- 14 Aralık 2012
- 21.404
- 32.064
- 598
- 38
- Konu Sahibi noclearmind
-
Yanlışa doğru zaten koşuyor.
Biliyorum karısıyla boşanıp benimle evlenmeyecek diyor. Her şeyin farkında. Sonu yok.
Maddi kaynak benim bildiğim, öğrenci evinde yaşıyor arkadasım. Evine yiyecek yardımı yapıyormuş.Herif yarım asır büyük arkadaşınızdan cidden ne buluyorlar? Maddi kaynak sanırım. Aklıma başka mantıklı bir açıklama gelmiyor ne yazıkki.
Arkadaşınızla iletişimi kesebilirsiniz. Ne hali varsa görsün
Daha önce bi kız olmuş. Kız karını boşan gel demiş. Adam da olmaz demiş.Anlaşmalıdır tatlım okul bitene kadar
Ya bana koyan, kendi ilişkimle ilgili karşılaştırmalar yapıyor.
Mesela diyorum ki '' ya bugün beni x aramadı neden acaba, o da ya olur öyle şeyler benimkide beni aramadı'' felan.
Sizin normal bi ilişkiniz var mı ki karşılaştırma yapıyorsun. Çok garibime gidiyor. Kendimide kötü hiissediyorum. En iyisi paylaşmamak bir şey.
Demiş ? Bunu sana kim demiş ? Üni.de çok olur bu olaylat dersi kötüdür gider takılır geçerler arkadaşında takılmasıbda sana her anlattığına da inanmaDaha önce bi kız olmuş. Kız karını boşan gel demiş. Adam da olmaz demiş.
Sonra kız mezun olunca başkasıyla evlenmiş.
21.Ben yaslrinizi merak ettim.sen kac yasindasin arkadasin kac yasinda?
Bence arkadasligini bitir kendine duzgun arkadaslar sec
Benim değil. Kendinin üniden hocası. Ben baska üniden mezun oldum o devam ediyor.Hocanız çok mu zengin?
Bu bir karşılaştırma sayılamaz ama başka konularda kendini sizinkiyle kiyasliyorsa bunu az çok anlarsınız o zaman bahsetmeyin kendi iliskinizden derim çünkü kıskançlık olabilir , kendinden yaşça büyük birlikte olanı gördüm de 28 yaş çok yaa aşırı bir rakam yani bazıları yazmış bu bir çıkar ilişkisi olabilir bence de sadece okul bitirmek kariyer yapmak vs.için bu tür ilişkilere girenler var . Eğer öyle bir ilidkiyse onların ki kız mutsuzdur ki zaten sevmediğin biriyle vakit geçirirken mutlu olabilir misin .. yani bunlar şahsi fikrim kesinlikle .. ama fazla bişey paylaşma derim çünkü zarar görebilirsin herkese herşeyini anlatma bak ben insanlarla direk samimi olurdum ama bu kötü bir şeymiş oncellikle ölçüp tartip sonra yakınlık kurmak gerekiyormuş yeni anladım ... Ozellikle iş hayatında ...
Hoca arkadaşıma, arkadasımda bana anlattı.Demiş ? Bunu sana kim demiş ? Üni.de çok olur bu olaylat dersi kötüdür gider takılır geçerler arkadaşında takılmasıbda sana her anlattığına da inanma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?