Aralık ayında klomen kullananlar destekleşelim...

Evet candy, benim ilk kullanışım, 3 adet yumurtam gelişmişti dünki kontrolde , 2 tanesi 20 mm bir tanesi 17 mm, bugün çatlatma iğnesi vuruldum, gün aşırı birliktelik olsun dedi doktor. İnşallah hayırlısı olsun.

hadi bakalım hayırlısıyla hamile kalırsın inşallah canım

Ya kızlar yumurtanız adetin kaçıncı günü çatladı?
Ben de bu ay serophene ilacına başladım ama takip çatlama iğnesinden bahsetmedi doktor. 31 günde bir adet oluyorum 5 gün 1 doz aldım ve adetin 17.günü ile gününü değerlendirdik sadece sizce ümit var mı?

ümit bitmesin canım ben aşılama oldum sonra hiç ilişki olmadı olursa bi defada da oluyo rabbim nasip etsin yeter ki

Canım Allah yazdıysa olur benim 3. Hafta büyüyüp çatlamıstı

Öyle Tabi Allah istedikten sonra olmayacak şey yok neyse üstüne düşmücem herşey hayırlısı ile olsun sağlıklısıyla olsun önemli olan o. Iyi geceler

Bugun yumurta takibim var kızlar ve ben kar yuzunden gidemiyorum. Doktoru aradım gelmen gerekıyor dedi. Ve ben suan oturdum evde ağlıyorum. Allahım napıcam ben

Gidersen yumurta oluşup oluşmadığına bakılacak ve büyüklüğü önemli zaten küçükse doktorun seni tahmini 2-3 gün içersinde tekrar cagiracaktr ama yumurtam buyukse catlatma igneside verebilir ya da yumurtani kendi haline birakp kendisinin catlamasinida bekleyebilir

Pazartesi gunu gittiğimde 9mm 2 tane yumurtan var dedi şimdi kaç tane vardır ki acaba

Cnm buyuyup buyumedigi önemli o yüzden sayısına takılma çünkü normalde sağlıklı bir kadnda her ay bir yumurta üretiliyor zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…