Ben varım canım 48 rahat 72 için şimdiden motive edeyim kendimi

O Tat kalmadı Benim ağzımda fakat sürekli bir su içme halim var
48 rahat yaparsınız ama psikolojik olarak hazır olursanız 72 yaparsınız ben 54.4ten 53.2ye düştüm çok mükemmel bir sonuç oldu ve en önemlisi hem beynim hem vücudum temizlendi bu kilo vermekten daha önemli.

Bende otomatik şekilde su içmeye devam ediyorum alıştık valla

Sanırım uzun oruca girince vücudun açlığı kesiliyor o nedenle iştah çok olmuyor. Bak sende 60 saatte benim gibiymişsin. Bende 72de öyle oldum. Demek herkeste aynı oluyor uzun yapanlarda
Aslında en zor kısım ilk iki gün içinde diyorlar daha uzun yapanlar
Bende açlık hissi her iki orucumda da yaklaşık 20 İla 36. Saatler arası yaşadım ara ara
Ama hiç biri dayanamayacağım gibi değildi

Aslında en zor kısım ilk iki gün içinde diyorlar daha uzun yapanlar
Bende açlık hissi her iki orucumda da yaklaşık 20 İla 36. Saatler arası yaşadım ara ara
Ama hiç biri dayanamayacağım gibi değildi
Sonrası daha önemli aman 72 saat aç kaldım hadi gömeyim dersek 1.2 kilo verdiysek 2 kilo olarak geri gelir. Allahtan iştah yoktu atlattım bugünü 600 kalori almışım toplamda. yarın yavaştan yükselteceğim 800e sonra 900 1000 devam ederim

Ben hep diyorum onu işte
Orucun en zor kısmı açması
Kendine hakim olmak, bir anda aşırı kalori almamak, sağlıklı şeyler yemek, vücudu alıştıra alıştıra gitmek
Süpersin ve doğruyu yapıyorsun canım

Çok teşekkür ederim. Bir de birşey sorucam. Ben 16/8 yapabilirim. Örneğin bir gün 10-18.00 saatleri arasında yedim, ertesi gün 10.30-18.30 yiyebiliyor muyum? Hep aynı saat mi olması lazım?

45 dk aletli plates
45 dk fitness yaptım 34. Saatteyim ve sporda hiç zorlanmadım şükür ama canım su bile istemiyor artık 65.4 sabahtan akşama bile 500 gr gitmiş inşallah daha güzel eksiler olacakkk
Süppppersin hadi bu geceyi atlat sabaha 48 saat ile açarsın MAŞALLAH
Ben.varim bu sefer sizinle basliyacagim ....
20sinde katılırsın canım bize 14 gün sonra. O vakte kadar da kendini ufaktan 20/4 sistemine alıştır zorluk yaşama oruçta. 20/4 yapınca uzun süre rahat geçiyor. :)

Suan normal de 26 saattir hicbirsey yemedim ama 22 de da limonlu cay ictigim icin 24 saat olmasina cok az kaldi..iyiyim hafien basim.agirmaya basladi ama uyurim 11 gibi sabaha tok.uyanirim insaAllah...ruyamda yemek yerim...

Suan normal de 26 saattir hicbirsey yemedim ama 22 de da limonlu cay ictigim icin 24 saat olmasina cok az kaldi..iyiyim hafien basim.agirmaya basladi ama uyurim 11 gibi sabaha tok.uyanirim insaAllah...ruyamda yemek yerim...
Ahaha bizde öyleyiz yemeklerle rüyalarda buluşuyoruz valla
Dayanırsam 72 ye kadar devam kötü olmazsam bırakmayacağım pazartesi 63 görmek çok istiyorum pazartesiye kadar bile tutarım öyle gaza geldim
Gazı almışken hiç durma sabahları aç uyanmıyorsun zaten akşam saatleri zor oluyor içtiğim suların haddi hesabı yok 5 6 gitti öyle vallahi

Çok teşekkür ederim. Bir de birşey sorucam. Ben 16/8 yapabilirim. Örneğin bir gün 10-18.00 saatleri arasında yedim, ertesi gün 10.30-18.30 yiyebiliyor muyum? Hep aynı saat mi olması lazım?
Değiştirebilirsin hiç sorun yok sadece açılışı öne çekme ki bir gün önceki saat hedefin tutsun
Bazen bizde yapıyoruz öyle mesela geç açıyoruz erken kapatıyoruz filan
Kafana takılan şeyleri sor her zaman

Arkadaşlar ben bugün izmire geldim izmir çok sıcak ya 2 köfte ve salata yiyebildim canım hiç çekmedi deli gibi su içtim belki 5 litre
Sıcakta yemek eziyet zaten
Bu da bir faydadır orucumuz İçin diyelim iyi tarafından bakalım
45 dk aletli plates
45 dk fitness yaptım 34. Saatteyim ve sporda hiç zorlanmadım şükür ama canım su bile istemiyor artık 65.4 sabahtan akşama bile 500 gr gitmiş inşallah daha güzel eksiler olacakkk
Helal valla ne diyeyim ki sana
ne grup olduk arkadaş
Hatunların hepsi birer azim birer irade abidesi
Ben.varim bu sefer sizinle basliyacagim ....
Süper olur canım beraberce ilerleriz hedefe
İyş geceler sabah olunca her şey daha rahat olur inşallah

Menümü paylaşıyorum canlar
18 saat açlık ile
İlk menüm 12.30 da
domates çorbası
3 adet köfte

son menüm 8 de
1 tabak bamya yemeği
2 kibrit kutusu kadar karpuz

bugün içtiğim su 2.5 lt oldu
Yatanada kadar 3.5 tamamlarım inşallah

Gayet güzel afiyet olsun, o bamyanın yanına bir ayran veya yoğurt yakışırdı ( etli mi zeytinyağlı mu bilmiyorum, etli olsa bile gün içi proteinin az biraz arttır canım )

Gayet güzel afiyet olsun, o bamyanın yanına bir ayran veya yoğurt yakışırdı ( etli mi zeytinyağlı mu bilmiyorum, etli olsa bile gün içi proteinin az biraz arttır canım )
Evet benim tek ve en büyük eksiğim bu sanırım
az yicem diye protein yoksunu olarak besleniyorum kilom da az gidiyor
Bundan sonra arttırıcam proteini haklısınız

bugun benimde tansiyonum düştü sabah 9/6 ölçtük isyerinde, aksam daha kötü oldum arkadaslara bişey demedim telaşlanmasinlar diye birdahada tansiyon ölcmedim. eve geldim yürüyüse gitmek bi tarafa su içmeye bile kalkarken tansiyonum düstü bende bozdum orucu. dün gece cok sıcakladim birden ates bastı klimayı actim altina yattim ama gece 4 e kadar uyumadim 6.30 da kalktim sanirim yorgunluktan oldu...

Çok teşekkür ederim, ne güzel grupmus böyle,iyiki gelmişim

Evet benim tek ve en büyük eksiğim bu sanırım
az yicem diye protein yoksunu olarak besleniyorum kilom da az gidiyor
Bundan sonra arttırıcam proteini haklısınız
Protein kilo vermede ve verirken tok tutmada en büyük silahın kullan onu inşallah farkı göreceksin
Ay canım geçmiş olsun ya dikkat et şimdi iyisindir umarım
Bedenini dinle ve kendini aşırı zorlama bir iki gün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…