Arkadaşı onunkini hiç kutlamamış ama.onun tarzı hoş değil de
hilton da parti istemiyor herhalde
hiç mi çay vs içmiyorsunuz dışarıda
bizim burada uğur böcekli, kirpili küçük pastalar var en pahalı yerdeki 10 TL
dört 5 kişiye rahat rahat yetiyor
öğle bir fakir edebiyatına bağlamışsınız ki sanki karşıdaki 5 yıldızlı otelin balo salonunda düğün gibi parti istiyor diye düşündük
10 Tl lik pastayı 4 kişi alsanız eder adam başı 2,5 TL
hatta 2,5 TL katıp ıvır zıvır hediye bile alınır yanii şal vs her köşe başında çok da hoş şeyler varrr
Arkadaşı onunkini hiç kutlamamış ama.
Ben olsam ben de doğum günümü aklına bile getirmeyen insanın doğum günü için birşey yapmam. Bu arkadaş da nabza göre şerbet verenlerden sanırım.ama bunu hani benim partim dediğinde söylememiş
önce kimin doğum günü oldu ilk arkadaş olduklarında onu bilemeyiz de bir arada olunca basit olarak kutlanır bu doğum günleri adet yerini bulsun diye hani annesi babası vs yok diye
Ben olsam ben de doğum günümü aklına bile getirmeyen insanın doğum günü için birşey yapmam. Bu arkadaş da nabza göre şerbet verenlerden sanırım.
Sırf pasta alınıp parti tarzı bişey yapılmadı diye sizin tabirinizle kuru kuru kutlandığı için aramadıysa bile bu yine ayıp. Neticede o insan bişey yapamadıysa, sadece sözle bile kutladıysa bu ince bir hareket. Çocuk değiliz kimse kimsenin doğum gününü aşırı umursamak zorunda değil ki. Yine de neden aramadığını bilemeyiz şimdi Facebook'ta falan yazıyor yani birinin doğum günü olduğunda haber gidiyor X'in bugün doğum günü falan diye. Kışa denk geliyor diye o insanın doğum günü yok mu sayılsın yani? Olmaz. Yok saymak, pasta almayarak sözle kutlamaktan daha büyük bir ayıptır. Sonuç olarak ortada bariz bir değer vermeme durumu söz konusu. İkisi de birbirine pek değer vermiyor. Koskocaman insanın doğum günüm de doğum günüm diye ortada dolaşması bana ayrı bi komik geldi bu hikayede.haklısın da onunki kışınmış
arkadaşının ki sonbahar önce hangisinin doğum günü geliyor ?
belki de o da kuru kuru kutlandığı için aramamıştır
bu arda doğum günümü bilmeyen, kutlamayan bir çok kişinin de doğum gününü kutlarım yani
Olabilirmiş aslında, sanırım kimse yanaşmamış. Yani o odada 2 kişi daha var değil mi sonuçta konu sahibi ve arkadaşından ayrı. :)Olsun, her biri 5 tl verse ufak bir pasta alınır yani, oturur afiyetle yerler hadi iyisin sen benimkini kutlamadın bile diyip tatlı sert lafta sokabilir
Bana pasta olsun da kan davası gütmem şu sebepten, hepimiz topu doğumgünü=yaşlanma
Ben doğum günüm yaklaşırken Facebook'ta duvarımı kapatıyorum kimse yazmasın falan diye.Artık 30 yaşındayım benim için doğumgünü faslı kapandı artık kimse hatırlamasa keşke
Artık 30 yaşındayım benim için doğumgünü faslı kapandı artık kimse hatırlamasa keşke
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?