arkadaşımın eşini başka bi kadınla el ele gördüm?

Herkes kadının bilmediğini varsayıyor ama belki kadın biliyordur ve boşanmak için kendini toparlıyordur. Böyle bir durumda kimse bir de başkalarından bunu duymak istemez. Rezil olduğunu düşünüp daha çok üzülür.

Bilip bilmediğini konusunda ağzını aramalısınız bence.

Onun öyle hareketler var dediğine göre diğer arkadaş da biliyor ama söylemiyor o zaman
Sen kötü olursun sonra bence de söyleme inşallah kendi öğrenir bir an önce

Bir kez eşimi bir arkadaşım aynı vaziyette görüp hemen beni aramıştı. Neyse ki ablasıyla olduğunu biliyordum :) Ama arkadaşımın davranışı müthiş hoşuma gitti, eşimede her yerde gözüm var ayağını denk al mesajı oldu
Uzun lafın kısası söyleyin elbet.

Ortak arkadaşa söylemişsiniz, ya sizden önce gidip o söylerse; T Toprak07 eşini şöyle şöyle görmüş, bana anlattı diye. Dedikodu yapan pozisyonuna düşeceksiniz bir de durduk yere... Bu bir kenara, şahsen böyle durumların kesinlikle söylenmesi taraftarıyım. Arkadaşım beni kötü bilirmiş, suçlu ben olurmuşum kısmını hiç sallamam. Zaten düzgün bir insansa, böyle bir şey olmaz ve bir kadının aptal yerine konmasını engellerim. Değilse ve günah keçisi ben olacaksam da, zaten böyle birini hayatımdan çıkarmış olurum. Şahit olduğum bir ahlaksızlığa niye gözlerimi kapatayım yav? Kimse görmesin, konuşmasın istiyorlarsa, kapalı kapılar ardında yesinler ne nane yiyeceklerse...

Ben normal şartlarda hiç durmaz söylerdim.Bana da söylensin isterdim.
Ama ben arkadaşınız zaten biliyor gibi hissettim.Öyle olmasa adam sokak ortasında elele dolaşmazdı .

Baska arkadasa demek yerine kendisine söylemelisiniz. Enayi yerine konmaktir bu. Bircok kadin bilmek istemiyor ogrendikten sonra keske bilmeseydim.diyor ama ya enayi yerie konmak? Bence suclular cezasini bulmali. Karisi evde o başkasıyla elele pislik herif!!!

Ben olsam fotoğrafını çekerdim zor bi karar ama arkadaşıma söylerdim sonra affetmek boşanmak ona kalmış ama eğer yakınsak ayakta uyutulmadini istemezdim.

Adamdaki rahatlığa bakar mısınız el ele yürüyor sokak ortasında! Ortak arkadaşa söylemeniz yanlış olmuş direk arkadaşınıza söyleyin, ister inanır ister başını kuma gömer, orası kendi bileceği mesele.

Ben olsam fotoğrafını çekerdim zor bi karar ama arkadaşıma söylerdim sonra affetmek boşanmak ona kalmış ama eğer yakınsak ayakta uyutulmadini istemezdim.
fotograf aklima gelmedi.o anin şokuyla neye uğradığımı şaşırdım

biz 3 arkadaş cok yakiniz herşeyimizi biliriz..hatta ortak arkadaş o aldatilan arkadaşıma daha yakın..ne yapacağımı bilemedim

Ben normal şartlarda hiç durmaz söylerdim.Bana da söylensin isterdim.
Ama ben arkadaşınız zaten biliyor gibi hissettim.Öyle olmasa adam sokak ortasında elele dolaşmazdı .
adamdaki rahatlık beni yedi bitirdi zaten..dayanamadim kalp krizi geçiriyorum sandım. Allah düşmanıma bile yasatmasin

inanın bende o an söyleyecektim kesinlikle soyleyecem dedim. ihanet etmiş gibi hissediyorum kendimi..en yakın zamanda yuz yüze görüştüğümüzde söyleyeceğim

Gördüğünüzden Rahatsız olmakta haklısınız ama ortak arkadaşa söyleyerek dedikodu yapmışsınız. Siz Çok iyi bir arkadaş olsanız bunu yapmazdınız.
akil aldim ne yapayım diye.dedikodu yapmak degildi amacim aglayarak anlattım. ortak arkadasim onunla daha samimi.biz hepimizin herseyini biliriz.

Arkadaşınıza söyleyin ama çok üstünde durmadan, çok konuyu uzatmadan. "Ben böyle bişey gördüm ama durum nedir bilmiyorum, ben üstüme düşeni yapıp sana söyleyeyim gerisi sende" deyin.

Bu konularda hep daha önce şahit olduğum şey geliyor aklıma.

Eşim yeni evliyken eşimin birarada büyüdüğü hala arada görüştüğü abi dediği birini bir balıkçı restoranında bir bayanla muhabbet ederken gördü. Ben kim olduğunu bilmediğim için tanışma gereği duymadım gitmedim yanlarına. Eşim gitti konuştu geri geldi.
Bana kim olduğunu söyledi. "Yanındaki karısı mı?" dedim. Biraz çekinerek "hayır normalde burada değil başka şehirde çalışıyor haftasonu buraya geliyor karısı çocukları burada" dedi. "Ne alaka o zaman burada bir kadınla" dedim. "Ne bileyim aşkım boşver" dedi..

Ben o insanları şu anda özel günlerde sık sık görüyorum. O günden sonra adamın karısını da bir kaç defa gördüm. Güzel sıcakkanlı bir kadın. Ama benim çıkıp da bir şey söylemem üstüme vazife değildi. Belki de olay çok başka. Belki bir iş yemeği belki değil..

Sizin en yakın arkadaşınızmış. Ama söylemek yine de hiç kolay değil. Empati yaparsam eğer sanırım hemen söyleyemez bir süre gözlemlerdim. Diğer arkadaşınız bile biliyorsa karısı da biliyor ve hissediyordur. Belki boşanmamak için sebepleri vardır..

Aldatılan arkadaşınıza, başka biri için akıl danışır gibi sorun. Eğer yüzü değişirse ve konuyu kapatırsa belki biliyordur ve duymak istemiyordur. Verdiği tavsiyeye göre hareket edin.
Bu tavsiyeyi bı deneyin konu sahibi,bende böyle düşünüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…