Selam kızlar
Ben bugün 16/8 yaptım
30 dakika boosted
25 dakika bölgesel yaptım

Menülerimi ilerleyen zamanlarda paylaşırım kendimi pek hazır hissetmiyorum şu an

Pazartesi günkü kilomu pazartesi sabah bildiririm.

Ama 4 Ağustos if baslama kilom 77.3
3 Ağustos pazartesi kilom 76.8
Bugün tartıda eksim bana göre iyiydi darısı Pazartesiye olsun

cok tsk ederim ilgilendigin icin

Çok teşekkür ederiz . Balığı pandemiden dolayı açıkta alıp tuketmedim ama salamura ve füme olabilir,haklsiin, ona yöneleyim .Bugün sırf protein fazla olsun diye mercimek ve yumurta tuketmistim halbuki. Açıkçası sömürerek emen bir bebeğim var, o yüzden çok da kismadim ara öğünlerden, ama kilo vermezsem kısıcam,aklimda

Mesajları okumadan önce bugünkü menüyü yazmak istedim. Bugün 25. saatte sayacı durdurdum. 25 saatlik dilimde sadece su içtim. Bugün ise;
20:30 1 kase tavuk çorbası, mercimek yemeği, yarım kase yoğurt, peynirli marul salatası.
21:30 1 çorba kasesi kavun.
2 litre su tamamlandı.
Saat 23:00 te sayacı tekrar başlatacağım.

Evet arkadaşlar vallaha da buldum- insanlık için küçük ama benim tatlı manyağı bünyem için büyük bir adım
Kakao yağı, hindistan cevizi yağı(opsiyonel), hurma pekmezi-normal pekmez bal ya da keçiboynuzu unu hatta kullanıyorsanız tatlandırıcı da olabilir- bunları karıştırıp içine isterseniz kuruyemiş ya da meyve kurusu ekleyebiliyorsunuz-muşsunuz yani
Kakao da var tabi kakao oranı sizin bitter sevme durumunuza göre. Çocuklar için sütlü de istiyordum ama tarif bulamadım artık bitter yesin zıpalar (aklıma şey geldi yine millet aç ağçç)
Kalorisini hiiç bilmiyorum ama karbonhidrat oranı çok düşük. Hayır her malzemeyi aldım da insan bi de kalıp alır di mi
Yarın deneyip yazarım-nasıl anlatıcaksam...

kızlar ben bugün sapıttım.
hep o eşimin yüzünden.kac gündür önumde yiyip icmedigi kalmadi.bende seytana uydum
yumurtlama ve regl zamanlari şeker istegim.tavan yapiyor.yoksa diger günler istemiyorum.
12 de siradan kahvaltimi yaptim.
öğlen 1 tane choco ring yedim.
sonra kendimi tutamadim
2 paket 3 lu satilan minik citoslardan yidim.
doymadim üzerine 1 tabaktan biraz az kiymali makarna ve 3 4 tane biber turşusu yedim.
16.20 de sonlandirdim ama ins kilo olarak dönmez bana.
bugün 60 mekik cektim.
40 dakika yürüyüs yaptim.
bide bunlari yiyince kabızim çozüldü.
ins yarin arti cikmam.
bide karar aldim.pazartesi öğlene kadar uzun oruc tutacam.buda ceza olsun bana.

Ya ağlarım ama
Ben de harıl harıl evde diyet çikolata yapımı videoları izliyorum
Bu arada thef tohumu çayı duyan-kullanan oldu mu?
blondeaddict acaba oruç penceresinde içilebilir mi ki?
Canım kullanmadım ama biliyorum
Yüksek protein ve lifi var kalorisi de yüksek bir tahıl olmasa sebebi ile oruç fazında kullanmanın doğru olmadığını düşünüyorum

Canım susuz kalma yeter
Bir anda vucüda sürekli bir şey sokma zaten
Yarın çok daha fazla düzene girersin inşallah
Haftada en fazla 2 kere %50 bitter cikolatali cikolata yiyorum ben valla eher abartmicana inaniyosan sende turk kahvesinin yaninda falan bi iki kare yiyebilirsin. Insan kendini cok kisitlayinca da diyet yapmasi kalmiyo.
Onun İçin diyorum ben doğrusunu yazayım menü İçin ama gerisi yeme penceresinde kişiye özel
Herkesin bünye, iştah, istek Farklı çünkü
Afiyet olsun
Balık önemli canım mutlaka al yap salamura da olur,
Bebeği de kendini de çok kısıtlamamak İçin kaliteli beslenme önemli badem ceviz vs de tüket kontrollü olarak
Tebrikler 25 saat İçin
Afiyet olsun
Çok teşekkür
Evet evet bozmadan devam ediyorsun sen de çok iyi sonuçlar alacaksın yakında
Mrb bende katilabilirmiyim. Yeni üye kabul ediyor musunuz?
Tsk ederim. Kilo vermeyi cok istiyorum. Biliyorum emek vermeden basaramam. Yardimlarinizla ve cabalarimla basaririm umarim.
Hoşgeldin tabi ki
Menülerini bekliyoruz
Geçmiş bitmiş afiyet olsun
Oruç ceza değil dinlenme İçin ödül olsun
Beynini hep öyle düşünmeye sevk et canım

Yarindan itibaren menü paylasimi yapacagim. Pazartesi de kilomu ve diger bilgilerimi veririm

tsk ederim canim kaptanim

Canım kullanmadım ama biliyorum
Yüksek protein ve lifi var kalorisi de yüksek bir tahıl olmasa sebebi ile oruç fazında kullanmanın doğru olmadığını düşünüyorum
Tamam o zaman oruç saatime denk getirip yemeği yarım saat sonra yiyeyim
Kendi kendimin kobay faresi oldum yemin ederim iki gram versem bari

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…