- Konu Sahibi blondeaddict
-
- #9.561
HoşbuldukÇok teşekkürler canım 4 günlük molayı kapatmak lazım
Evet biraz kaçmış ama yarın dengeleyebilirsln dert etme
Zaten o böreklere vs. ağız değdi mi hiç gelmiyor sonu
Hoşgeldin tekrardan genel hatları ile tanımış olduk seni
Evet karbonhidrat ağırlıklı beslenme aburcubur çok sıkıntılı oluyor
Canım günlük yediklerin içtiklerin menü Ve spor paylaşırsan ve pazartesi günleri 14 öncesi kilo bildirimi yaparsan ekliyorum listeye çok şartımız yok sadece istikrar ile devam et
O süper geldi yine kür
Afiyet olsun
Canım vki 25 altı normal ama yine yağlı ve göbekli olunuyor.Mümkün olduğunca dikkat etmeye çalışıyorum besin dengesini tutturayım diye ama her zaman başarılı olamıyorum. Hem yerken hem yemek yaparken
Tek başımayken iredeliyimdir ama yanımda eşim veya başka kişiler varsa başarılı olamıyorum. Hatta bazen istemesem veya tok olsam bile yemek zorundaymışım gibi hissediyorum nedense.
Halbuki şubat ayında arkadaşımla konuşmuştuk bu konuları. Aralıklı oruçla ilgili telefonuna uygulama indirmiştik, ben de yapacağım, çok mantıklı geldi demişti. Uzun süre aç kalamayan, yatana kadar bir şeyler içen, yiyen birisi. Bence bu konuda başarılı olamadı ve uzun süre bir şey yiyememek ona ceza gibi geldi. Bir daha onun yanında kilo, diyet konularını açmayacağım zaten.
Aslında bu konuda beni en çok baltalayan eşim. Grafiklere göre normal aralıktayım ama yine de 55 kilo olsam fena olmaz. Tanıştığımızda çok zayıftın yine öyle mi olacaksın diyor. 51 kiloydum o zamanlar ama yaşım da 18 di.
Kaptanim sen çalışıyor musun?Canım eşim şehir dışında bu aralar sık seyahatleri oluyor onun bazı işleri ve tabi evin ailenin işleri bitmiyor ki
bence yapamadığı İçin seni de asagı çekmeye çalışıyor maalesef insanlar böyle
Evet konuşmamak en iyisi
Merhabave tabi ki Biraz tanıtır mısın kendini ?
İlk sayfa ilk mesajda çok detaylı anlattım hem aralıklı orucu hem grup kurallarımızı,
Uyarsa bekleriz
Herkese merhabaBende aralıklı oruç yapmak istiyorum. Aranıza katılabilir miyim? ☺
AminAllah saglikli sihhatli ve zayif uzun omurler versin hepimize insallah
Leslie boosted yap hem kolay hem de güzel verdirir.yorgunluk ve uykusuzluk da ödem yapar.bu hafta dinlenmene yemene icmene dikkat edersen gider hepsi.morelim bozulmasin.herkes ayni.
aynen.hayatta neyin sınırı varki.normal bi yeme icme herseyi çözer.abartmaya gerek yok.
biliyorumbu beni cok üzüyor.esim diyorki göbeğin sarkmiş
sen öncesi sonrasi resmi cektin mi?gercekten yukari kalkiyor mu?
yorgunluk ve uykusuzluk da ödem yapar.bu hafta dinlenmene yemene icmene dikkat edersen gider hepsi.morelim bozulmasin.herkes ayni.
aynen.hayatta neyin sınırı varki.normal bi yeme icme herseyi çözer.abartmaya gerek yok.
biliyorumbu beni cok üzüyor.esim diyorki göbeğin sarkmiş
sen öncesi sonrasi resmi cektin mi?gercekten yukari kalkiyor mu?
Hoşbuldukkarpuzçekirdeği hoşgeldin
onu yaptim canim.amacim sıkılasmak.onun icin chloe yi düsünüyorum.tsk ederrimLeslie boosted yap hem kolay hem de güzel verdirir.
ne güzel.darisi basima.ama ben çok zorlaniyirum.sanirim kaslarim zayif.kollarim cok gücsüzResmini cekmedim ama bugun esime gosterdim baya toparlanmis karnin dedi . Hala gobegim var tabi ama deri asagiya sarkmis halde degil . Cok faydasi oluyo .
Siz yazınca tekrar bakma ihtiyacı duydum. :) Şu anki kilom ve boya göre VKİ 20.57 çıkıyor. Burada kas ve yağ oranı da önemli çünkü özellikle karın bölgem için egzersize çok ihtiyacım var.Canım vki 25 altı normal ama yine yağlı ve göbekli olunuyor.
22 vki güzel duruyor
21-22 arasida ideal diye geçiyor zaten
onu yaptim canim.amacim sıkılasmak.onun icin chloe yi düsünüyorum.tsk ederrim
amiiinnnnnn.....Allah saglikli sihhatli ve zayif uzun omurler versin hepimize insallah
onu yaptim canim.amacim sıkılasmak.onun icin chloe yi düsünüyorum.tsk ederrim
ne güzel.darisi basima.ama ben çok zorlaniyirum.sanirim kaslarim zayif.kollarim cok gücsüz
Şubat, mart ayında Jillian Michael 30 Day Shred yapmıştım. Arattığımda öncesi sonrası fotoğrafları çok motive ediciydi ve yapanların vücutlarında inanılmaz değişimler vardı. Önce yarım saat Leslie yapıp sonra 30 Day Shred yapıyordum her gün. Ne kilo olarak ne de görüntü olarak en ufak bir değişim gözlemlememiştim kendimde. Chloe de hemen hemen benzer özellikler mi gösteriyor merak ettim.
Afiyet olsun canımBugünkü menüm (18/6)
13:15 1 bardak süt, 10 tane zeytin, birkaç parça peynir, 1 tane haşlanmış yumurta, yarım domates ve kapya biber, kaşarlı tost (canım çok istemişti)
19:30 çeyrek kase yayla çorbası, 2 küçük kepçe patates yemeği, biraz kavurma, 1 kase naneli, pulbiberli yoğurt, yarım domates.
Şimdiye kadar 2 litre su.
Afiyet olsun canım evet hafif olmuş birazGünün menüsü:
19:30 ~bir tane nescafe
20:30 ~3 tane köfte, ve yoğurt
Gece yediğim için agır olmasını istemedim
Bol su ve bitki çayı
Süper, bekliyoruzHoşbulduk ☺ tamam o zaman yarın menü paylaşımı ile katılıyorum aranızainşallah hep beraber yağları, kiloları göndeririz vücudumuzdan
Hayır canım öğretmen değilim , çalışmıyorum ev hanımıyımKaptanim sen çalışıyor musun?
Sanki öğretmen sin diye kalmış aklimda
Canım bence stres ve rahatlama hissi ikisi birden oldugünaydın herkese ben tartılmaya korkuyorum tartı fobim oldu resmen ya bende bugun akşam itibari ile uzun oruç yapacağım kaç saat giderse artık tek öğün besleniyorum ondada çok yiyorum psikolojik açlık oluşmaya başladı akşam evde can sıkıntıısndan ne varsa yiyorum.
dün akşam mantı yedim,üstüne çikolata yedim,üstüne peynir ekmek yedim üstüne tarhana hiç birini canım istediği için değil sadece sıkıntıdan yedim kendime nasıl geleceğim ben ya hergün gündüz tamam bugün başladım diyorum yemiyorum akşam eve gidince bunalım çöküyor başlıyorum yemeye
o kadar spora nasil incelmedin merak ettim.belkide onceldin ama farketmedin.keske baslamadan once ölçülerini bi kenara yazsaydin.Şubat, mart ayında Jillian Michael 30 Day Shred yapmıştım. Arattığımda öncesi sonrası fotoğrafları çok motive ediciydi ve yapanların vücutlarında inanılmaz değişimler vardı. Önce yarım saat Leslie yapıp sonra 30 Day Shred yapıyordum her gün. Ne kilo olarak ne de görüntü olarak en ufak bir değişim gözlemlememiştim kendimde. Chloe de hemen hemen benzer özellikler mi gösteriyor merak ettim.
bugün baslicam canimBende cok ama cok zorlanmistim. Zamanla geciyo . Bi gayret basla gelir devami.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?