Evet kızlar bende an itibarı ile açacağım orucumu 1 bardak Sebze suyu ile ( salatalık, bir parça zencefil, 1 elma, 1 parça limon sıktım makinede )
Şifa olsun şükür bunu yapabilme gücüme
Darısı yenisine inşallah
Sonradan bir şey yersem Menümü yazarım

Eklentiler

• ADA1B60C-8A02-4638-8F47-6E3EF4BEA852.webp
    13,5 KB · Görüntüleme: 41
Verememek diye bir şey yok duraklamak olabilir
Sen geçen hafta çok kilo verdin vücudunun da bir dinlenmeye sabitlemeye ihtiyacı olabilir onu düşün
inşallah öyledir canım ya bide düğüne az kaldı ya stresim arttı galiba inşallah daha sakin devam ederek başaracagım

Yarasin baskanim , Bende orucumu acmak istiyorum ama oglus birakmiyo ki gidip aliyim bisiler

kızlar benim ağzımda bu oruca başladığımdan beri metalik bir tad var acaba nedendir ?
EceZ sen uzun süreli oruçta yaşıyordun değilmi bunu canım?
acaba bende neden oluyordur?
Yağ yakıyorsun canım o yüzden o süper birşey yani :)

kızlar benim ağzımda bu oruca başladığımdan beri metalik bir tad var acaba nedendir ?
EceZ sen uzun süreli oruçta yaşıyordun değilmi bunu canım?
acaba bende neden oluyordur?
Canım vücüd ketosis denen o yağ yakma aşamasına girince oluyor o
Yarasin baskanim , Bende orucumu acmak istiyorum ama oglus birakmiyo ki gidip aliyim bisiler
Amiiin teşekkürler
Ay ilk fırsatta açarsın o zaman sende
Oğluş seni rekora koşturuyor
Gayet güzel afiyet olsun canım

Orucumu bir sekersiz Latte ve cig kuruyemis ve kuru uzum (toplam 30 40 gr kadar) ile bozdum şükür
Ay ben yazmışım sen yazmışsın
Tebrikler
Afiyet olsun
Tebrikler canım
Harika bir süre zaten
Afiyet olsun

İngiliz tuzu hikaye oldu bende birbeste
Sebze suyunu içmemle işlem tamam
Bir daha içmem zıkkımı banyo sıyuna da katılıyormuş şifa İçin ayak sağlığı ve vücuda mineral gitsin diye herhalde öyle kullanırım

Ay ben yazmışım sen yazmışsın
Tebrikler
Afiyet olsun

Tebrikler canım
Harika bir süre zaten
Afiyet olsun

Valla 48 saati tamamladim baskanim ustelik acabilecegim en saglikli sekilde actim orucumu . Insan bi yogurt neyim satar ama nerdeee pizzalar sandvicler pastalar abur cuburlarla dolu Allahtan cig kuru yemis koymayi akil edebilmisler elim bi cikolataya gitti kalorisini gorunce attim kalori alacaksam hic degilse saglikli alirim

Ben biraktim ama acliktan degil agzimdaki tat midemi o kadar bulandirdi ki dayanamadim
O şartlarda 48 saat takdire şayan gerçekten
Kuruyemiş olması iyi gözün dönmeyip çikolata yememişsin ya helal
Evet o tad gerçekten çok gıcık
Bende yarın sabahı bulurdum açlık derdim yoktu ama yeter dedim
Ben gerçekten iç sesimi dinliyorum bu konuda geçen sefer de öyle yapmıştım mutluyum

Son düzenleme:
Ay esas ben seni tebrik ediyorum süpersin ya
artık 6’lar çok yakın çok heyecanlıyım senin adına
Ben tartılmayı unuttum bugün sabah oruçken yarın sabah tartılacağım bakalım

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…