Arkadaşım kapanıp açıldığımı yüzüme vurdu

Evet ama benim arkadaşımın hakkı çok onda bence o yüzden alttan aldı yoksa kız tam bir deli arkadaşımı çiğ çiğ yerdi
Hakki çok olunca istediğimizi soyleyebiliyormuyuz. Kadının kadına yapacagi kotu davranışlardan birisi. Arkadasiniz kusura bakmasın çok terbiyesizce davranmış. Ben suratına bakmazdım. Oda helal olsun güzel cevap vermiş. Ne demek düşürüyormusun. Ayıp yahu. Zihniyete bak.

Valla arkadasin o lafi soylemekde hakli sen okadr agir bir saka yapma haddini kendinde buluyosun o yapinca nie zoruna gidiyor

O zamanda arkadaşımı başka şeyden vururdu çok sırrını biliyor
Arkadasiniz pekte gercek bir arkadas değilmiş. Bunlari okur inşallah kendinin nasil biri olduğunu gorur. Kız gayet nazik demiş söylenene. Kıza resmen yollu muamelesi yapmış. Biri bana bunu yapacak gider evine o evi başına yıkarım. Densize ve hadsize bak ya. Birde yakin cevap alınca uzulmus. Sen bir dediğine bak önce. Ağzımızdan her çıkanı rahat soyluyorsak gelenede alinmicaz. Bu kadar net. Kisi saka adi altında namusa laf söyleyecek kendine söylenince ayıp ama. Yok öyle dünya.

Ne kadar terbiyezşz biri erkek düşürüyor musun böyle ne demek, doğru söylemiş her acık giyinenin amacı o olsa kendisi de erkek düşürmek ıcın açıldı o zaman. Ne salak biriymis

Terbiyesiz bir insanla arkadaşsınız. Ben olsam böyle şaka adı altında bel altı vuran, terbiyediz, hadsiz biriyle arkadaş olmazdım.
Dekolte giyene böyle bakıyorsa kendi de bu nedenle açılmış o zaman alınacak bir şey yok, kişi kendinden bilir işi diye boşa dememişler. Arkadaşınız da kendinden biliyorsa demek.

Haddini aşana haddi bildirilmiş, iyi de olmuş. Dert sahibi arkadaşınız kötü kalpli, zihniyeti çirkin bir insan.
Keşke karşı taraf özür dilemeyip hayatından çıkarsaymış gereksizi.

Kusura bakmayın ama öncelikle sizin üslubunuz bastan yanlış bence. Arkadasınızınkine zaten bir sey diyemiyorum. Totalde ikinizinde espri diye tabir ettiğiniz cümleler çok kalp kırıcı. Bir daha aynı yakınlıkta devam edebilecegını sanmıyorum bu arkadaslıgın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…