- Konu Sahibi disiua1905
-
Rekor bende
En iyisi hiç yazmıyım
bir arkadaş var burada. 30 yaş farkı var. rekoru kimseye kaptıracağını sanmam
gerckten maşallah
gayette guzel gecınıyoruz sukurler olsunErken evlilik maşallah ..
bir arkadaş var burada. 30 yaş farkı var. rekoru kimseye kaptıracağını sanmam
üslubun çok çirkin onlar sevmiş evlenmişler.seninkinin gene çok değilmiş ama luda bir gerçekki 15 sene sonra o başka bir kafada sende başka bir kafada olursun :) tabi körle yatan şaşı kalkar sende ona çekersin :)
benim cok güzel bir tandııgım 17 yaş büyük bir adamla evlendi tabiki parası için nasıl öpüşüyor o buruşuk dudakla bilemem :)
benim cocugumda artık büyüdü bende büyüyorum daha böyle iltifatlar almam herhalde alsam süper olur :)
6 yaş ...
önceden dert edinmezdim ama geçen hafta tartıştığımızda susmuyorum diye (ama çok sinirlenmiştim) aramızda 6 yaş var ben senden büyüyüm bari ona saygı göster sus dedi dahada sinirlendim...aynı yaşta olsaydık keşke(
İş öyle bi noktaya gelirse ( bizim yaş farkımız daha fazla olduğu için söylüyorum ) o zaman almasaydın kendinden küçük birinden saygı bekleyeceksen derim. Sen kendine kardeş almadın eş aldın. Çirkince belki bu söylediklerim ama söylersen işitirsin :26:
sende küçük biriyle evlenmeseydin ozaman dedim ama(
Sıkma canını sende arkadaşım sinir anında bizde söylüyoruz bi çok şey düşündüğünde..Eşinde boşta bulunmuştur muhakkak
öyle mutlaka söylüyoruz ...bekliyorum o boşta söylediği kelimeleri ona hatrılatma zamanını zaten
Şimdi bizde az değliiz yani
haksızmıyız hemşire :))) üzülürüm üzülürümde intikamımı alırım sessizce
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?