o anın şokuyla aklima gelmediHemen resmini cekeceksin bole bi durumda
yok surekli telefonunu karıştırır miş..Adamdaki rahatlığa bakacak olursak arkadaşınız biliyordur bence
Söyleyin
Bilmiyorsa salak yerine konulmasin.
Birde ortak arkadaş onun öyle hareketleri var diyor kendisi neden gidip söylememiş nereden biliyor öyle hareketleri olduğunu? Acaba arkadaşınız kendisi mi paylaşmış eşim aldatıyor diye?
arkadaşım oyle biri degil.bana inanırYerinizde olsam hiç karışmazdım iftira atıyorsun falan gibi konuşursa delil olmadığından üzülürsünüz komşumuzun eşini “nişanlısıyla “görüp eşine söylediler sonuç herkes kötü oldu kocası iyi
offff ne yapacağımı şaşırdım..söylesem bir türlü söylemesem bir türlü..insallah enyakin zamanda öğrenirBenzeri bir durum başıma geldi...Annem ve ben bir arkadaşımızın kocasını gördük...adamda bizi gördü tabi...
hemen babamı aramış..
--Karın ile kızına şöyle sakın karıma birşey söylemesinler, diye..
Tabi ben anneme ve babama söylerim ben dedim...bunu üzerine annem babam bana çok kızdı, sakın söyleme dediler... söyleyemedim... arkadaşım 1 yıl kadar sonra öğrenmiş,tevafuken...arabada kadına ait birşeyler ve prezervatif bulunca.... arkadaşım sonra bana dediki herkes biliyormuş ama kocam herkese karıma söylemeyin ddemi, diye...
Arkadaşım çocukları alıp ailesine gitti, ailesi çocukları bırakacaksın diyince eşine geri döndü....
Anladım ki en iyisi söylememekmiş....
Yine böyle bir adamın kurum soruşturmasında ifade verirken (amirim, karısını iş yerindeki birçok kadın ile aldatiyordu, kurun soruşturması da konu kadınlarla olan ilişkisi ile ilgiliydi) yaptıklarını anlattım, kurun herhangi bir yaptırım da bulunmadı, ben kötü oldum...
Bazı kadınlar için öğrenmemek en iyisi galiba .. boşanama cesareti olmayanlar için özellikle....offff ne yapacağımı şaşırdım..söylesem bir türlü söylemesem bir türlü..insallah enyakin zamanda öğrenir
eşini cok seviyor buyuk ihtimalle boşanmaz..cocuguda var..sadece evde aşırı huzursuzluklar kavga gürültü olur sonra gecer..Bazı kadınlar için öğrenmemek en iyisi galiba .. boşanama cesareti olmayanlar için özellikle....
çünkü bile bile evlilik devam ettirdiklerinde bu defa kocalarının gözünde "onursuz kadın" oluyorlar...
Aksine eşinden nefret ediyor, çocuklar büyüdü en küçüğü orta son öğrencisi, çocukları da birakabilirim diyor, ama bir türlü iş bulamadı...İş bulsa, bulduğu anda çekip gidecek..eşini cok seviyor buyuk ihtimalle boşanmaz..cocuguda var..sadece evde aşırı huzursuzluklar kavga gürültü olur sonra gecer..
yapilan kavgalar kalir geriye sanırım
evet arkadaşlar dün arkadaşımın eşini başka bi kadınla el ele gördüm ve kendime gelemiyorum..eminim oydu gözlerimle gördüm o kalabalikta onu nasil sectim karsi kaldırımda bilmiyorum ama Allah gösterdi..
kalbim duracak gibi oldu kendime gelemedim iyi değilim..ne yapacağımı bilmiyorum. ablama anlattım bence söyleme o yakında çıkar dedi..arkadaşımı üzmek istemem. ama benim başıma gelse arkadaşımdan söylemesini isterim.
dün o hışımla verdiğim karar kesinlikle ama kesinlikle söylemekti..ortak arkadaşımız var ona söyledim. evet o adamin öyle hareketleri var dedi ...
ne yapacağım ben
evet gerçekten çok gereksiz olmuşEsin, ortak arkadasiniz, ablan, e herkese söylemişsiniz zaten! Ortak arkadaşa söylemek neden? Çok amaçsızca. Arkadaşınıza söylürsanız söyleyin, söylemiyorsaniz kimseye söylemeyin
en kisa zamanda yüzyüze görüşüp nabzini ölçerek söyleyeceğim maalesef
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?