Aranızda iki kez nişan atan var mı? ?

Hayatimi karartmak istemiyorum. Insa
Iste agzi olan konusuyor lafini sozunu bilmeden can sıkıyorlar

2 nişan atmak mı boşanmak mı sen düşün? Kafanda bittiyse ikinize de yazık etme. Kimse sana damga falan vuramaz, unutulur gider...

Ama mesele değer mi ( öncesinde yazdıysan okumadım) belki yardım ederiz sana anlatsan, neden ayrılmak istiyorsun

Kendim değil ama bir tanıdığım yaklaşık on kere nisan attı.Artik kızın nisanlanip atıldı haberi gelmesi çok normal lesmisti . Evlenmiş deyince çok sasirmistik.suan hep mutlu haberi geliyor yeni bebeği olmuş kızın adına çok seviniyorum . Lütfen mutsuz bir evlilik yapacağınıza mutlu olma umudunuzu kaybetmeyin emin olun bu sekilde aileniz daha az uzulur

Cok
Detaya girmiyim kv problemleri. Simdi bile mutlu degilim. Evlenince mutlu olacagimi düşünmüyorum

Cok
Detaya girmiyim kv problemleri. Simdi bile mutlu degilim. Evlenince mutlu olacagimi düşünmüyorum

Cok

Cok

Sorun sadece kv ise nişanlının tutumuna bakmalısın. Seni ezdiriyorsa, anneci bi tipse ok ayrılmayı düşünmek normal. Ama aksi takdirde kv yuzunden boZma işi...

Kimse kusursuz değil, sen de değilsindir mutlaka değil mi? Eşine bak sen istediğin tutumu sergiliyor mu? Yada konuşsan çözer mi? Belkifarkında değildir

Yalniz olmadigimi gorunce icim ferahladi.

Kac kere soyledim ama anneci hep. Benden yana davransin demiyorum. Objektif olsa bana yapilan haksızlıgi gorecek ama. Varsa yoksa annesi. Annesini sevmesi cok guzdl ama arayi bulmasi lazim beni ezdirmemelo degil mi

Kac kere soyledim ama anneci hep. Benden yana davransin demiyorum. Objektif olsa bana yapilan haksızlıgi gorecek ama. Varsa yoksa annesi. Annesini sevmesi cok guzdl ama arayi bulmasi lazim beni ezdirmemelo degil mi
Haklısın o halde. Nişan çın flörtten hiçbir farkı yok. Sen normalleştirirsen kimse laf edemez

Nişan zaten karşındakini tanıma evresi değil midir? Demek ki tanıyıp evlenecek biri olmadığına karar vermişsiniz. Gelecek sefer iyice tanıyıp öyle nişanlanın, madem öyle bir damga pulu var.

Bizim bı komşu vardı iki nişan attı kız hiç bişey demedende 3. Cusuyle evlendi nikah deilki bu ortaya çıksın bizlerde hiç eşinin yanında tek kelime etmedik eymeyizde bizene kime ne

Bu hayat senin hayatin. Sen mutsuzken insanlar kapisini kapatip normal hayatlarina devam edecekler. Sen onlar laf soylemesin diye o hayata katlanirken insanlarin umurunda bile olmayacak.
Ben nisan atmadim ama bosandim. Hem de bir cocugum var. Kimsenin ne dusundugu de umurumda degil. Insanlar cok akil verir her zaman ama olayin sonunda yuku akil verenler degil yapan ceker. O yuzden mutsuzsan hic devam etme.
Sanirim nisanlin anneci. Ve sanirim semi koruyamayacak daha cok annesi tarafinda kalacak bir tip. Ezilecegin bir hayata bole bile devam etmenin de nir anlami yok bence. Anneci bir tiple evliligin ne oldugunu anlayamazsin zaten. Anne hep evliliginizin ortasinda olur. Insanlari bosver. Herkes konusur. Ama o hayati yasayacak olan sensin.
Bu arada duzelir diye bekleme nisanlini, duzelmez. Hep pasif kalir.

Canım ben değilde arkadaşım attı hemde 3kez ama mecbur aile zoruyla 4 le evlendi. Onuda atacakti ailesi izin vermedi. Hepsinde iyiki dedi bunda keşke diyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…