- Konu Sahibi blondeaddict
-
- #6.401
bende bisey danisabilirmiyim
bende kilo verdikce sirtimda sarkmalar oluşmaya basladi hizli kilo verdigim icin mi çünkü 1.5 ayda 8 kg kadar verdim. bunun icin ne yapabilir. Spor olarak haftaici aksamlari yürüyüş yapiyorum. Aslinda spor salonuylada görüstüm 2ay özel ders alayim diye ama onu ekim ayinda yapayim dedim. Önerebilceginiz bisey var mı?
Kızlar canlarım ikinize de cevap yazacağım şuan sporda s özel dersteyim mesai başlasın bilgisayardan yazıcam uzuncaonu bilmiyorum boyle arastirsam birseyler bulurmuyum
o katlanma sarkmadan kaynakli olmaz canim.katlamali duz olsa keske
Ayyy ne güzel maşallah hiç yapamıyorum ben yaa offff 7 gibi akşam yiyorum sabah 11 ri zor yapıyorum15.30 mutfak kapanmıştır:)
1 kg odem.mi kas miİlk kez diyetisyenin tartısı evden düşük tarttı çok mutluyum bayram öncesine göre 3,0 kilo vermişim 2 kg yağdan dedi 64.1 çıktımmm
Ayyy ne güzel maşallah hiç yapamıyorum ben yaa offff 7 gibi akşam yiyorum sabah 11 ri zor yapıyorum
Aşırı Bi iştah patlaması var bu günlerde kendimi çok kötü hissediyorum artık
Kizlarrrrrrrrrrrr
Hadiiiiiiiiii
Yapacagizzzzz
Basaracagizzzzzz
Hep beraberrrrrr
Ishal olacagiZZZZZZZZZZZZ
AHAHAHHAHAH
Nasip olur muhiç öyle sıkıntım yoktu 1aydır bende tekliyorum o konuda
Gerçekten işe yarıyosa orucu bitirir bitirmez hemen başlarım ne zaman içiyosunuz yeme saatleri dışında içiliyor mu?Yeni aşkım kayısılı form cay
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?