• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Arkadaşıma,kocasının kendisini aldattığını söylemeli miyim?

bence anlatmalısın bi kadınla gördüğünü belki arkadaşın biliyodur belki çok yakın bi yakınıydı bilemezsn belki arkadaşının bu olaydan hbri var aldatma söz konusu değildr sadece bi kadınla gördüm hbrn varmı dye sor arkadaşına

canım işyerinde çok rahat yazamıyorum
aslında gördüklerim biraz fazla ve iki defa
1.cisinde bir dondurmacıda gördüm kızla
2.cisinde ise kırmızı ışıkta çok kötü gördüm ben yaya karşıya geçerken
arabada kızda yanındaydı ve kızın yanağına dokunduğunu gördüm

2 kez görmüş olman çok büyük tesadüf.
Küçük bir şehirde mi yaşıyorsunuz ?
Eğer öyleyse çevreden çekinmeleri lazım.
Senin gördüğün gibi,başkaları da görebilir,hatta eşi de görebilir.

bence arkadaşınıza, eşinizi çok normal bir şekilde görmüş gibi durumu çıtlatın yani kaç keredir de eşini görüyorum sokakta, sen benim kadar karşılaşmıyorsundur filan gibilerinden.. o da nerede gördün diye sorar heralde, sen de anlatırsın yanında biri vardı; ama bilmiyorum kim gibi.. yani ne sen suçlamış olursun adamı, ne de ortada hakikaten bir şey yoksa, ortalığı bulandırmamış olursun. kadının da içine kurt düşer ve en azından daha dikkatli olur bence..

çıktığım çocuk vardı,arkadaşım bi hatasını görmüş geldi bana söyledi..sonra biz ayrıldık bu olaydan sonra..

sonrasında nemi oldu? o acıyan yüreğimle sağlıklı düşünemeyen ben arkadaşıma öfke duydum,uzun zaman onunlada konuşmadım..

sen doğrusunu yaptın iyiki haber verdin arakadaşım ama elimde deil,seni gördükçe öfke nöbeti geçiriyorum demiştim..yani böyle dengesizlikler olabiliyo,sağlıklı düşünemez yaralı insan..

bana üste para verseler gidipde kara haber veremem kimseye..

Valla bizim arkadaşımızın kocasını dünya alembiliyoduda kimsenin diline gelmedi yaniii.Böyle şeyleri söylemek üzücü.Bırak kendisi farketsin.yada öyle bir kurgulamalısın ki kendi arşatırıp bulsun.

merak etme yolunu yordamını bilirsen bişey olmaz.

kocasının da yanında deki 'x bey geçen gün sizi x yerde gördüm,yanınızda bi bayan vardı iş görüşmesi falandır diye rahatsız etmek istemedim,siz de beni gördüyseniz söyliyim yani,kusura bakmayın' şeklinde,arkadaşınızın da yanında söyleyin.

biraz bekleyin sonra zaman geçsin,sonra arkadaşınızı başka bi tanıdığınıza gizli numaradan aratın,'kocan seni aldatıyo x kişiyle,şu şu yerlerde buluştular,şu kişi,facebookta da var,ben kızın arkadaşıyım,arkadaşımın böyle bir hata yapmasına çok sinirlendim bilmeniz gerektiğini düşündüm,bana inanmıyorsanız araştırın' vs de.

hem senin söylemen,hem de gizli telefon arkadaşınızı şüphelendircektir.kanıt olmadığı için arkadaşınız sizden de bilemez.

bence söylemelisin. ya başkaları da görüyorsa ve söylemiyorsa kadının arkasından iş çeviriyorlar çok fenaa :(( bikaç kere gördüğüne göre umursamıyorlar demek ki..
isimsiz bir telefonla nerde kimle nası gördüğünü de atabilirsin.. daha iyisi bir daha görürsen fotosunu çek

valla bende bu duruma benzer bir durum yaşadım ama benim arkadaşımın sevgilisiydi...hemde en yakın arkdaşımı en yakın başka bir arkadaşımla aldatmıştı...kızların bu rurumdan hebri yok erkeğinde kızların birbirini tanıdığından haberi yok...çok kötü bir durum gerçekten ...en sevdiğim arkadaşım gözümün önünde terkedilmesini hazmedememişliğin verdiği acıyla ağlarken içim kahroldu ona seni aldattı diiyemedim...

Sana ne yapilmasini istiyorsan onu yapmalisin!!! icin raha edecektir.Isimsiz mesaj atabilirsin veya mektup yazabilirsin ama kesinlikle kendi ismini verme.Arkadasina sadece bu kadar iyilik yap.Kadincagizi sen bizden iyi taniyorsun biz uzaktan ancak bu kadar yardim edebiliriz be canim

Back
X