Arama derse ama seviyosun yinede ararmıydın

Canım muhtemelen mevzu saç kesilmesi değil. Eşinin ısrarla kesilmesin ben keseceğim demesine rağmen senin kesmen. Eşinin isteklerine de saygı göstermelisin bıraksaydın gelince kestirseydi. Tavrı hoş değil ama hatalıykende üste çıkmaya çalıştıysan tartışma yaşanıyor.

Hata sende niye arıyorsun ki sen olmasan o adam ne işe yarar ki? Kim ki o ne ki, ne zannediyor kendisini? Sen niye mesaj atıp duruyorsun. Bırak ne halt ederse etsin. Onun amacı başka, başka planı var ki çamur yapıyor rahat etsin diye.

ya bi kere 11 aylık çocuğun kafasında o kadar saç olmaz onu yorar saç kozmetik olarak iyi görünmeye yarayan bi şey çocukların buna ihtiyacı yok, boşuna yük. beni kel gezdirdiler 3 yaşına kadar hep. yazık ya hem kendi zevkine sebep çocuğuna eziyet ediyor hem sana. asıl çocuk olan eşin sanırım burada, şımarık adam

sizin evlilik bitmiş maalesef çocuklar için uzatmalar oynaniyor

Siz geçen gün kitap almamışmıydınız . Ders calışacaktiniz ya hani hala boş boş işlerle mi uğraşıyorsunuz .

Bosanamiyorum olmuyor evliysekte böyle olmaması lazım neden böyle yapıyor anlamış değilim

Ölme sürün. Eşin böyle istiyor çünkü. Adamın ısrarla yapma dediği şeyi bilerek yaparsanız ölmezsiniz sürünürsünüz
Allah aşkına bı saç ya çocuğuna madem düşkün saçı başı bıraksın bayramda onsuz ne halde olacağımızı düşünsün bırakın onu tutmayı

Oldu bikere böyle bişey icin küstü tmm gelmiyorum ne demek onun bize saygısı varmı baştan aşağı sorumsuz kendisi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…