- 5 Ağustos 2008
- 4.314
- 6.732
- 398
- Konu Sahibi blondeaddict
-
- #6.121
inşallah öyledir canım ya bide düğüne az kaldı ya stresim arttı galiba inşallah daha sakin devam ederek başaracagımVerememek diye bir şey yok duraklamak olabilir
Sen geçen hafta çok kilo verdin vücudunun da bir dinlenmeye sabitlemeye ihtiyacı olabilir onu düşün
Evet kızlar bende an itibarı ile açacağım orucumu 1 bardak Sebze suyu ile ( salatalık, bir parça zencefil, 1 elma, 1 parça limon sıktım makinede )
Şifa olsun şükür bunu yapabilme gücüme
Darısı yenisine inşallah
Sonradan bir şey yersem Menümü yazarım
Yağ yakıyorsun canım o yüzden o süper birşey yani :)kızlar benim ağzımda bu oruca başladığımdan beri metalik bir tad var acaba nedendir ?
EceZ sen uzun süreli oruçta yaşıyordun değilmi bunu canım?
acaba bende neden oluyordur?
Agzimin icini camasir suyuyla yikayasim ver o kadar kotu bi tat yani benim icinYağ yakıyorsun canım o yüzden o süper birşey yani :)
Canım vücüd ketosis denen o yağ yakma aşamasına girince oluyor okızlar benim ağzımda bu oruca başladığımdan beri metalik bir tad var acaba nedendir ?
EceZ sen uzun süreli oruçta yaşıyordun değilmi bunu canım?
acaba bende neden oluyordur?
Amiiin teşekkürlerYarasin baskanim , Bende orucumu acmak istiyorum ama oglus birakmiyo ki gidip aliyim bisiler
Gayet güzel afiyet olsun canımİyi aksamlar
Sabah
2 yumurta Haslanmıs
200gr salatalık (1 tane büyük)
3 tane taze soğan
10tane Kiraz
Ara
1türk kahvesi (hindistan cevizi yağlı)
20gr bitter çikolata
Aksam
300gr balık fırında
Salatalık
1 tatlı kaşığı tahin pekmez
Ay ben yazmışım sen yazmışsınOrucumu bir sekersiz Latte ve cig kuruyemis ve kuru uzum (toplam 30 40 gr kadar) ile bozdum şükür
Tebrikler canımSelam kızlar..
43 saatte bozdum ben baş ağrım artmaya başladı... 43 saatte iyi bir deneyim oldu...ileride inşallah 72 yapabilirim...16 itibariyle yeni oruca basladim 18 saat olarak ayarladım ama sorun çıkmazsa 20 saat yaparim...
Helal valla tüm alkışlar sana
Ay ben yazmışım sen yazmışsın
Tebrikler
Afiyet olsun
Tebrikler canım
Harika bir süre zaten
Afiyet olsun
Valla 48 saati tamamladim baskanimustelik acabilecegim en saglikli sekilde actim orucumu . Insan bi yogurt neyim satar ama nerdeee pizzalar sandvicler pastalar abur cuburlarla dolu Allahtan cig kuru yemis koymayi akil edebilmisler elim bi cikolataya gitti kalorisini gorunce attim kalori alacaksam hic degilse saglikli alirim
O şartlarda 48 saat takdire şayan gerçektenBen biraktim ama acliktan degil agzimdaki tat midemi o kadar bulandirdi ki dayanamadim
Ay esas ben seni tebrik ediyorum süpersin yaBaşkan ve grup arkadaşlarım hepinizi tebrik ederim ben 20 dk cardio yaptım ve tartıda 70.1 çıktım pazartesi günden -600 gr farkla şuan 47.saatteyim Eki Görüntüle 2671911 ve 6lı rakamları görmek için orucumu devam ettiriyorum inşallah başarırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?