Günaydın herkese nama pek gün aymadı canım çok akılın ben bunu beceremiyorum galiba dün yine açlıktan uyuyamamdım saat 2:30 oldu ağladım sinirimden artık bir yudum süt içtim biliyorum bozuldu diyetim ama kızlar benimki normal bir açlık değil midem kazınıyor resmen çok kilo da veremiyorum moralim çok bozuk birazdan tartılacağım ve ancak 200 300 gram ya gitti ya gitmedi o kadar aç kalıyorum her gün yürüyorum sonuç daha iyi olmalıydı

Harika sonuç
Günaydın kizlar bugün rekorumu kiracaktim ama regl engel oldu ( tabi sonucum kötü demek değil bu

Gecen hafta 69.04
Bu hafta 67.08
Fark 1600
Süper canım
Az da olsa artı çıktım hiç bildirim yapmayacağım kizlar

Gelecek pazartesine inşallah :)
Tamamdır canım
Onceki Kilo 79.5
Bu hafta 78
Fark - 1.5
Sukur eksideyim
O tebrikler
Tebrikler hem sana hem anneye
Günaydın herkese ilk kilo bildirimi benden gelsin mi.
Geçen hafta. 100.1
Bu hafta. 98.8
Fark. 1kg 300gr
Süper, gelsin 9’lar
Merhaba gece yemeni tavsiye etmem vucüd ritmi açısından
Tavsiyem mümkünse yeme pencereni gündüze çekmen ama gündüz yemiyor isen o zaman 20/4 yada günde tek öğün ile ilerleyebilirsin saat dilimine belki o uyuyor
Tebrikler süper
Göreceksin 80 leri hiç kuşkum yok devam

kilon az oldugu için normal atak geçirmen ben senin 2 katın kilodaym benim yağları yiyor :) ac kalınca sende yagda kalmamıs :) bence moral bozmak yok burası çok inanıyor insan yapabilirim olur diye.

Vücut kütle indeksin de normale doğru yaklaştıkça , yani yeşil aralığa indikçe kilo vermen yavaslar kaptanım. Bir de daha önce 75'lerde uzun süre kaldiysan orda da duraklama yapar.

Darisi basima sayin baskanim ilk hedef Kilo 75 ama bi iki haftadir benim de cok yavas gidiyo . Arada bi arti cikiyo . Ama savasa devam gidicek bu yaglaarrrr

Ne Kdar eksi gordun canm gerci regli bozmus isi

Tebriklerrr cok iyi bencede. Boy kacti senin?
Darisi basima. Bende 73 u gormeyeli yillllaaaaaaarrrrrr oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…