Hoşbulduk tamam o zaman yarın menü paylaşımı ile katılıyorum aranıza inşallah hep beraber yağları, kiloları göndeririz vücudumuzdan

Canım vki 25 altı normal ama yine yağlı ve göbekli olunuyor.
22 vki güzel duruyor
21-22 arasida ideal diye geçiyor zaten

Kaptanim sen çalışıyor musun?
Sanki öğretmen sin diye kalmış aklimda

Leslie boosted yap hem kolay hem de güzel verdirir.

Resmini cekmedim ama bugun esime gosterdim baya toparlanmis karnin dedi . Hala gobegim var tabi ama deri asagiya sarkmis halde degil . Cok faydasi oluyo .

Leslie boosted yap hem kolay hem de güzel verdirir.
onu yaptim canim.amacim sıkılasmak.onun icin chloe yi düsünüyorum.tsk ederrim
Resmini cekmedim ama bugun esime gosterdim baya toparlanmis karnin dedi . Hala gobegim var tabi ama deri asagiya sarkmis halde degil . Cok faydasi oluyo .
ne güzel.darisi basima.ama ben çok zorlaniyirum.sanirim kaslarim zayif.kollarim cok gücsüz

Canım vki 25 altı normal ama yine yağlı ve göbekli olunuyor.
22 vki güzel duruyor
21-22 arasida ideal diye geçiyor zaten
Siz yazınca tekrar bakma ihtiyacı duydum. :) Şu anki kilom ve boya göre VKİ 20.57 çıkıyor. Burada kas ve yağ oranı da önemli çünkü özellikle karın bölgem için egzersize çok ihtiyacım var.

onu yaptim canim.amacim sıkılasmak.onun icin chloe yi düsünüyorum.tsk ederrim

Şubat, mart ayında Jillian Michael 30 Day Shred yapmıştım. Arattığımda öncesi sonrası fotoğrafları çok motive ediciydi ve yapanların vücutlarında inanılmaz değişimler vardı. Önce yarım saat Leslie yapıp sonra 30 Day Shred yapıyordum her gün. Ne kilo olarak ne de görüntü olarak en ufak bir değişim gözlemlememiştim kendimde. Chloe de hemen hemen benzer özellikler mi gösteriyor merak ettim.

Ben chloe yaptim . Etkisini de gordum . Tartida cok bi eksilme olmamisti ama hareketleri yapamamama ragmen guzel incelmistim .

Günaydın kızlar
Herkese harika bir gün diliyorum
Uzun oruça başlama heyecanı içindeyim bugün 18/6 olarak niyetlenmiştim ama belki tek öğün yapıp yiyip tekrar kapatma ihtimalim yüksek
Uzun oruçcular siz ne hazırlık yapıyorsunuz ?

Afiyet olsun canım
Günün menüsü:
19:30 ~bir tane nescafe
20:30 ~3 tane köfte, ve yoğurt
Gece yediğim için agır olmasını istemedim
Bol su ve bitki çayı
Afiyet olsun canım evet hafif olmuş biraz
Hoşbulduk ☺ tamam o zaman yarın menü paylaşımı ile katılıyorum aranıza inşallah hep beraber yağları, kiloları göndeririz vücudumuzdan
Süper, bekliyoruz
Kaptanim sen çalışıyor musun?
Sanki öğretmen sin diye kalmış aklimda
Hayır canım öğretmen değilim , çalışmıyorum ev hanımıyım

günaydın herkese ben tartılmaya korkuyorum tartı fobim oldu resmen ya bende bugun akşam itibari ile uzun oruç yapacağım kaç saat giderse artık tek öğün besleniyorum ondada çok yiyorum psikolojik açlık oluşmaya başladı akşam evde can sıkıntıısndan ne varsa yiyorum.
dün akşam mantı yedim,üstüne çikolata yedim,üstüne peynir ekmek yedim üstüne tarhana hiç birini canım istediği için değil sadece sıkıntıdan yedim kendime nasıl geleceğim ben ya hergün gündüz tamam bugün başladım diyorum yemiyorum akşam eve gidince bunalım çöküyor başlıyorum yemeye

Canım bence stres ve rahatlama hissi ikisi birden oldu
Rahatlama çünkü düğün bitti masallah istediğin gibi oldu ve hedef gerçekleştirdin ama bir yandan da o hedefe koşarken haklı olarak çok stres yapmıştın, şimdi bitince vucüd ve beyin belki yemeği yine rahatlama aracı olarak gördü ( hakettim diyor belki de) hepimizde öyle oluyor, bir hedef gerçekleşince hemen kutlayalım ödül yapalım ya da daha rahat davranalım diyoruz alıştığımız bir hal bu.
Benim tavsiyem kendini bi dinle biraz rahat bırak, belki bu dönem biraz ağırdan alarak ilerleyeceksin
Uzun oruç yap iyi gelir ama mesela arkasından hemen yine uzun oruç yapma mesela 16/8 yap kısıtlanıyorum diye düşünmesin beynin bir süre, ağır ağır rotaya gireceğini düşünüyorum

o kadar spora nasil incelmedin merak ettim.belkide onceldin ama farketmedin.keske baslamadan once ölçülerini bi kenara yazsaydin.
chloe de bel bölgesinden 14 cm incelen de var.youtubeden bi kiza yapti.tabi bizim gibi kiloluydu.baya faydasini gördü.
zayif ve fit bi kız yapti.o da belinden 5,5 cm inceldi.

Bende cok ama cok zorlanmistim. Zamanla geciyo . Bi gayret basla gelir devami.
bugün baslicam canim
bana biraz baski yapsan güzel olur aslinda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…