blondeaddict hosbuldum canim. Ayy ben yanlislikla bozuyor muymusum hep üzüldüm simdi tamam bundan sonra beslenme penceresinde icerim. Cok saol canım uyardigin icin. Meyveleei kontrollu koydum (tabi kendime gore insallah fazla degildir) aksam yemegimde salatama 1 yumurta cok az peynir cok canim istedi diye 1 dilimde hindi füme koydum sanirim ordan dengelenmistir dun aksam yazamadim kizim cok huysuzdu kusura bakmayin

onu bilmiyorum boyle arastirsam birseyler bulurmuyum
Kızlar canlarım ikinize de cevap yazacağım şuan sporda s özel dersteyim mesai başlasın bilgisayardan yazıcam uzunca

katlamali duz olsa keske
o katlanma sarkmadan kaynakli olmaz canim.
belli ki onceden bakmamaşsin.belki daha coktu.biraz daha kilo verince düz olur.
bende 2 3 katti.dün farkettim bende.baktim katlar gitmiş.simdi de incelme zamani.
ay en sonunda kadinsı bi vücuda doğru gidiyoruz

Bu günlerde cok yogun ve stresli günler geçiriyorum bu yüzden oruç aralıgım cok fazla olmuyor 12 saat lık dilime uyabiliyorum ancak menüm e dikkat ediyorum sadece gece uykusuzluk lar beni zorluyor mutfaga gitmemek için zor tutuyorum kendimi zaten zor veren bünyem var artı menopoz artı yaş burda sayenizde fazla girmesem de okuyup yasamadan cıktıgım oluyor hepiniz cok tatlı cok iyi insanlarsınız iyiki buradayım blondeaddict teşekkür ederim ilginiz için vermesem de kilo almıyorum inşallah daha da iyi olacak

15.30 mutfak kapanmıştır:)
Ayyy ne güzel maşallah hiç yapamıyorum ben yaa offff 7 gibi akşam yiyorum sabah 11 ri zor yapıyorum
Aşırı Bi iştah patlaması var bu günlerde kendimi çok kötü hissediyorum artık

Merhabalar ilk günkü yemeğimi paylaşıyorum:)) Sabah 85.2 kg çıktım.

Kahvaltı: (Saat 11:30)

2 bisküvi (maalesef ilk günün hatrına diyelim bir daha olmasın:))
4 kaşık yoğurt
2 kaşık süt
3 kaşık yulaf
biraz çörekotu
biraz chia tohumu
2 tane ceviz
1 adet haşlanmış yumurta

Akşam: (Saat 17:00)

Bir parça fırında pişmiş tavuk
4-5 kaşık patlıcan yemeği
1 kase yoğurt

Yemekten hemen sonra:
Şekersiz Türk kahvesi

Daha da bir şey yemem bitmiştir: ) yatana kadar suyumu 3 lt'ye tamamlarım.

C CANSE16 Canım sırt için sana tek bir hareket atıcam özelden onu yap düzenli olarak kısa sürede sonuç almaya başlarsın. Yürüyüş ile olmaz sırt bölgesel çalışman lazım. :/

Y Yeni ben lazim Balım mat egzersizleri, minder egzersizleri diye google veya instagramda aratırsan çok sayıda çok çeşitli egzersizler çıkıyor. Yatay pozisyonda vücuduna çok yük bindirmeden çalışıyorsun bu sayede hem sıkılaşıyorsun hem de dirençsizlik gibi sorunlar yaşamıyorsun. :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…