- 2 Temmuz 2017
- 177
- 74
- 18
- 27
- Konu Sahibi Aysedert989898
-
Keske herkes sizin gibi anlayisli olsaBizim bı komşu vardı iki nişan attı kız hiç bişey demedende 3. Cusuyle evlendi nikah deilki bu ortaya çıksın bizlerde hiç eşinin yanında tek kelime etmedik eymeyizde bizene kime ne
Haklisiniz. Agzi olan konusuyor karsidakinin neler yasadigini bilmeden. Degismez biliyorum atacam.Bu hayat senin hayatin. Sen mutsuzken insanlar kapisini kapatip normal hayatlarina devam edecekler. Sen onlar laf soylemesin diye o hayata katlanirken insanlarin umurunda bile olmayacak.
Ben nisan atmadim ama bosandim. Hem de bir cocugum var. Kimsenin ne dusundugu de umurumda degil. Insanlar cok akil verir her zaman ama olayin sonunda yuku akil verenler degil yapan ceker. O yuzden mutsuzsan hic devam etme.
Sanirim nisanlin anneci. Ve sanirim semi koruyamayacak daha cok annesi tarafinda kalacak bir tip. Ezilecegin bir hayata bole bile devam etmenin de nir anlami yok bence. Anneci bir tiple evliligin ne oldugunu anlayamazsin zaten. Anne hep evliliginizin ortasinda olur. Insanlari bosver. Herkes konusur. Ama o hayati yasayacak olan sensin.
Bu arada duzelir diye bekleme nisanlini, duzelmez. Hep pasif kalir.
Yalniz olmadiima sevindim. O zaman kesje onu da atsaymisCanım ben değilde arkadaşım attı hemde 3kez ama mecbur aile zoruyla 4 le evlendi. Onuda atacakti ailesi izin vermedi. Hepsinde iyiki dedi bunda keşke diyor.
Simdi herkes soracak sizin kiz 2. Nisanida atmis diye. UzuleceklerSeb
sebep
İki kez nisan atan ben varım[/QUOTE
Nasil oldu o surec. Cok canını sıktılar mi insanlar.
Nasil oldu o süreç. Canını cok sıktılar miİki kez nisan atan ben varım
isteseydin geri bi dahaki nisanda takarım diyeKuzenimde iki kez nişan attı ben sinir oldum çünkü boşa iki tane çeyreğim gitti
Ikinci nisanimi buyuk nisan yaptik. Düğün gibi cumle alem duydu yani. Ondan da cekiniyorumbenn 3.ile evlendim :) damga yemiyorsun merak etme herkes en fazla 1 ay sonra unutur.. mutsuzsan elalem ne der diyerek ömrünü çürütme
Ikiknci nisanimi buyuk nisan yapmistik. Dugun gibi cumle alem duydu yani2. kez sevgiliden ayrılmak gibi bence
çok büyütme, nişan zaten evlenmeden önce tanıma aşaması ve köprüden önceki son çıkış değil mi?
Ikinci nisanimi buyuk nisan yaptik. Dugun gibi. Cumle alem duyduiki kez attım. mutsuzsam kime ne?
insanlar iş ciddiye binmeden bazen kendini iyi kamufle ediyor.
boşanmak mı nişan atmak mı diye düşündüm ikincisinde. nişanı attım. kimsenin söz hakkı yok bunda milleti boşverin
bende öyleIkinci nisanimi buyuk nisan yaptik. Dugun gibi. Cumle alem duydu
Haklisinbende öyle
bildiğin üç milyarlık nişanlık diktirdim her şeyimi yaptım. kusursuzdu her şey ama bunların hiçbir önemi yok senin huzurun olmadıktan sonra..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?