Bir kez eşimi bir arkadaşım aynı vaziyette görüp hemen beni aramıştı. Neyse ki ablasıyla olduğunu biliyordum :) Ama arkadaşımın davranışı müthiş hoşuma gitti, eşimede her yerde gözüm var ayağını denk alevet arkadaşlar dün arkadaşımın eşini başka bi kadınla el ele gördüm ve kendime gelemiyorum..eminim oydu gözlerimle gördüm o kalabalikta onu nasil sectim karsi kaldırımda bilmiyorum ama Allah gösterdi..
kalbim duracak gibi oldu kendime gelemedim iyi değilim..ne yapacağımı bilmiyorum. ablama anlattım bence söyleme o yakında çıkar dedi..arkadaşımı üzmek istemem. ama benim başıma gelse arkadaşımdan söylemesini isterim.
dün o hışımla verdiğim karar kesinlikle ama kesinlikle söylemekti..ortak arkadaşımız var ona söyledim. evet o adamin öyle hareketleri var dedi ...
ne yapacağım ben
Ben olsam fotoğrafını çekerdim zor bi karar ama arkadaşıma söylerdim sonra affetmek boşanmak ona kalmış ama eğer yakınsak ayakta uyutulmadini istemezdim.evet arkadaşlar dün arkadaşımın eşini başka bi kadınla el ele gördüm ve kendime gelemiyorum..eminim oydu gözlerimle gördüm o kalabalikta onu nasil sectim karsi kaldırımda bilmiyorum ama Allah gösterdi..
kalbim duracak gibi oldu kendime gelemedim iyi değilim..ne yapacağımı bilmiyorum. ablama anlattım bence söyleme o yakında çıkar dedi..arkadaşımı üzmek istemem. ama benim başıma gelse arkadaşımdan söylemesini isterim.
dün o hışımla verdiğim karar kesinlikle ama kesinlikle söylemekti..ortak arkadaşımız var ona söyledim. evet o adamin öyle hareketleri var dedi ...
ne yapacağım ben
fotograf aklima gelmedi.o anin şokuyla neye uğradığımı şaşırdımBen olsam fotoğrafını çekerdim zor bi karar ama arkadaşıma söylerdim sonra affetmek boşanmak ona kalmış ama eğer yakınsak ayakta uyutulmadini istemezdim.
biz 3 arkadaş cok yakiniz herşeyimizi biliriz..hatta ortak arkadaş o aldatilan arkadaşıma daha yakın..ne yapacağımı bilemedimAdamdaki rahatlığa bakar mısınız el ele yürüyor sokak ortasında! Ortak arkadaşa söylemeniz yanlış olmuş direk arkadaşınıza söyleyin, ister inanır ister başını kuma gömer, orası kendi bileceği mesele.
adamdaki rahatlık beni yedi bitirdi zaten..dayanamadim kalp krizi geçiriyorum sandım. Allah düşmanıma bile yasatmasinBen normal şartlarda hiç durmaz söylerdim.Bana da söylensin isterdim.
Ama ben arkadaşınız zaten biliyor gibi hissettim.Öyle olmasa adam sokak ortasında elele dolaşmazdı .
inanın bende o an söyleyecektim kesinlikle soyleyecem dedim. ihanet etmiş gibi hissediyorum kendimi..en yakın zamanda yuz yüze görüştüğümüzde söyleyeceğimOrtak arkadaşa söylemişsiniz, ya sizden önce gidip o söylerse; T Toprak07 eşini şöyle şöyle görmüş, bana anlattı diye. Dedikodu yapan pozisyonuna düşeceksiniz bir de durduk yere... Bu bir kenara, şahsen böyle durumların kesinlikle söylenmesi taraftarıyım. Arkadaşım beni kötü bilirmiş, suçlu ben olurmuşum kısmını hiç sallamam. Zaten düzgün bir insansa, böyle bir şey olmaz ve bir kadının aptal yerine konmasını engellerim. Değilse ve günah keçisi ben olacaksam da, zaten böyle birini hayatımdan çıkarmış olurum. Şahit olduğum bir ahlaksızlığa niye gözlerimi kapatayım yav? Kimse görmesin, konuşmasın istiyorlarsa, kapalı kapılar ardında yesinler ne nane yiyeceklerse...
akil aldim ne yapayım diye.dedikodu yapmak degildi amacim aglayarak anlattım. ortak arkadasim onunla daha samimi.biz hepimizin herseyini biliriz.Gördüğünüzden Rahatsız olmakta haklısınız ama ortak arkadaşa söyleyerek dedikodu yapmışsınız. Siz Çok iyi bir arkadaş olsanız bunu yapmazdınız.
Bu tavsiyeyi bı deneyin konu sahibi,bende böyle düşünüyorumAldatılan arkadaşınıza, başka biri için akıl danışır gibi sorun. Eğer yüzü değişirse ve konuyu kapatırsa belki biliyordur ve duymak istemiyordur. Verdiği tavsiyeye göre hareket edin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?