- 25 Ağustos 2016
- 433
- 533
- 23
- 44
- Konu Sahibi noclearmind
-
Temizleyemez ki, 28yaş nedir, evli adam nedir ya vallahi, tut ki yaşlı birine aşık oldu. E adam evli de üstelik. Bence akademisyen hevesi arkadaşınınki. Ben hep derim ki arkadaşlarımın bacak arasından banane, istediğiyle yatsın kalksın. Bana dostluğu yeter derdim ki kocama sardı bi tanesiDaha 3.senesi birde.
Bulaştı bir boka, temizlesin dursun.
İlk olmadıgınızı biliyoruz. Daha öncede öğrencisiyle ilişki yaşamış. Arkadasımda son olmayacakSenin arkadaşın olmasa adam başkasını bulur.arkadaşın kendini birşey sanmasın.nedense 20 yildir mutsuzmuş ama ayrılmayı düşünmemiş.eminim arkadaşın böyleleri için ne ilk ne son....kendini heba etmesin
Oha ya.Temizleyemez ki, 28yaş nedir, evli adam nedir ya vallahi, tut ki yaşlı birine aşık oldu. E adam evli de üstelik. Bence akademisyen hevesi arkadaşınınki. Ben hep derim ki arkadaşlarımın bacak arasından banane, istediğiyle yatsın kalksın. Bana dostluğu yeter derdim ki kocama sardı bi tanesiArtık uzak durmalı diyorum
Konuyu okumadım çok uzun başlığı görünce arkadaşım bakkalda şımarıklık yapmıştı bakkal onu azarladı ben ağladım onun hayatı rahatsız oluyorsan görüşme Ada'mın karısı düşünsünGünaydınlar, sabah sabah dert ettiğim konu bu başka bir derdim yokmuş gibi. Arkadaşım geçen hafta bu konuyu bana açtı. Üniversiteden hocasıymış. herif bizden tam tamına 28 yaş büyük. Evli bizle yaşıt çoğu çocuğu var.
Başta bana ben evli bir adamdan hoşlandığını söyledi. Ben tepkimi gösterdim. Yapma etme kimseye acımıyorsan kendine acı bunun sonu yok dedim.
Neyse,3 gün önce 5-6 aydan beri birlikte olduklarını söyledi. Şok oldum tepki veremedim. Versem de ne çare kafasına koymuş. Karısıyla mutlu değilmiş görücü usulü evlenmişler de bilmem ne bilindikler laflar.
Arkadaşım her şeyin farkında adaamın boşanmayacağından. Neden boşanmıyormuş çünkü kendisi akademisyen AKADEMİK KARİYERİNE ZARAR GELİRMİŞ! Bak bak 20 senelik karısını boşadı derlermiş. Üniversite hocasında ki zihniyete gel. Baştan aşağıya zihniyetsizlik olaylar.
Elimden gelen bir şeyde yok uyarımı yaptım fakat kendimi vicdanen rahat hissetmiyorum. Sanki bu ilişkiye yeterince tepki göstermiyormuşum da destekliyormuşum gibi. Arkadaşımın bana arkadaşlığına diyecek lafım yok yukarıda Allah var.
Böyle bir ilişkisi olan insanla görüşmem arkadaşlığımı sürdürmem doğru mudur? Sanki vebali benden çıkacakmış gibi hissediyorum... Kendi özel hayatı kendi her şeyin bilincinde bu yüzden arkadaşlığımı bitirmem doğru mudur ?
Arkadaşın sana kendini de çok savunuyordur görevini yapmışsın uzaklş onla anılırsınHoca arkadaşıma, arkadasımda bana anlattı.
Çok da severdim motor arkadaşımı ama işte :)Oha ya.
O kadar yani. Şok oldum. zaten arkadaşlık ilişkilerim kuvvetli değil pek. İyice soğudum arkadaşlarımdan.
Çok da severdim motor arkadaşımı ama işte :)
Herif yarım asır büyük arkadaşınızdan cidden ne buluyorlar? Maddi kaynak sanırım. Aklıma başka mantıklı bir açıklama gelmiyor ne yazıkki.
Arkadaşınızla iletişimi kesebilirsiniz. Ne hali varsa görsün
Çeyrek yazacaktım ya kimse de dememiş şimdiye kadarYarım asır büyük
Valla koptum. Cumhuriyetin ilk yıllarına gittim, gözümün önünde siyah beyaz fotoğraflar, fonda piyano
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?