Arkadaşım kapanıp açıldığımı yüzüme vurdu

Valla hatalı olan sizsiniz.

Sizin yaptığınız gibi kırıcı şakalar yapan birine aynen kırıcı şaka (!) ile cevap vermek lazım ki anlayasınız. Sizinki şaka da onunki neden şaka sınıfına dahil edilmesin??

Sizin gibi bir kadın arkadaşım var. Adı x olsun. Bir de çok sevdiğim y diye başka bir kadın arkadaşım var. Bir kere bu x ve y yi alıp, doktor arkadaşlarımdan oluşan kalabalık bir ortama soktum. Y, orda çocuk doktoru bir erkekle muhabbet etti, sonra sevgili oldular. Aradan zaman geçti. X, y ve ben otururken, x dedi ki "en akıllımız y çıktı. Kaptı doktor çocuğu". Ben de dedim ki "bence doktor çocuk y'yi kaptı. Sen birini kapmak için mi girmiştin o ortama" dedim. X bozuldu, şaka yaptım falan dedi. E o şaka yaptıysa ben de şaka yaptım o zaman. Hıh.

Kadınlık, erkek tavlama, bilmemne üzerinden rencide edici şaka yaparsanız, böyle açılmanız üzerinden "şaka" yı hak edersiniz.

Erkekmi düşürüyorsun derken iyide,bunun karşılığını alıncamı alındın şok oldun.
Senin sinirini sevsinler,hatalıyım demiyorsun da.

Evet kimisi tahrik etmek icin acik giyinir ama.. bu sozu sonuna kadar hak etmis yuzune vurmus demek acildigini?! Ne deseydi?? Sen kendi ettigin kabaliga bakmiyorsun yuzune vurmus mu oluyo simdi? vurduysada iyi etmis birde benim yerime vursun insan arkadasina der mi hic boyle? Belliki kiskanmis

Sizin söylediğiniz lafa az bile, hiç hoş bir cümle değil dülürüyor musun falan, müşteri aramıyor her halde

Az bile söylemiş. Erkeklerin ilgisini kendisinden daha çok çektiği için kıskanmış, fesatlık yapmış. Milletin kendini göstermek için öyle giyindiğini düşünüyorsa onun da ne için açıldığı belli. Belki ciddi ciddi erkek düşüp düşmediğini merak ediyordur, kendi de ona göre açacaktır.

Konuyu herkes yanlış anlamış. Arkadaşlar, o lafı söyleyen konu sahibi değil. Konu sahibinin bu olayda hiç yeri yok. Sadece arkadaşının başından geçen olayı yazmış.

fikir neyse zikirde o olur.
aklın fikrin erkekde herhalde
kıskançlıkda var belli.

Keşke özür dilemeseymiş. Bence dilememiştir sizin dilemeniz lazım önce.

ağzınıza geleni söylerseniz kulağınıza geleni dinlersiniz. siz yazmışsınız oda cevap vermiş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…