arkadaşımın eşini başka bi kadınla el ele gördüm?

size gerçekten inanacak biriyse söyleyin ama yok delil olmadan inanmaz şüphede kalır derseniz söylemeyin.

Hemen resmini cekeceksin bole bi durumda

Soyleyip soylememek arkadasa gore degisir.cok iyi bir arkadasim var dusunuyorum ona soylemezdim.bana inanir ama yikilir,hasta olur.ona soylenmez mesela.o oyle gormeden mutlu mutlu yasar gider.

Söylesen iyi olur ama insanlara da güven olmuyor, farklı bir tepki de verebilir sana.
Ama aranız iyiyse yakın bir arkadaşınsa söylemen daha doğru bence.
Bu erkekler de azıttı iyice yahu akılları fikirleri dışarda..

Antetaiz bir kağıt ile bilgisayardan çıktı alın, arkadaşınıza posta ile atın. Bu sefer sağa sola yaymayın yapyığınızı. Konuyu ayrıntılamadan, sadece Dikkat et eşine falan diye yazın. İlgilenirse dider konuyu. Siz de arkadaşınızı salak yerine konulmaktan kurtarmış olursunuz.

yok surekli telefonunu karıştırır miş..

arkadaşım oyle biri degil.bana inanır

Benzeri bir durum başıma geldi...Annem ve ben bir arkadaşımızın kocasını gördük...adamda bizi gördü tabi...

hemen babamı aramış..

--"Karın ile kızına söyle sakın karıma birşey söylemesinler" diye..

Tabi ben anneme ve babama "söylerim ben" dedim...bunu üzerine annem babam bana çok kızdı, "sakın söyleme" dediler... söyleyemedim... arkadaşım 1 yıl kadar sonra öğrenmiş,tevafuken...arabada kadına ait birşeyler ve prezervatif bulunca.... arkadaşım sonra bana dediki "herkes biliyormuş ama kocam herkese karıma demiş", diye...

Arkadaşım çocukları alıp ailesine gitti, ailesi çocukları bırakacaksın diyince eşine geri döndü....

Anladım ki en iyisi söylememekmiş....

Yine böyle bir adamın kurum soruşturmasında ifade verirken (amirim, karısını iş yerindeki birçok kadın ile aldatiyordu, kurum soruşturması da konusuda bu amirin kadınlarla olan ilişkisi ile ilgiliydi) yaptıklarını anlattım, kurum herhangi bir yaptırım da bulunmadı, ben kötü oldum...

offff ne yapacağımı şaşırdım..söylesem bir türlü söylemesem bir türlü..insallah enyakin zamanda öğrenir

offff ne yapacağımı şaşırdım..söylesem bir türlü söylemesem bir türlü..insallah enyakin zamanda öğrenir
Bazı kadınlar için öğrenmemek en iyisi galiba .. boşanama cesareti olmayanlar için özellikle....

çünkü bile bile evlilik devam ettirdiklerinde bu defa kocalarının gözünde "onursuz kadın" oluyorlar...

Bazı kadınlar için öğrenmemek en iyisi galiba .. boşanama cesareti olmayanlar için özellikle....

çünkü bile bile evlilik devam ettirdiklerinde bu defa kocalarının gözünde "onursuz kadın" oluyorlar...
eşini cok seviyor buyuk ihtimalle boşanmaz..cocuguda var..sadece evde aşırı huzursuzluklar kavga gürültü olur sonra gecer..
yapilan kavgalar kalir geriye sanırım

eşini cok seviyor buyuk ihtimalle boşanmaz..cocuguda var..sadece evde aşırı huzursuzluklar kavga gürültü olur sonra gecer..
yapilan kavgalar kalir geriye sanırım
Aksine eşinden nefret ediyor, çocuklar büyüdü en küçüğü orta son öğrencisi, çocukları da birakabilirim diyor, ama bir türlü iş bulamadı...İş bulsa, bulduğu anda çekip gidecek..

bir tek gören siz değilsinizdir, emin olun ...ama bak kimse gidip eşine söylemiyor...özel hayat sizi ilgilendirmez....

Esin, ortak arkadasiniz, ablan, e herkese söylemişsiniz zaten! Ortak arkadaşa söylemek neden? Çok amaçsızca. Arkadaşınıza söylürsanız söyleyin, söylemiyorsaniz kimseye söylemeyin
evet gerçekten çok gereksiz olmuş
bence artık söyleyin yarın öbürgün bu kişilerden duyarsa neden bana söylemedin diye yine sizi suçlayacak

bence saklamak uygun degıl
sızı suclar esım yapmaz derse sızın kaybedecegınız bırsey yok sız onu hayatınızda tutmamanız gerektıgını anlarsınız sadece
zaten herkese soylemıssınız
barı sahısın kendısıne soyleyın tek eksık o kalmıs

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…