- 23 Ekim 2020
- 743
- 863
- 53
Ben de öyleyim.muhtemelen ben de sizin gibi iniyorum hemen getirebilirsin derdim.ben bunu şuna bagliyorum sanki bir kere insanlara hayır dersem ilişkim bozulacak arkadaşlığımız bozulacak gibi düşünüyorum.ama insanlar asla hayır demekten cekinmiyorlar.ama sizin arkadasinizin yaptığı vefasızlık olmuş bence.Ya onu da düşündüm erken döneceğim dedikten sonra önemi olmamalı
Ya da ben fazla inceyim yok diyemezdim diye böyle bozuldum
Ben iletişimi keseceğim elbette ama önce söylemem lazım tabii kafası alır kabul etmesi zor.Bir daha arar mı çocuk bırakmak için bilmem ama ararsa, "üst komşudayım şu an" deyip kapatın telefonu. Sonrasında o sizinle iletişimi keser zaten. Tabii eğer siz daha önce kesmeyecekseniz.
Çok haklısın gerçekten bende senin gibiyim herkese olur tamam yeter ki iyilik olsun değil üst komşu da yarım saatlik uzakta da olsam döner evime gelirim her konuda anacimdir ama benim en yakın arkadaşlarım asla benim gibi değildir haha kiki yapmayı severler ama ellerini taşın altına koymazlar malasef dost bulmak çok zor . Senin yerinde olsam gerçekten arama mesafe koyardımMerhaba herkese canım dün gece yaşadığım şeyden dolayı acayip sıkıldı arkadaşımın gerçek yüzünü gördüm üzüldüm ya da bilmiyorumbelki de hep böyleydi bazen eşimle kardeşimle,söylediği bazı lafları paylaşırdım şaşırıp ne biçim arkadaş derlerdi.
Ben çocuklarımız çok anlaşıyor diye arada görüşüyordum.
Neyse olaya geçiyorum.
Dün okulda bi vücut ağrısı yaşadım kırgınlık gibi evde bişeyler yer içer uyurum geçer dedim geçmedi vücut ağrılarım arttı epeyce akşam eşim gelince hastaneye gidelim dedi
Tamam da ben de çocuklarla gitmek istemiyorum hastanede bi de onlar hastalanmasın dedim arkadaşıma bırakayım dedim (belki de o daha önce bıraktığı için ben de nasıl olsa bi muayene olur gelirim hastane yakın zaten diye düşündüm,o hiç bırakmamış o yolu açmamış olsa her zamanki gibi yanımızda götürürdük)
Aradım arkadaşımı yok dedi direkt üst komşuma oturmaya geldim dedi.
Sinirlerim bozuldu yani evet hastayım işim var dışardayım tamam da üst komşudayım ne ya.
Bi de öncesin de o bana kızını bıraktı inanın gecenin 2 sinde gelip aldı kızını.Eşi gelip bıraktı,alacak diye de eşim de uyumadı,ki adamcağız sabahın 6 sında ayakta..
Ayrıca bahsettim hangi hastaneye gideceğimi
“X e gideceğim zaten acilde bi muayene belki bi iğne 30 dakikaya gelirim” dedim
Hayır dedi
Ben mi salağım acaba ?
Ben olsam komşuda da olsam, daha önce kızıma saatlerce hele ki ertesi gün okula gidecek olan insana bırakmışsam derdim ki hiç olmazsa “ya yeni geldim bikaç dakika oturayım ineyim getir”
Hatta fazla evetçi biri olarak kesin şunu derdim “Getir canım hemen iniyorum hastalık bu bekleme nolcak aaa sen iyi ol da “
İnsanlar nasıl böyle işgüzar nasıl böyle kalp kırmaktan korkmaz.
Gerçekten dediğim gibi o getirip saatlerce bıraktığı için ben 30dk-1saat idare edilirim diye düşündüm
Ki evet tam 35 dk sonra evdeydik.
Siz nasıl davranıyorsunuz,davranırdınız,arkadaşınızdan daha önce böyle bir isteğiniz olmuş ve sonra da onun sizden olursa tepkiniz ne olurdu ?
Reddetmeyi öğrenmiş oldunuz siz de. Muhtemelen hastasınız diye belki de bulaşmasın diye böyle birşey yaptı ama ne olursa olsun ayıp etmiş.Merhaba herkese canım dün gece yaşadığım şeyden dolayı acayip sıkıldı arkadaşımın gerçek yüzünü gördüm üzüldüm ya da bilmiyorumbelki de hep böyleydi bazen eşimle kardeşimle,söylediği bazı lafları paylaşırdım şaşırıp ne biçim arkadaş derlerdi.
Ben çocuklarımız çok anlaşıyor diye arada görüşüyordum.
Neyse olaya geçiyorum.
Dün okulda bi vücut ağrısı yaşadım kırgınlık gibi evde bişeyler yer içer uyurum geçer dedim geçmedi vücut ağrılarım arttı epeyce akşam eşim gelince hastaneye gidelim dedi
Tamam da ben de çocuklarla gitmek istemiyorum hastanede bi de onlar hastalanmasın dedim arkadaşıma bırakayım dedim (belki de o daha önce bıraktığı için ben de nasıl olsa bi muayene olur gelirim hastane yakın zaten diye düşündüm,o hiç bırakmamış o yolu açmamış olsa her zamanki gibi yanımızda götürürdük)
Aradım arkadaşımı yok dedi direkt üst komşuma oturmaya geldim dedi.
Sinirlerim bozuldu yani evet hastayım işim var dışardayım tamam da üst komşudayım ne ya.
Bi de öncesin de o bana kızını bıraktı inanın gecenin 2 sinde gelip aldı kızını.Eşi gelip bıraktı,alacak diye de eşim de uyumadı,ki adamcağız sabahın 6 sında ayakta..
Ayrıca bahsettim hangi hastaneye gideceğimi
“X e gideceğim zaten acilde bi muayene belki bi iğne 30 dakikaya gelirim” dedim
Hayır dedi
Ben mi salağım acaba ?
Ben olsam komşuda da olsam, daha önce kızıma saatlerce hele ki ertesi gün okula gidecek olan insana bırakmışsam derdim ki hiç olmazsa “ya yeni geldim bikaç dakika oturayım ineyim getir”
Hatta fazla evetçi biri olarak kesin şunu derdim “Getir canım hemen iniyorum hastalık bu bekleme nolcak aaa sen iyi ol da “
İnsanlar nasıl böyle işgüzar nasıl böyle kalp kırmaktan korkmaz.
Gerçekten dediğim gibi o getirip saatlerce bıraktığı için ben 30dk-1saat idare edilirim diye düşündüm
Ki evet tam 35 dk sonra evdeydik.
Siz nasıl davranıyorsunuz,davranırdınız,arkadaşınızdan daha önce böyle bir isteğiniz olmuş ve sonra da onun sizden olursa tepkiniz ne olurdu ?
Teşekkür ederimçok geçmiş olsun
sert bir mesafe çekerdim hastalık bu
o neden bırakmıştı size çocuğunu?
bencilmişTeşekkür ederimO hastaydı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?