- Konu Sahibi blondeaddict
-
- #6.421
Hadi inşallahKizlarrrrrrrrrrrr
Hadiiiiiiiiii
Yapacagizzzzz
Basaracagizzzzzz
Hep beraberrrrrr
Ishal olacagiZZZZZZZZZZZZ
AHAHAHHAHAH
Canım orucum bozulur diye ben beslenme kısmında içiyorumGerçekten işe yarıyosa orucu bitirir bitirmez hemen başlarım ne zaman içiyosunuz yeme saatleri dışında içiliyor mu?
O tebrikler hem yavrunun ilk adımları hem de -500 içinÇook teşekkür ederim bilgiler için. Bugün dikkate alarak sabah yumurta yedim. Et, peynir gibi ürünlerle hiç aram yok maalesef, sevmiyorum,dün de tok tutsun diye yemiştim, protein problemim var, çok doğru tespit.
Amaaa, 500 gram vermişim. Bugün hem kızçem yurumeye başladı, hem 500 gram vermişim, dün başka arkadaştandi, bugün kahveler benden olsun herkese
Afiyet olsunSelam kızlar,
Sabah:Menemen, 7-8 zeytin, karpuz, yeşillik.
Ara:1 minik kurabiye, fıstık ezmeli süt, 1 meyve, 4-5 kaju.
Aksam:Mercimek yemeği, salata.
Spor normalde yapıyorum ama kilo vermem durunca yapicam. Bu hafta 3 gün Leslie yapmıştım normalde, bir de yüzüyorum.
12 de tarçınlı form çayı içtim
Buçukta 72 saat ile orucumu açacağım
Bir dilim karpuz ve 1 kayısıyı süzgeçten geçirdim bir bardak da su koydum içine 450 gr Bişi oldu gün içinde az az onu tüketeceğim inşalalh 2 de sporum var oraya gideceğim bide diyetisyen randevum var ölçüm var bugün
Kendimle gurur duydum şuanBittiiiiiii
Ay helalİlk kez diyetisyenin tartısı evden düşük tarttı çok mutluyum bayram öncesine göre 3,0 kilo vermişim 2 kg yağdan dedi 64.1 çıktımmm
Sen de öyleCanım bu kilo artık her ne ise kas yada ne dersen ama tartıda moral bozmakta üstüne yok sizin ve grup arkadaşlarımın sayesinde ben direniyorum yoksa bu kadar sabırlı olacağımı düşünmüyorum iyi ki bu gruba katılmışım seviliyorsunuz
Canım bol bol su, mümkünse yürüyüşü veya sporunu arttırkaptanim.bende duraklamaya girdim.
ama nedeni bellisiz.82.1 de takildim.
bende hem kabıźlik var hemde yumurtlama günlerindeyim.ya odem yada bagirsak sorunu.
ne yapsak acep.
öyle inatçı bi vücudum varki mürsil bile fayda etmez bana.
Ay gerçekten şu aralar tam ihtiyaç olan bir görsel grupta1 2 gun tartida arti ciktik diye karalar baglamiyoruz isimli calisma
Afiyet olsun canımMenüm belli yazayim Kızlar
Sabah
Tam yağlı peynir
1 lokmacik simit 1 lokmacik burada degisik bi ekmek turu var ondan yagli bi sey ama
Ceviz
Domates
Ara
1.5 kayısı
Tane hesabı kuruyemiş
15.00 gibi
Kofte patlıcan patates üçlüsü yaptı annem ama patates 1 tane nefis köreltme için yerim körfesinden yerim genelde :)
Bu günlerde cok yogun ve stresli günler geçiriyorum bu yüzden oruç aralıgım cok fazla olmuyor 12 saat lık dilime uyabiliyorum ancak menüm e dikkat ediyorum sadece gece uykusuzluk lar beni zorluyor mutfaga gitmemek için zor tutuyorum kendimi zaten zor veren bünyem var artı menopoz artı yaş burda sayenizde fazla girmesem de okuyup yasamadan cıktıgım oluyor hepiniz cok tatlı cok iyi insanlarsınız iyiki buradayımblondeaddict teşekkür ederim ilginiz için vermesem de kilo almıyorum inşallah daha da iyi olacak
Canım inşallah feraha çıkarsın tez zamandaAyyy ne güzel maşallah hiç yapamıyorum ben yaa offff 7 gibi akşam yiyorum sabah 11 ri zor yapıyorum
Aşırı Bi iştah patlaması var bu günlerde kendimi çok kötü hissediyorum artık
Afiyet olsun inşallah iyi sonuç alırsınSelam kızlar
15:00
5 köfte üç çatal noddle ve salata
Bugün de doyduk şükür
Regl oldum sonunda ama çok şişim p tesiye inerim inş
Su 2 lt bugün ve yarın sporum yok kasları onarım için dinlendirmem lazım-çok çalıştılar ya
blondeaddict canim yazılarınızı 6 eylule kadar yarim yarim okuyabileceğim hazirlandigim bir sinav var. Gunluk kilo bildirimimi yaparim pzrtesi kilomuda yazarim. Sporuda azalttim malesef(
Tamammi canim
Canım notumu aldımBugünkü menüm
11:30
Yoğurt içine musli ve 1 şeftali
16:00 tavuk ve biber izgara ile kavun
Su 2 lt
Afiyet olsunMerhabalar ilk günkü yemeğimi paylaşıyorum:)) Sabah 85.2 kg çıktım.
Kahvaltı: (Saat 11:30)
2 bisküvi (maalesef ilk günün hatrına diyelim bir daha olmasın:))
4 kaşık yoğurt
2 kaşık süt
3 kaşık yulaf
biraz çörekotu
biraz chia tohumu
2 tane ceviz
1 adet haşlanmış yumurta
Akşam: (Saat 17:00)
Bir parça fırında pişmiş tavuk
4-5 kaşık patlıcan yemeği
1 kase yoğurt
Yemekten hemen sonra:
Şekersiz Türk kahvesi
Daha da bir şey yemem bitmiştir: ) yatana kadar suyumu 3 lt'ye tamamlarım.
Yok tatlım buradan ayrılmam yoksa buradan koparsam bittigimin resmidirO tebrikler hem yavrunun ilk adımları hem de -500 için
Balık da mi sevmiyorsun canım ?
Ya da bitkisel kaynaklı proteinleri tüketmeye özen göster canım
Afiyet olsun
Ara çok sağlam olmuş kurabiye ve meyve aynı öğünde fazla
Menüdeki protein çok az canım onları arttırırsan daha da iyş verim alırsın sporundan
Ay helal
Helal
Helal
72 saat ya
Sonuca da çok sevindim canım süper sonuç 2 kg yağdan
Sen de öyle
Ay dayan dayan dayanmasan çıkar bir anda üste
Nasılsa gidecek sen o hain kilodan daha azimlisin
Canım bol bol su, mümkünse yürüyüşü veya sporunu arttır
İlave olarak form çayları tüketebilirsin işine yarıyorsa
Ve menülere çok dikkat canım
Ay gerçekten şu aralar tam ihtiyaç olan bir görsel grupta
Afiyet olsun canım
Canım inşallah feraha çıkarsın tez zamanda
Kilo alma da duraklama olur hayatta fırsat buldukça gel canım kopmamak İçin
Afiyet olsun inşallah iyi sonuç alırsın
Canım notumu aldım
Afiyet olsun
Afiyet olsun
Yarın daha iyi olur eminim
Canım o kadar spora kalmaz inşallahBugunku menu
Yalan soylemicem dosdogru dicem 3 dilim Pizza ve 2 kucuk kare bitter cikolata yedim gunu kapattim45 dk leslie yaptim 1 saat de eliptik yapcam birazdan gitcek aldigim kaloriler 2 lt su ictim yesilcay kahve . Yanlis beslenme oldu bugun ama hava 37 derece migrenim tuttu hic ugrasmadim yemek yapmak icin . Bas agrima ragmen vicdanim el vermedi de spor da yaptim
Afiyet olsunIyi aksamlar kizlarr
16.00 bi dolu kase yulaf lapasi yedim
20.00 1 domates biraz kasar peynir
Acıkmadım aksam o yuzden domates kasarla kapattim defteri suana kadar 2.800 l su icmisim
Arkadaşlar hello
Ben yarin kayısılı form cay içmeyeceğim
Yazayim Dedim hahahah:)
Canım o kadar spora kalmaz inşallah
Geçmiş olsun migren için çabucak toparlarsın inşallah
Afiyet olsun
Bir gün yetti demekki45.saatteyim sıfır açlık ama ne hikmetse canım kayısılı form çay istiyor
200 gr kas 800 gr ödem1 kg odem.mi kas mi
ya olabilir cok kilo alinca aynalara bakmaz olmustum zaten......o katlanma sarkmadan kaynakli olmaz canim.
belli ki onceden bakmamaşsin.belki daha coktu.biraz daha kilo verince düz olur.
bende 2 3 katti.dün farkettim bende.baktim katlar gitmiş.simdi de incelme zamani.
ay en sonunda kadinsı bi vücuda doğru gidiyoruz
Ya ağlarım amaBugunku menu
Yalan soylemicem dosdogru dicem 3 dilim Pizza ve 2 kucuk kare bitter cikolata yedim gunu kapattim45 dk leslie yaptim 1 saat de eliptik yapcam birazdan gitcek aldigim kaloriler 2 lt su ictim yesilcay kahve . Yanlis beslenme oldu bugun ama hava 37 derece migrenim tuttu hic ugrasmadim yemek yapmak icin . Bas agrima ragmen vicdanim el vermedi de spor da yaptim
bak sen bi 10 kilo daha ver.bi süre bakma yine.kilo verince bakarsin.o zaman aradaki farki görürsün.hadi bakalim kolay gelsin ve tez olsun inşya olabilir cok kilo alinca aynalara bakmaz olmustum zaten......
Ya ağlarım ama
Ben de harıl harıl evde diyet çikolata yapımı videoları izliyorum
Bu arada thef tohumu çayı duyan-kullanan oldu mu?
blondeaddict acaba oruç penceresinde içilebilir mi ki?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?