- 2 Temmuz 2017
- 177
- 74
- 18
- 27
- Konu Sahibi Aysedert989898
-
Hayatimi karartmak istemiyorum. InsaNeyin damgası? Kim kime damga vuruyor? Nişan neden yapılır,çiftin birbirini daha iyi tanıması için ailelerin kaynaşması için...
Evlendikten sonra boşanmaktansa, mutsuzsan şimdi ayrıl kimse hiç bir şey diyemez dese de kulaklarını tıka milletin sözleri senin hayatından çok da önemli değil.
Iste agzi olan konusuyor lafini sozunu bilmeden can sıkıyorlarNeyin damgası? Kim kime damga vuruyor? Nişan neden yapılır,çiftin birbirini daha iyi tanıması için ailelerin kaynaşması için...
Evlendikten sonra boşanmaktansa, mutsuzsan şimdi ayrıl kimse hiç bir şey diyemez dese de kulaklarını tıka milletin sözleri senin hayatından çok da önemli değil.
Bizim etrafimizda yok böyle nisan atan falan. Bi ben attim bir kere bu da 2 olacak gibi görünüyor. Iste konusuyilar can sıkıyorlar bunaldim artık
Detaya girmiyim kv problemleri. Simdi bile mutlu degilim. Evlenince mutlu olacagimi düşünmüyorum2 nişan atmak mı boşanmak mı sen düşün? Kafanda bittiyse ikinize de yazık etme. Kimse sana damga falan vuramaz, unutulur gider...
Ama mesele değer mi ( öncesinde yazdıysan okumadım) belki yardım ederiz sana anlatsan, neden ayrılmak istiyorsun
Detaya girmiyim kv problemleri. Simdi bile mutlu degilim. Evlenince mutlu olacagimi düşünmüyorum2 nişan atmak mı boşanmak mı sen düşün? Kafanda bittiyse ikinize de yazık etme. Kimse sana damga falan vuramaz, unutulur gider...
Ama mesele değer mi ( öncesinde yazdıysan okumadım) belki yardım ederiz sana anlatsan, neden ayrılmak istiyorsun
Kendim değil ama bir tanıdığım yaklaşık on kere nisan attı.Artik kızın nisanlanip atıldı haberi gelmesi çok normal lesmisti . Evlenmiş deyince çok sasirmistik.suan hep mutlu haberi geliyor yeni bebeği olmuş kızın adına çok seviniyorum . Lütfen mutsuz bir evlilik yapacağınıza mutlu olma umudunuzu kaybetmeyin emin olun bu sekilde aileniz daha az oyle yapacam. Yalniz olmadigimi gorunce icim ferahliyor sag olun
Sorun sadece kv ise nişanlının tutumuna bakmalısın. Seni ezdiriyorsa, anneci bi tipse ok ayrılmayı düşünmek normal. Ama aksi takdirde kv yuzunden boZma işi...Cok
Detaya girmiyim kv problemleri. Simdi bile mutlu degilim. Evlenince mutlu olacagimi düşünmüyorum
Yalniz olmadigimi gorunce icim ferahladi.Kendim değil ama bir tanıdığım yaklaşık on kere nisan attı.Artik kızın nisanlanip atıldı haberi gelmesi çok normal lesmisti . Evlenmiş deyince çok sasirmistik.suan hep mutlu haberi geliyor yeni bebeği olmuş kızın adına çok seviniyorum . Lütfen mutsuz bir evlilik yapacağınıza mutlu olma umudunuzu kaybetmeyin emin olun bu sekilde aileniz daha az uzulur
Kac kere soyledim ama anneci hep. Benden yana davransin demiyorum. Objektif olsa bana yapilan haksızlıgi gorecek ama. Varsa yoksa annesi. Annesini sevmesi cok guzdl ama arayi bulmasi lazim beni ezdirmemelo degil miSorun sadece kv ise nişanlının tutumuna bakmalısın. Seni ezdiriyorsa, anneci bi tipse ok ayrılmayı düşünmek normal. Ama aksi takdirde kv yuzunden boZma işi...
Kimse kusursuz değil, sen de değilsindir mutlaka değil mi? Eşine bak sen istediğin tutumu sergiliyor mu? Yada konuşsan çözer mi? Belkifarkında değildir
Haklısın o halde. Nişan çın flörtten hiçbir farkı yok. Sen normalleştirirsen kimse laf edemezKac kere soyledim ama anneci hep. Benden yana davransin demiyorum. Objektif olsa bana yapilan haksızlıgi gorecek ama. Varsa yoksa annesi. Annesini sevmesi cok guzdl ama arayi bulmasi lazim beni ezdirmemelo degil mi
Bizim cevremiz yobaz onlar her turlu laf eder. Duymamaya calisacam artikHaklısın o halde. Nişan çın flörtten hiçbir farkı yok. Sen normalleştirirsen kimse laf edemez
Bizim bı komşu vardı iki nişan attı kız hiç bişey demedende 3. Cusuyle evlendi nikah deilki bu ortaya çıksın bizlerde hiç eşinin yanında tek kelime etmedik eymeyizde bizene kime neBu benim 2. Nişanım çok mutsuzum. Aranızda iki kez nişan atan var mı? Varsa ne olur cevap verin güç verin hayatımı karartmak istemiyorum. Bir yandan da 2 Nisandan da dönmüş damgasi yicem ondan da korkuyorum. Cikmazdayim. 2 kez nisan atan varsa neler yasadilar yardimci olun
sebepCok haklisin da ailemi de düşünüyorum bir yandan kafam cok karisik
Canım ben değilde arkadaşım attı hemde 3kez ama mecbur aile zoruyla 4 le evlendi. Onuda atacakti ailesi izin vermedi. Hepsinde iyiki dedi bunda keşke diyor.Bu benim 2. Nişanım çok mutsuzum. Aranızda iki kez nişan atan var mı? Varsa ne olur cevap verin güç verin hayatımı karartmak istemiyorum. Bir yandan da 2 Nisandan da dönmüş damgasi yicem ondan da korkuyorum. Cikmazdayim. 2 kez nisan atan varsa neler yasadilar yardimci olun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?