arkadaşımın doğumgünü beklentisi

niye öyle deme

dedem 60 ından sonra başlamıştı kutlamaya

kendine pasta alır davet ederdi insanları

köyde doğmuş eskiden böyle adetler yokmuş 90 lı yıllarda 60 dan sonra kutladı işte

Bende kutlamaktan ziyade organize etmeyi sürpriz yapmayı severim, bir de pasta tabi, hayat dediğin bu zaten,bu anlar,bir araya gelmeler kakara kikiri, gerisi hayat gailesi, o yüzden bu fırsatlar kaçırılmamalı diye düşünüyorum

Bu doğum gününü kuru kuru bile kutlama.

Yine vidi vidi ederse lafını söylersin.

Sen benim hangi doğum günümü kutladın ki benden bekliyosun diye

Triplere tavırlara bak!! Tövbe yarabbi ya

yurtda uygunundan 1 pasta al 1 sısede meyvesuyu
odayada en sevmedıgı arkadasları cagır suprız dogum gunu partısı

ne komik kızmış..
bi sevgili bul şu kıza da senin yakandan düşsün, ona bela olsun...

konu sahibi arkadaşımız
dert ortağımız
canımız
MilkCoffe miz
hiç cevap verdi mi?
Her zamanki gibi hayır.
Başka bir konuda da bir üye, burnunu karıştıran oda arkadaşı hakkında konu açmış. Olay umumi tuvaletlere sadece üst baş düzeltmeye girildiği zaman ellerin hiç "kirlenmediğine" ve tuvalet sonrası el yıkamaya gerek olmadığı gibi saçma sapan bir şeye bile geldi şu an. Onda da konu sahibinden ses yok, ben bir iki bişey yazdım, neymiş efendim ben konu sahibinin avukatıymışım. Buraya da Milk yerine cevap yazayım bari belki avukatlık kariyerimde yükselirim.

haha baktım şimdi onada hay allahım ya

Seneye kim kime dumduma öle bi arkadaş seneye arada bul bakalım kimlerin ilgi odağı olmuş. üniden sonra bayram mesajlaşmalarından ibaret olacak olan bi arkadaş için çok fazla kafa yorma derim . Browni al ortasına mum dik bide hatıra bi hediye al bitti dünyanın en samimi doğum günü kutlaması.

Öyle sürprizleri insan sevgilisinden bekleyebilir ancak ona bunu söyle

konuları açıp gidiyo hiç cevap vermek yok. sonra senin arkadaşların bize dert oluyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…