Arkadaşım, evli bir adamla birlikte kendimi iyi hissetmiyorum.

Senin arkadaşın olmasa adam başkasını bulur.arkadaşın kendini birşey sanmasın.nedense 20 yildir mutsuzmuş ama ayrılmayı düşünmemiş.eminim arkadaşın böyleleri için ne ilk ne son....kendini heba etmesin

Daha 3.senesi birde.
Bulaştı bir boka, temizlesin dursun.
Temizleyemez ki, 28yaş nedir, evli adam nedir ya vallahi, tut ki yaşlı birine aşık oldu. E adam evli de üstelik. Bence akademisyen hevesi arkadaşınınki. Ben hep derim ki arkadaşlarımın bacak arasından banane, istediğiyle yatsın kalksın. Bana dostluğu yeter derdim ki kocama sardı bi tanesi Artık uzak durmalı diyorum

İlk olmadıgınızı biliyoruz. Daha öncede öğrencisiyle ilişki yaşamış. Arkadasımda son olmayacak

Oha ya.
O kadar yani. Şok oldum. zaten arkadaşlık ilişkilerim kuvvetli değil pek. İyice soğudum arkadaşlarımdan.

Arkadaşının durumu tasvip ettiğim bir durum değil ancak benim arkadaşım böyle bir şey yapsaydı ona fikrimi söylerdim, belki birden fazla kez söylerdim. Ama ilişkiyi yaşayan o. Sonunda olay "sen bilirsin" noktasına gelirdi. Hangimiz dört dörtlüğüz?

Ama çok hassassanız, böyle bir arkadaşı hayatınızda istemiyorsanız bunu açıkça söylemeli ve yollarınızı ayırmalısınız. Yapacak hiçbir şeyiniz yok.

evli bir adamla değil ama
baska bir durumdan dolayı ilişkisini onaylamadığım 22 senelık arkadasımla tüm bagımı kopardım
bizim de aramız çok iyiydi ama anlattıklarından dolayı ben kendısınden cok sogudum

Evli adamla sevgili olmak en igrendigim nokta. Yurtta boyle arkadaslarim olmuştu hiçbiriyle konuşmuyorum.

Hele bi tanesi karisindan ayrilsin diye bin türlü uğraşıp sonrada sıkıldım bundan diye ayrılmışti. Şimdi evlenmis biriyle her fotosuna kem gözler bakmasin maşallah deyin yaziyo ilahi adaletten korkuyor zaar

Konuyu okumadım çok uzun başlığı görünce arkadaşım bakkalda şımarıklık yapmıştı bakkal onu azarladı ben ağladım onun hayatı rahatsız oluyorsan görüşme Ada'mın karısı düşünsün

Arkadasını söyle kim olduğunu söyleyim hesabı ben olsam görüsmezdm

Yarım asır büyük

Valla koptum. Cumhuriyetin ilk yıllarına gittim, gözümün önünde siyah beyaz fotoğraflar, fonda piyano

Okulda arkadaşınızla hocanız konuşuluyormuş. Bununla ilişkinizi kesmediğiniz sürece dedikodulara siz de konu olursunuz.
Bir bakarsınız diğer arkadaşlarınız sizden uzaklaşmaya başlamış. Değer mi bu kişi için?
Arkadaşlığınızı bitirin. Kendinizi çok iyi hissedeceksiniz o zaman.

Ben burada saygı değer (!) akademisyenin eşine üzülürüm. Zavallı kadın kocam akademisyen diye yok dersiydi, yok il dışı semineri, yok makale çalışması diye her şeye katlansın. Adam karısının desteğiyle geldiği yerde oba ihanet etsin. Sonra eğitimden insanlıktan dem vursunlar..yazıklar olsun!! Arkadaşınıza diicek bişey bulamıyorum. Türleri o kadar çok ki. Aciz, özgüvensiz asalak gibi türler. Allah uzak etsin yuvalardan

Bence arkadaslıgını bıtırme. Onun dogru yolu gostermene ıhtıyacı var, sana ıhtıyacı var. Bıraz daha ugras bence. Olmuyor anlamıyorsa uzaklas bıraz. Gorsun hatasını

Arkadaşlığını bitirme ama yaptığının yanlış olduğunu sürekli söyle ikaz et hatta aranıza mesafe koy. şunu da anlamıyorum hadi aşık oldun kendine engel olamadın, hadi bi derece kabul edilebilir diyelim. 30 yaş büyük bi adamla ne işin var be kızım kokmuş herifin neyinden etkilendin karısından da boşanmayacakmış bide, amacı cok belli işte senle iki yatıp köşeye atacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…