ay serophene ilacına başladım ama takip çatlama iğnesinden bahsetmedi doktor. 31 günde bir adet oluyorum 5 gün 1 doz aldım ve adetin 17.günü ile gününü değerlendirdik sadece sizce ümit var mı?
Son adetim 20AralıkCanım kaçıncı gunundesin
Şuanlık yok ama imkanları zorlamaya calısıyorm12 oluyor gitme imkânın hiç yok mu
Pazartesi gunu gittiğimde 9mm 2 tane yumurtan var dedi şimdi kaç tane vardır ki acabaGidersen yumurta oluşup oluşmadığına bakılacak ve büyüklüğü önemli zaten küçükse doktorun seni tahmini 2-3 gün içersinde tekrar cagiracaktr ama yumurtam buyukse catlatma igneside verebilir ya da yumurtani kendi haline birakp kendisinin catlamasinida bekleyebilir
Anladım. Napcam ben yaCnm buyuyup buyumedigi önemli o yüzden sayısına takılma çünkü normalde sağlıklı bir kadnda her ay bir yumurta üretiliyor zaten
Seni cok iyi anliyorum canim ben de kontrole giderken kucuk bi kaza gecirmistik esimle... O an bile doktora gitmeliyim hemen diye düşünüyordumAnladım. Napcam ben yataksi arıyorum tüm taksiciler dolu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?