Evet doktor mutlaka gitmen gerekiyo dedi ya o yuzden yani du bakalım bişeyler ayarlamaya calısıyormSeni cok iyi anliyorum canim ben de kontrole giderken kucuk bi kaza gecirmistik esimle... O an bile doktora gitmeliyim hemen diye düşünüyordum
Hayirlisi olsun canim 4 günün var daha bekle bakalim biraz daha.. Adet gununde yaparsin bi deHanimlar bugun evde yine test yaptim malesef demekki vakti gelmemis kismet ocak ayina durmak yok yola devam
Geldim şuan hastanedeyim. Allahıma şükür. Rabbim görsün bu çabalarımı hayırlı ve sağlıklı evlat nasip etsin bana inşallahHayirlisi olsun canim 4 günün var daha bekle bakalim biraz daha.. Adet gununde yaparsin bi de
2 gun daha bekleyip test yapicam(insallah adet olmam bu arada)
Evet ama olsa cikardi diye dusundum 4 gun sonra ne olacak bakalmHayirlisi olsun canim 4 günün var daha bekle bakalim biraz daha.. Adet gununde yaparsin bi de
Amin canim isteyen herkese nasip etsin rabbim... Iyi haberlerini bekliyorumGeldim şuan hastanedeyim. Allahıma şükür. Rabbim görsün bu çabalarımı hayırlı ve sağlıklı evlat nasip etsin bana inşallah
Amin inşallah. Herkese inşallahAmin canim isteyen herkese nasip etsin rabbim... Iyi haberlerini bekliyorum
Imkanin varsa kan tahlili yaptir canim o zaman emin olursunEvet ama olsa cikardi diye dusundum 4 gun sonra ne olacak bakalm
Var ama artik dogrusu imidim kalmadiImkanin varsa kan tahlili yaptir canim o zaman emin olursun
Artik adet tarihimi beklicem hayirlisiVar ama artik dogrusu imidim kalmadi
Sen bilirsin canim bak ben de adet oluyorum diye umitsizdm ama olamadim bi umit bekliyorum hala... Ne olursa olsun insan adet olmadan tamamen bitmiyo ümitArtik adet tarihimi beklicem hayirlisi
Çıktım hastaneden doktor iki yumurtamn iyi durumda oldugunu söyledi. İlişki günleri verdi. 6,8,9 OcakAmin canim isteyen herkese nasip etsin rabbim... Iyi haberlerini bekliyorum
Hadi bakalim gozunaydinÇıktım hastaneden doktor iki yumurtamn iyi durumda oldugunu söyledi. İlişki günleri verdi. 6,8,9 Ocak
Kanamanın ne zaman oldu cnmDaha adete 6 gun var
2gun onceKanamanın ne zaman oldu cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?