arkadaşımın doğumgünü beklentisi

senin doğum gününü kutlamamış telefon bile açmamış sen ona parti vereceksin, fedakarlığın böylesi!! bence aklımdan çıkmış falan de geçiştir sadece kutlarsın birileri kutlamaya gelince olur da kutlarlarsa.
 
Normalde su konuyu okusam haklisin derdim ama onceki konularina bakinca artik ne desem bilemedim. Bu kadar kotu insan sana denk geliyo olamaz. Biraz da kendini sorgula.
 
Şimdi konu doğum günüm olunca bende tiran edasına bürünüyorum. 3 ay kaldı şimdiden alttan alttan planlar yapmaya başladım.
Yalnız bende insanların doğum günlerine özen gösteririm, beraber kutlama yapma imkanımız yoksa hediyesini yollarım, ararım vs.
Kendisi hiç birşey yapmayıp senden bekliyor madem ben olsam unuturum Sonra "aa canım pardon ya, o kadar çok bahsettin ki bilinçaltım reddetmiş heralde" derdim.
 
"Sen benim doğumgünümü kutlamıyorsun bile" diyemiyor musunuz "yakın" arkadaşınıza?

Ayrıca benim yakın bir arkadaşım doğumgünümde pasta, hediye bir şey almazsa ben de yadırgarım. Önemlidir böyle şeyler...
En yakın arkadaşıma "bu doğumgünümde geçen seferki gibi ruj alma, daha özel bir şey istiyorum, ruju ben kendim de alırım" demişliğim vardır. Çok ilginç bir yakınlık anlayışınız var.
 
onun tarzı hoş değil de

hilton da parti istemiyor herhalde

hiç mi çay vs içmiyorsunuz dışarıda

bizim burada uğur böcekli, kirpili küçük pastalar var en pahalı yerdeki 10 TL

dört 5 kişiye rahat rahat yetiyor

öğle bir fakir edebiyatına bağlamışsınız ki sanki karşıdaki 5 yıldızlı otelin balo salonunda düğün gibi parti istiyor diye düşündük

10 Tl lik pastayı 4 kişi alsanız eder adam başı 2,5 TL

hatta 2,5 TL katıp ıvır zıvır hediye bile alınır yanii şal vs her köşe başında çok da hoş şeyler varrr
 
İlgi görmekten hoşlanmayan insan var mı?
Öğrencisiniz otel lobisi ayarlayacak değilsiniz ama oda arkadaşları bir olup bir pasta bari alabilirsiniz, odada kutlar belki ufakta bir hediye alırsınız

Ha buna rağmen homurdanırsa kendisine zengin arkadaşlar bulmasını salık verirsiniz
 
Arkadaşı onunkini hiç kutlamamış ama.
AdAm_OLaCaK_KIZ
 
Arkadaşı onunkini hiç kutlamamış ama.


ama bunu hani benim partim dediğinde söylememiş

önce kimin doğum günü oldu ilk arkadaş olduklarında onu bilemeyiz de bir arada olunca basit olarak kutlanır bu doğum günleri adet yerini bulsun diye hani annesi babası vs yok diye
 
Ben olsam ben de doğum günümü aklına bile getirmeyen insanın doğum günü için birşey yapmam. Bu arkadaş da nabza göre şerbet verenlerden sanırım.
 
Arkadaşı onunkini hiç kutlamamış ama.
AdAm_OLaCaK_KIZ

Olsun, her biri 5 tl verse ufak bir pasta alınır yani, oturur afiyetle yerler hadi iyisin sen benimkini kutlamadın bile diyip tatlı sert lafta sokabilir

Bana pasta olsun da kan davası gütmem şu sebepten, hepimiz topu doğumgünü=yaşlanma
 
Ben olsam ben de doğum günümü aklına bile getirmeyen insanın doğum günü için birşey yapmam. Bu arkadaş da nabza göre şerbet verenlerden sanırım.

haklısın da onunki kışınmış

arkadaşının ki sonbahar önce hangisinin doğum günü geliyor ?

belki de o da kuru kuru kutlandığı için aramamıştır

bu arda doğum günümü bilmeyen, kutlamayan bir çok kişinin de doğum gününü kutlarım yani
 
Artık 30 yaşındayım benim için doğumgünü faslı kapandı artık kimse hatırlamasa keşke
 
Sırf pasta alınıp parti tarzı bişey yapılmadı diye sizin tabirinizle kuru kuru kutlandığı için aramadıysa bile bu yine ayıp. Neticede o insan bişey yapamadıysa, sadece sözle bile kutladıysa bu ince bir hareket. Çocuk değiliz kimse kimsenin doğum gününü aşırı umursamak zorunda değil ki. Yine de neden aramadığını bilemeyiz şimdi Facebook'ta falan yazıyor yani birinin doğum günü olduğunda haber gidiyor X'in bugün doğum günü falan diye. Kışa denk geliyor diye o insanın doğum günü yok mu sayılsın yani? Olmaz. Yok saymak, pasta almayarak sözle kutlamaktan daha büyük bir ayıptır. Sonuç olarak ortada bariz bir değer vermeme durumu söz konusu. İkisi de birbirine pek değer vermiyor. Koskocaman insanın doğum günüm de doğum günüm diye ortada dolaşması bana ayrı bi komik geldi bu hikayede.
 
Olabilirmiş aslında, sanırım kimse yanaşmamış. Yani o odada 2 kişi daha var değil mi sonuçta konu sahibi ve arkadaşından ayrı. :)
 
Arkadaşların dediği gibi ucuza pasta ve hediye alabilirsiniz arkadaşlarınızla birleşerek. Böylece çenesi kapanmış olur. Böylelerine laf vermiceksin.

Bu sizin yakın arkadaşınız falan değil bunu da söyleyeyim, böyle maddi birşey için insan 'kanka'sının arkasından konuşmaz. Evet doğumgünü beklentisi olmasını anlayabilirim ama bunun için dedikodu yapmak kabullenilcek birşey değil.

Okul bittikten sonra görüşmeyi kesin bence.
 
Artık 30 yaşındayım benim için doğumgünü faslı kapandı artık kimse hatırlamasa keşke
Ben doğum günüm yaklaşırken Facebook'ta duvarımı kapatıyorum kimse yazmasın falan diye. Bende öyle çılgınlar gibi doğum günü kültürü yoktur yani çok da az kişi bilir benim yaş günümü.
 
Bu arada bu doğum günüm de doğum günüm diye kendini paralama olayı benim şu an 14 yaşındaki kız kardeşimde de vardı 1 sene öncesine kadar. Evdeki herkese 2 hafta önceden hatırlatır, hediye siparişi verirdi. Ertesi gün doğum günüyse o gün günde 5 vakit hatırlatma yapardı, biz hep kızardık şu huyunu değiştir diye. Kızmalarımız işe yaradı sanırım bu sene hiç hatırlatmadı, biz de ona hiç hatırlatmadık falan, salonda otururken pastayı getirerek ona sürpriz yaptık falan. Öyle daha çok mutlu oldu. :)
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…