Yerleşme kanaması adet günlerine denk geliyor diye okumuştum nette ama bilmiyorum ki cnm2gun once
Test yap cnm yerleşme kanamasiysa çıkar zatenYerleşme kanaması adet günlerine denk geliyor diye okumuştum nette ama bilmiyorum ki cnm
Ben de baya arastirdim supheli iliskiden 6-12gun sonra yerlesme oluyomusYerleşme kanaması adet günlerine denk geliyor diye okumuştum nette ama bilmiyorum ki cnm
Evet cnm daha net çıkar sabahTest aldirip yarin sabah yapayim o zaman
Insallah yaa Allah hepimize nasip etsin hayirli saglikli evlatlar..Evet cnm daha net çıkar sabah
İnşallah cnm amin ben de heyecan yaptım senin içinInsallah yaa Allah hepimize nasip etsin hayirli saglikli evlatlar..
Canim benim dua edelim birbirimize:) sabahlar olmaz simdi banaİnşallah cnm amin ben de heyecan yaptım senin için
Canim sen hangi gun yaptirmistin igneni? Igneden kac gun sonra idrarda ogrenmistin?inşallah canım umudunu kaybetme ve hep hayırlısını iste
13.gün iğne canımCanim sen hangi gun yaptirmistin igneni? Igneden kac gun sonra idrarda ogrenmistin?
Anladim canim yarin sabah idrar testi yapsam cikar mi diye hesap yapiyorum da13.gün iğne canım
15.gün aşılama
26.gün idrar testi pozitif + kan testi 72
Turkce meali nedir canim tam olarak? Bu arada tesekkur ederim bizimle de paylastigin icinSabah-aksam 7 defa, : " Hasbiyallahü lâ ilâhe illâ hu, aleyhi tevekkeltü ve hüve Rabbül-arsil-azîm " okuyanin dünya ve ahiret isine Allah kâfi gelir.
Besmele çekip salavat getirdikten sonra okuyalım arkadaşlar.Hayırlısı olur inşallah hakkımızda.Türkçe mealini de aklınızdan geçirin
Herşey güzel olacak...
Şuanlık yok ama imkanları zorlamaya calısıyormkedin gitmem gerekiyor dmi. Peki gidersem veya gitmezsem ne değişecek
Amiiin insallah canim:) mutlu huzurlu saglikli yillarHerkese mutlu yıllar kızlar yeni yıl ins bizlere uguru ile gelir bebişlerimiz tutunur :)
Senin bat 6 ocak ti bence daha cok erken canım birazcık daha bekleAnladim canim yarin sabah idrar testi yapsam cikar mi diye hesap yapiyorum da
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?