Aranızda iki kez nişan atan var mı? ?

Haklisiniz. Agzi olan konusuyor karsidakinin neler yasadigini bilmeden. Degismez biliyorum atacam.

Benim arkadaşım 2 kere evlendi boşandı . Nişan atmakta ne var :) Nişan dönemi zaten tanıma dönemidir. Olmuyorsa olmuyordur kendini ne sıkıyorsun . Milletin ne düşündüğü de , senin için o kadar önemli olmasın . Senin hayatın önemli... İstersen 10 kere nişan at kime ne ?

istersen on kez at canım ne olmuş anlaşamayacağın olamayacak biriyle nişandan ayrılmış damgası yememek için evlenilmez dimi ism,i üstünde nişan yani sonuçta

benn 3.ile evlendim :) damga yemiyorsun merak etme herkes en fazla 1 ay sonra unutur.. mutsuzsan elalem ne der diyerek ömrünü çürütme

iki kez attım. mutsuzsam kime ne?
insanlar iş ciddiye binmeden bazen kendini iyi kamufle ediyor.
boşanmak mı nişan atmak mı diye düşündüm ikincisinde. nişanı attım. kimsenin söz hakkı yok bunda milleti boşverin

arkadaşı bir evlilik bir nişan atlattı. şimdi evli ve çok mutlu eşi hiç evlilik, nişan yaşamamış biri. hayata umutlu bakın karşılığını alın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…