Arkadaşım kapanıp açıldığımı yüzüme vurdu

Siz arkadaşınızı şaka adı altında hoş olmayan her anlama gelebilecek sözlerle itham ederseniz karşılığını bu şekilde alırsınız. Erkeklerle çok takılan ne demek. Dilinizden çıkmasada aklınızdan bildiğiniz kıza o..pu yakıştırması yapıyorsunuz farkında değilsiniz.

Dekolteye düşüyor mu böyle demek tatsız bir şaka olmuş. Karşılığında öbür kız efendi efendi empati yaptırmış madem erkek düşürmek için giyiniliyor sende mi düşürmek için açıldın diye.Çirkef biri olsa daha ağır laflar ederdi.

İstediğini söyleyen istemediğini işitir diye bir söz var. Şakacı arkadaş madem hassas bu sözü düşünüp ona göre seviyeli şakalar yapsın bundan sonra.

O arkadaşın ağzına sağlık.
Gidip hangi hadle millete "erkek düşüyor mu böyle" diyorsunuz? Yerli yersiz şaka yaparsanız onlarda size erkek düşürmek için mi açıldın diyip cevabınızı verir. Miss gibi cevap vermişler. İyi olmuş.

O zamanda arkadaşımı başka şeyden vururdu çok sırrını biliyor
Çok çirkin şeyler bunlar. Arkadaş falan değil o zaman bu şahıs. Gerçek arkadaşlar kanlı bıçaklı hale bile gelseler sırlarını ifşa etmezler. Denecek çok şey var da neyse..

Tabi var onlarda ama konu sahibinin arkadaşı dekolte = erkek baksın mantığında. Ondan öyle yazdım.

Bana da böyle patavatsızlık yapsalar ayni üslupla cevap verirdim . İnsanın zikri neyse fikri oymuş derdim. Evvela kendinizi sorgulayıN

İfrit oluyorum bu haddine olmayan lafları sokup sokup beklemediği cevapları alınca ''ama ben şaka yapmıştım niye ciddiye aldın'' ayaklarına. Arkadaşınız hak etmiş. Çok iyi demiş kız, tek hatası özür dilemesi olmuş.

Arkadaşınız neden özür dilemiş anlamadım.Ne kadar kabasınız.Düşürmek ne kadar bayağı bir tabir.
Karşımızdakini sadece insan görmeyi ne zaman başaracağız acaba?kadın,erkek değil önce insanız.Karşımızdakine bu gözle baktığımızda neyi açıp kapadığının önemi kalmıyor.

E haketmişsiniz gayet yerinde bir cevap olmuş22 yaşındaki kızın sizden daha olgun olması da şaşırttı

Valla arkadaşınız haketmiş o sözü neyine sinirleniyo ki resmen kiza şey demiş

Kapanıp açılan bi kadın da geçende bana giydiğim elbisenin kısa olduğunu bunu giydiğim için utanmam gerektiğini söyledi. Haddini bildirdim özür diledi sonrasında ama zihniyeti belli bundan sonra muhattap olmam. Sırf alttan almak için özür diledi düşündüğü sabit bana göre, gözümden düştü.

Bu kapanıp açılanlar hep böyle kendi karın ağrılarından millete sarıyorlar heralde, arkadaşınız da terbiyesizlik etmiş.

Eee kıza öyle dersen o da böyle cevap verir. Haksızsınız.

Ne güzelmcevap vermiş arkadaşınız.Bayıldım kıza.Ama keşke özür dılemeseydı.Haketmişsiniz.Düşürüyormusun nasıl bir tabir ya?Ben arkadaşınızın yerınde olsam suratınıza bıle bakmazdım.

Çuvaldızı batırmışsınız iğnenin batmasından mı şikayet ediyorsunuz ?

Ben olsam daha fenasını yapardım.
Nasıl bi yorum sizin ki ya, düşürüyormusun ne demek. Bi de şaka diyorsunuz böyle şaka olur mu?

Siz bu şakayı yapıyorsanız her türlü cevaba açık olacaksınız.

Alınacağınız, sonunun sizi üzeceği, kendinize yapılmasını istemediğiniz hiç bir yorumu eleştiriyi kimseye yapmayın.

İnsan kalitesi bence arkadaş seçiminde cok cok önemli seviye kaliteye göre belirleniyor.

Ders aldıysanız bir daha böyle talihsiz yorumlar yapmazsınız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…