- 31 Temmuz 2020
- 20.424
- 60.299
- 598
- Konu Sahibi blondeaddict
-
- #9.681
Evet biliyorum da kaptanım bu ay gecede olunca böyle kurumda ne varsa onu yiyorum bu sabah 2 poğaça yemiştimCanım 4 poğaça görünce ben şok
Az yediğin için bir süre sonra tamamen saldırı moduna geçebilirsin dikkat
Yani ben sana çok yemek ye demiyorum besin değeri yüksek seni tok tutacak kilo vermen için vücuduna yardım edecek şeyleri tüket diyorum
Kusura bakma hep yazıyorum ama görünce duramıyorum bu şekilde bir yerden sonra tamamen bırakmandan Ve metabolizmanı yavaşlatmandan korkuyorum
Tamam canım nasıl istersen
Çok geçmiş olsun bu arada topuk dikeni çok gıcık bir şey biliyorum
İsveç konusunda bir şey diyemem kolay gelsin dışında
Süper
Ya işte insanlar mutlulukları çekemiyorsen
herkesi kendin gibi sanıyorsun ondan paylaşıyorsun tahmin ediyorum
Spor konusu önemli aksatırsam hersey değişiyor bende psikolojik olarak Az da olsa mutlaka yapmak lazım
aynen canim.bu saat oldu yatmadim.aksamdan beri bide baska bisey cikti.fenalardayim.sağ kaburgamin altina kramplar griiryor.sanirim kas spazmi geciriyorum..bu hafta canımla uğraştim hep.Gozlere geldik gozlereikimizde perte ciktik bu hafta
saol kaptanim.iyilesim de rejime de asılacam sporumu da yapacam.Tamam canım nasıl istersen
Çok geçmiş olsun bu arada topuk dikeni çok gıcık bir şey biliyorum
İsveç konusunda bir şey diyemem kolay gelsin dışında
Süper
Ya işte insanlar mutlulukları çekemiyorsen
herkesi kendin gibi sanıyorsun ondan paylaşıyorsun tahmin ediyorum
Spor konusu önemli aksatırsam hersey değişiyor bende psikolojik olarak Az da olsa mutlaka yapmak lazım
aynen canim.bu saat oldu yatmadim.aksamdan beri bide baska bisey cikti.fenalardayim.sağ kaburgamin altina kramplar griiryor.sanirim kas spazmi geciriyorum..bu hafta canımla uğraştim hep.
nazar oldu bize.gore zayiflamissin yeter diyip durdu hep.gözleri çıksın.
saol kaptanim.iyilesim de rejime de asılacam sporumu da yapacam.
al benden de o kadar.bende bugün isveç diyetine başladim.diyet kafasina döneriz inş.Ben bugun orucdayim . Midemde bi sikinti olmazsa bugunu oruc olarak kapatcam . Ama bu hafta cok kotuydu yani . Nasil toparlayip geri eski duzene doncem bilemiyorum .
HarikaGünaydınlar fit kadinlarBen bugün başladım. Sabah 17577 adım atarak güne şekersiz kahvemle başladım. Oyu ki buldum burayi
Çok tesekkurlerHarika✌iyi şanslar dilerim
Afiyet olsun yürüyüş İçinMenüm:
Sabah mantarlı omlet , domates salatalık , beyaz peynir
Ara badem türk kahvesi
Öğlen tavuk sote salata
Ara bitter çoklıt türk kahvesi
Akşam whey proteinli smoothie :)
15.100 adım yürüyüş
Afiyet olsun neyse sporun da var canım üzülmeBugün açlık penceresini bitirdiğimde 21. saate girmek üzereydim.
16:00 kepekli undan 1 tane krep, 1 bardak süt, yarım domates ve kapya biber, kibrit kutusu kadar peynir, 15 tane zeytin, 2 dilim salam ve 1 dilim hindi füme
20:00 tarhana çorbası, mercimek yemeği, 1 kase yoğurt. Patatesli börek yapmıştım pişip pişmediğini kontrol etmek için ucundan alacaktım ama dayanamadım 1 börek yedim.
Şimdiye kadar 2 litre su ve 55 dk egzersiz yaptım.
BekliyoruzKızlar bugün misafirim vardı menüyü ne siz sorun ne ben söyliyimyarın menü paylaşıcam bugünü telafi eden
Afiyet olsunİyi geceler
Sabah
3 Haslanmıs yumurta
Yarım muz
2 yemek kasığı tahin
Yarım salatalık yarım domates
Ara
1 Türk kahvesi (hindistan cevizi yağlı) 10gr
Aksam
300gr balık
4 bucuk lt su
yarım saat yürüyüş
Valla Allah kolaylık versin zor tabi gece çalışmak umuyorum haftaya daha düzene girerEvet biliyorum da kaptanım bu ay gecede olunca böyle kurumda ne varsa onu yiyorum bu sabah 2 poğaça yemiştim4 mü yazmışım uykusuzluktan hep bunlar Ben pes etmem kaptanım ucunda zayıf güzel bir hatun olmak var ben seni anlıyorum kaptanım valla bende bazen kendime kızıyorum ama neyse ki 4 gün sonra gündüz vardiyası yaşasın
Oyle gercekten . Sanki butun enerjim cekilmis gibi hissediyorum bazenama spor yaptigimda enerjim geliyo sanki.
Aynen öyle bazıları enerji emici valla dikkat etmekte fayda var.Ben bugun orucdayim . Midemde bi sikinti olmazsa bugunu oruc olarak kapatcam . Ama bu hafta cok kotuydu yani . Nasil toparlayip geri eski duzene doncem bilemiyorum .
aynen canim.bu saat oldu yatmadim.aksamdan beri bide baska bisey cikti.fenalardayim.sağ kaburgamin altina kramplar griiryor.sanirim kas spazmi geciriyorum..bu hafta canımla uğraştim hep.
nazar oldu bize.gore zayiflamissin yeter diyip durdu hep.gözleri çıksın.
saol kaptanim.iyilesim de rejime de asılacam sporumu da yapacam.
Geçmiş olsun canım ve afiyet olsunslmlar.bugünkü menüm
saat 11.30 da
1 sekerli türk kahvesi
saat 13 de
1 haşlanmış yumurta
1 lokma domates
saat 16 da
200 gr donmuş kavurma
1 domates
mutfak kapandi benim icin.yarin herkese bol eksiler.
SüperGünaydınlar fit kadinlarBen bugün başladım. Sabah 17577 adım atarak güne şekersiz kahvemle başladım. Oyu ki buldum burayi
Afiyet olsun canımİyi aksamlar
Sabah
2 yumurta
1 domates
1 salatalık
2 karper
2 dilim 200gr karpuz
Ara
17gr hindistan cevizi yağlı Türk kahvesi
20gr Çiğ fıstık
Aksam
175gr gogus Izgara
Yarım demet Çiğ maydanoz
Şimdilik 2 lt su. Aksam 9a kadar 3 ü tamamlarım inşallah
Bu arada yaırn herkese bol eksiler✌✌✌
Afiyet olsun spor süperSelam dostlar bugünkü menüm
Sabah 2 dilim ekmek,peynir, süt (dışarda yedim sandviç yapip)
Ara 2 incir ve biraz üzüm
Aksam 17:00
Nohutlu Salata, 2 kaşık bulgur pilavı, 1 kaşık mantar yemeği
Guya aclik yapacaktim bugün her pazar niyetleniom evdekiler yüzünden yapamiom(
1.5 saat yürüyüş az koşu
300 ip atladım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?