Arkadaşım kapanıp açıldığımı yüzüme vurdu

Arkadaşınızın cevabı tam da yerinde olmuş. Konuda bir terbiyesizlik varsa başlatan siz olmuşsunuz kusura bakmayın da.
(siz değil, adına konu açtığınız şahıs)

Arkadaşın kötü biri bence kusura bakma

Arkadaşınıza bu güzel cevabı veren kadına ağzına sağlık demeye geldim, bays

haddiniz olmayan konularda şaka,komiklik yapmayınız efendim. siz laf söylediniz gayet de yerinde bir cevap gelmiş biri bana öyle diyecek daha kötüsünü yapardım. had bilin

O söz nedir öyle. Hakaret etmiş direkt şaka yolla da olsa bu hoş bir şey değil. Açıldı diye, dekolteli resmi var diye erkekleri mi düşürmesi lazım yani. Düşüncesi çok yanlış.

Bu arada aklıma bir anım geldi. Bir keresinde bir arkadaşımla sohbet ediyorduk. Babamdan bahsettim. "Bir ara çok kilo almıştı, maşallah bu aralar kilosuna dikkat ediyor. Rejim yapıyor." dedim. Arkadaşım da: "Oo tororikar, baban kendini kime beğendirmeye çalışıyor acaba, annen dikkat etsin." deyip güldü. Çok sert bir tepki gösterdim. Böyle şaka olmaz. Kimse benim babamın üzerinden böyle edepsizce bir şaka yapamaz.

Çok yakın bir arkadaş değil herhalde. Gerçek samimiyet yoksa arkadaşınızın dediği terbiyesizce ve patavatsızca olmuş. Benim liseden hatta ortaokuldan yakın arkadaşlarım var. “Düşüyor mu böyle” diye espri yapsam kötü niyet olmadan, “Uu patır patır ” gibi bir cevap alırım ya da “Ah nerde, keşke düşen olsa” gibi esprili yanıtlar verirler. Samimiyet ve bu samimiyet düzeyine uygun konuşmama sorunu olmuş bence.

Aynen benim çok sevdiğim ve hala görüştüğüm ilkokul arkadaşım var ya oda dekolte giymeyi çok sever ve aşırı güzel bir hatundur benim oturduğum semt sıkıntılı olduğundan bize geleceği zaman almaya giderim çoğunlukla bir kere adamın tekini kovaladım yolda dedim Allah aşkına bize gelirken pantolon giy yoksa katil olucam bi gün yani bunu söyleyecek samimiyetim var ben ona bu lafı etsem oda düşsün diye yapıyorum zaten der adım gibi eminim :) fakat konu sahibinin arkadaşı daha konu başında erkeklerle takılan yazınca kıskançlık belirtisini anında anladım

Hak etmişsin bence

Evet o “erkeklerle takılan” kısmı beni de çok rahatsız etti. Ne alaka yani konuyla Diğer kısmı samimiyet meselesi tamamen bana göre. Samimiyetleri yokken ya da kötü niyetle söylediyse hak etmiş o cevabı.

Kapak sesi geldi taaaa ordan buraya
Hak etmiş arkadasiniz kusura bakmasin
Düşüyor mu böyle filan o cümleler ne kadar ayıp cümleler
O kadar güzel ağzının payını almış ki daha kimseye laf söyleyemez o arkadaş
Geçmiş olsun

İstediğini söyleyen istemediğini işitir bence sizin de özür dilemeniz gerekir

Ben olsam senden asla özür dilemezdim söylediklerinde hakli arkadaşım sen saka yaparken belliki oda kırılmış sen ondan özür diledinmi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…