Arkadaşım, evli bir adamla birlikte kendimi iyi hissetmiyorum.

konuyu okumadan bir yorum yapayım hala arkadaşım mı diyorsunuz.

Siz ne derseniz deyin kız farkındayım biliyorum diyor gözü dönmüş gibi. Bilmiyorum ben olsam arkadaşlığımı bitirirdim herhalde

Maddi kaynak benim bildiğim, öğrenci evinde yaşıyor arkadasım. Evine yiyecek yardımı yapıyormuş.

Böyle ahlaksızlığı normal gören insandan her türlü zarar gelebilir. Ben olsam ilişkimi mesafelendirir bi süre sonrada bitirirdim. Yarın bigün senin sevgiline yada eşinede göz koyabilir.

Ben yaslrinizi merak ettim.sen kac yasindasin arkadasin kac yasinda?
Bence arkadasligini bitir kendine duzgun arkadaslar sec

Bu bir karşılaştırma sayılamaz ama başka konularda kendini sizinkiyle kiyasliyorsa bunu az çok anlarsınız o zaman bahsetmeyin kendi iliskinizden derim çünkü kıskançlık olabilir , kendinden yaşça büyük birlikte olanı gördüm de 28 yaş çok yaa aşırı bir rakam yani bazıları yazmış bu bir çıkar ilişkisi olabilir bence de sadece okul bitirmek kariyer yapmak vs.için bu tür ilişkilere girenler var . Eğer öyle bir ilidkiyse onların ki kız mutsuzdur ki zaten sevmediğin biriyle vakit geçirirken mutlu olabilir misin .. yani bunlar şahsi fikrim kesinlikle .. ama fazla bişey paylaşma derim çünkü zarar görebilirsin herkese herşeyini anlatma bak ben insanlarla direk samimi olurdum ama bu kötü bir şeymiş oncellikle ölçüp tartip sonra yakınlık kurmak gerekiyormuş yeni anladım ... Ozellikle iş hayatında ...

Bizim unv.de hocanin teki ogrenciyle iliskisi var diye bir ton sorusturmadan gecti ve baska bir unve suruldu.
bunlar akademisyen olsa kac yazar ahlaksiz lik yapiyorlar

Sokakta kavga eden iki kişi gördünüz. Haksız olan haklı olanı dövüyor. Beni ilgilendirmez ben karışmam dediğiniz anda haksızdan yana tavır almış sayılırsınız. Çünkü haksız olan dayak yiyor. Buda öyle. Müdahale etmezseniz ahlaksızlığa (lafın size değil yanlış anlamayın) sizde ortak olursunuz.

Arkadaşlığını devam ettirmek istiyorsan ona yaptığının yanlış olduğunu her fırsatta söyleyeceksin. Susmayacaksın. Yada onunla bütün bağını koparacaksın. "Yaptığın ahlaksızca bir durum. Aynı durum senin de başına gelebilir benim de gelebilir. Ya onunla ilişkini bitir yada ben yokum artık senin hayatında de." Bazen insanlara bir tokat gerekir ayılmaları için. belki senin sert tavrın ona tokat gibi gelir doğru yolu bulur.

Daha önce bi kız olmuş. Kız karını boşan gel demiş. Adam da olmaz demiş.
Sonra kız mezun olunca başkasıyla evlenmiş.
Demiş ? Bunu sana kim demiş ? Üni.de çok olur bu olaylat dersi kötüdür gider takılır geçerler arkadaşında takılmasıbda sana her anlattığına da inanma

sizin bu ilişkiyi desteklemek ya da tepki göstermek gibi bi yükümlülüğünüz yok. çok rahatsız oluyorsanız görüşmeyi kesersiniz.

Yahu kız çokta mutlu anlamadım ki. Piskolojisinin bozuk olduğunu düşünüyorum.

ben arkadaslıgımı bitirdim, tabii baska etkenler de vardı. benim arkadasım sadece cinsellik icin o adamla beraber oluyordu, gercekten asık olsa bu kadar sert tepki göstermezdim belki ama igrenc gelmeye basladı bir sure sonra.

O hoca hasta ruhlu. Senin arkadaşın da zırdeli. Kızıyla yaşıt biriyle nasıl birlikte olabilir? Bizde de var böyle Bi hoca. Biriyle birlikte değil ama gözlerini kızlardan alamıyor odasına çağırıyor soru çözelim falan diyor. Hay Allahım ya. Arkadaşını tehdit ediyor olabilir mi? Adını çıkarmakla veya derslerden bırakmakla vs? Adam amca gibi bir şey diyorsunuz çünkü. Hiç mantıklı gelmedi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…