- Konu Sahibi blondeaddict
-
- #9.801
Benim yeşil çay çok açsam midemi bulandırıyor şekersiz Türk kahvesi ise çok iyi geliyor bana dene istersenOh iyi içmedim. Aşırı açlık çekiyorum midem bomboş yeşil çay içtim belki bastırır
O 15 km filan mı helal vallaSelam herkese... Ben gün-de 1 ogun yemeyi deniyorum dünden beri. 17.00 18.00 gibi tek ogun yapacağım.
21250 adım yürüyüş tamamdır. Heyecanla pazartesi tartıllmayı bekliyorum
Sayılmaz bozulmuş sayılmaz unuttuğun için diyelimGunun menusu
Avakadolu salamli kasarli tost
Oglen 1 kepce corba ve bi avuc badem .
Uzun oruc yapacagimi unuttumyarisini yedigimde esim dedi sen oruc degil miydin diye ama artik cok gecti neyse diyet disi bisi yemedim cok sukur spor 1 leslie videosu eliptik ve 1 chloe videosu . Dukan birasi ( ) kahve ve çay .
Canım bu aralar çoğu kişide hissediyorum bunu ben dahilslm kızlar.gün tek ogün yaptim.
saat 15.15 de
1 tabak zeytinyağli yesil fasulye
yarim ekmek
yarim çay bardağı ayran
2 3 dilim karpuz (ücgen)
mutfak kapandi.
kaptanim bu aralar motivasyonum düstü.kış geliyor.ama bende hâlâ bi rahatlik var.
şu kilolari verim de rahatliyim yok.artidayim.yiyorum.ne yapacam bilmiyorum.eski halime de dönmek istemiyorum.
Pasta cıs olmuşGünün menüsü
14:30~ bir dilim yaş pasta ( kakaolu)
16:30~ patlıcan yemeği bir küçük tabak üzerine yoğurt
Bol bol su ve çay
evde tek cesit yemek yapriyorum canim.fasulyeyi cok seviyorum.ekmek de yemezsem cok acikiyrium.bu ara istahim cok acik.dün aksam esime yalvardim resmen git yas pasta al diye.o da almadi Allahtan.yeme diyor.eski haline donecen diyor hakli da.Yarım ekmek yerine tavuk et köfte falan yiyip 1 dilim ekmek yerseniz çok iyi olur sanki. Kaptanın da dediği gibi proteini arttırıp karbonhidratı azalınca iki kat kilo verebiliyoruz
kaptanim.hedeflerim.belli ama o an yiyecekleri gorunce herseyi es geciyorum.motivem eksik.anlik yiyip iciyirum hemen.istahim cok açıkBenim yeşil çay çok açsam midemi bulandırıyor şekersiz Türk kahvesi ise çok iyi geliyor bana dene istersen
O 15 km filan mı helal valla
Umarım güzel sonuçlar gelir
Sayılmaz bozulmuş sayılmaz unuttuğun için diyelim
Afiyet olsun sporunu yapmışsın zaten
Canım bu aralar çoğu kişide hissediyorum bunu ben dahil
Bence üstüne gitmeliyiz sen sadece şu ara karbonhidrat azaltmaya odaklan bence çok kısıntı yapma tümden bırakmamak için azar azar rotaya girersin birde hedeflerini yaz ve göreceğin bir yere as
Pasta cıs olmuş
afiyet olsun kaptanim.tek oğün ama doyurucu olmus.bu arada menülere bakiyorum.2 3 cesit yemek mi yapiyorsun?evde yemek seçen birileri var galiba.Bugün 23/1 yaptım artık biraz daha konsantre olmaya çalışıyorum
2 bardak ayran, 4 kaşık kısır, 4 ızgara köfte, bol Yeşil salata yedim bugün sadece
6 km yürüdüm
Yeşil çay kahve maden suyu ve bol su içtim
Yeşil çay cok severim ben iyi geldi. Kahve sevemiyorum pek anca dibek ya da evde kendim Sekersiz nescafe..Benim yeşil çay çok açsam midemi bulandırıyor şekersiz Türk kahvesi ise çok iyi geliyor bana dene istersen
Bence üstüne gitmeliyiz sen sadece şu ara karbonhidrat azaltmaya odaklan bence çok kısıntı yapma tümden bırakmamak için azar azar rotaya girersin birde hedeflerini yaz ve göreceğin bir yere as
Pasta cıs olmuş
Benim yeşil çay çok açsam midemi bulandırıyor şekersiz Türk kahvesi ise çok iyi geliyor bana dene istersen
Pasta cıs olmuş
Canım burcun ne?evde tek cesit yemek yapriyorum canim.fasulyeyi cok seviyorum.ekmek de yemezsem cok acikiyrium.bu ara istahim cok acik.dün aksam esime yalvardim resmen git yas pasta al diye.o da almadi Allahtan.yeme diyor.eski haline donecen diyor hakli da.
kaptanim.hedeflerim.belli ama o an yiyecekleri gorunce herseyi es geciyorum.motivem eksik.anlik yiyip iciyirum hemen.istahim cok açık
afiyet olsun kaptanim.tek oğün ama doyurucu olmus.bu arada menülere bakiyorum.2 3 cesit yemek mi yapiyorsun?evde yemek seçen birileri var galiba.
kova burcuyum.Canım burcun ne?
Karbonhidrat yemesen açlık hissi olmaz.
Kahve ile güne basla acaip tok tutuyor.
Bakış açısını değiştir.kova burcuyum.
kahve icsem de gözüm yiyeceklerde benim.irade yok.patlayana kadar yerim
evde tek cesit yemek yapriyorum canim.fasulyeyi cok seviyorum.ekmek de yemezsem cok acikiyrium.bu ara istahim cok acik.dün aksam esime yalvardim resmen git yas pasta al diye.o da almadi Allahtan.yeme diyor.eski haline donecen diyor hakli da.
kaptanim.hedeflerim.belli ama o an yiyecekleri gorunce herseyi es geciyorum.motivem eksik.anlik yiyip iciyirum hemen.istahim cok açık
afiyet olsun kaptanim.tek oğün ama doyurucu olmus.bu arada menülere bakiyorum.2 3 cesit yemek mi yapiyorsun?evde yemek seçen birileri var galiba.
Canım bence iradesiz olsan bu kadar yol iletleyemezdin bence bir geçiş dönemi yaşıyorsun.kova burcuyum.
kahve icsem de gözüm yiyeceklerde benim.irade yok.patlayana kadar yerim
Afiyet olsun bence çok değil11. 00 de 2 haslanmış yumurta 2 hindi füme 2 dilim beyaz peynir 7 zeytin salatalık domates marul ve 2 kayısı
Arada yarım erik yarı armut ve kavun yedim
18.00 de 1 tabak tam bugday makarna sarımsak yoğurtlu u ve salata 2 3 Çatal kızartmabol su yaşil çay. Çok değil demi kaptanım
Afiyet olsunMenüm
4 kasik bulgur pilavı
1 tabak etli nohut
Salata ve ayran
21250 adım yürüyüş ve 1 saat reformer pilates..
Bir de bacak sıkılaşması için G5 20 dakika
Afiyet olsuniyi akşamlar.ben 20/4 olanı uyguluyorum.
14:00 1 kase çorba 4 kaşık mantar yemeği
16:20 1 tane armut
17:45 2 dilim ekmek çorba
kahve,su.çay
Afiyet olsun canımMerhaba. Dün uğrayamadım siteye. Umarım herkes iyidir. :) Dünün ve bugünün menüsünü yazayım. Zaten hemen hemen aynı.
29.09.2020 (19/5)
14:30 2 tane yumurtadan sütlü omlet, 1 bardak süt, 1 tane hindi füme, 10 tane zeytin, 2 parça peynir, yarım kapya biber, üçer tane ceviz içi, tuzlu fıstık ve antep fıstığı
19:30 çorba, etli nohut yemeği, 3 çorba kaşığı sebzeli bulgur pilavı, 1 kase yoğurt, 10 tane üzüm
22:30 1 fincan şekersiz filtre kahve
2 litre su ve 1 saat egzersiz.
30.09.2020 (19/5)
12:30 şekersiz türk kahvesi
14:30 3 tane galeta (1 dilim ekmeğe eşitmiş) , 2 parça peynir, 10 tane zeytin, 1 tane salatalık, yarım kapya biber, 1 bardak süt, birer tane hindi füme ve salam
18:00 üzüm
19:30 çorba, etli nohut yemeği
2 litre su, 50 dk egzersiz.
Bu hafta regl haftam. + olarak tartıya yansıdı bile.Kendimi hiç enerjik hissetmiyorum. Hantal ve isteksizim iki gündür. Spor yapmak bile gözümde büyüyor.
Afiyet olsunMenü bırakayım
İf dünden beri 24 saat açlık yaptım
Bugün 22/2 yaptım.
9 Duble Türk kahvesi
11 Sade Nescafe
13 3-4 kupa çay
17.25 Akşam yemeği
4 tane kırmızı-mor erik
2 büyük tavuk pirzola derisiz,bol bol kıvırcık marul, domates,kuru soğan , maydanoz,1 bardak ayran
19.25 Ara öğün
1 tane büyük boy haşlanmış mısır
Su bolca
Spor
68 dk tempolu+17 dk Leslie fitness+5000 adım
100lük set şeklinde atlıyorum yaklaşık 1 er dk ara ile, o ara nefesim fazla kesilmiş olabilir molayı uzatmışım1500 ü kaç defada atlıosuN, ara verdim demişsin ondan anlamadım.. bende atlatacaktkm, avizeyi aşağı indirince bıraktım
Bahçedemi denesem ne
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?