arkadaşımın eşini başka bi kadınla el ele gördüm?

Arkadaşını kaybetmeyi göze alabileceksen söyle çünkü işin sonunda ya senden ayrılacak ya eşinden. Büyük ihtimalle vazgeçtiği kişi siz olursunuz

Bende söylerdim sanırım ama ülkemiz kadınlarının bir çoğunun kafasını kuma gömüp üstüne birde sanane benim hayatımdan deyip suçlu çıkarma eğilimi olduğu için insan amaaan banane ya deme modunada girmiyor değil.

Ben olsam saklayamam böyle bir ahlaksızlığı,sonunda kötü ben olursam da arkadaşlığımı bitiririm,değerimi bilmeyen insanları hayatımda tutmam.

Kalabalıkta nasıl seçebildiniz ki
Hem aldatsa el ele tutuşup yürür mü kalabalıkta? Belki çok benzeyen birini görmüşsünüzdür eğer arkadan gördüyseniz. Yüzünü gördüyseniz bir şey diyemem ama

Söylemeyin siz kötü olursunuz.. kıskanclıkla çekememekle vs yargılanabilirsiniz ama o koca temize cıkar..

ortak arkadaşımla ikisi daha samimi..birseyimizi saklamayiz birbirimizden

Detaylari hatirliyor musunuz? Kadin nasil gorunuyordu, saci ne renkti, vs. Nerede ne zaman gordunuz? Bu tur detaylari vererek soylemek daha onemli. Ya da once konuya soyle girin. mesela cevreden duydugunuz aldatilmis birisinden bahsedip "ben aldatilsam ayrilirim kocamdan, sen de oyle mi dusunuyorsun, sen de ayrilir misin?" diye sorun. "Tabi ki ayrilirim" derse o zaman yavas yavas anlatmaya baslayin. Oyle demez de dusunceli davranirsa soylemeyin, demek ki biliyor.

arkadaşınıza söylerseniz söyleyin ama başkasına bunu yaymak kimsenin haddine değil.olaya gelince ben olsam karışmazdım.sonunda kocasıyla barışır sen araya çomak sokmaya çalışan kötü olursun.

Soylemezdim. Ben aldatıldığımı arkaşımdan öğrenmek istemezdim. Fakat arkadaşınıza anlattığınız için artık anlatmak zorundasınız.

Benzer bi durum benim de başıma geldi.. en yakın arkadaşlarımdan birinin eşini, daha önce arkadaşımla sevgili olduğu süreçte bi vukuatı bulunan bi kızla beraber gördüm (sevgiliyken o kız yüzünden ayrılma noktasına gelmişlerdi). Ben arabayla ışıklarda beklerken gördüğüm için o an müdahale edemedim ama az sonra kendisini arayıp görüşmek istediğimi söyledim. Buluştum ve direk o kızla ne işi olduğunu sordum? İşte şöyleydi böyleydi diye açıklamaya çalıştı. Valla dedim ya sen söylersin X'e ya da ben söylerim. Kendisi söylemiş bi sebeple görüşmek zorunda kaldığını falan.. Biraz sıkıntı yaşadılar hatta boşanma mevzularına girdiler ama iş alenen aldatma olmadığı için bi şekilde toparladılar.. Alenen aldatma da olsaydı aynı şeyi yapardım. En yakın arkadaşınız olduğuna göre eşiyle de samimiyetiniz vardır diye düşünüyorum. Ben olsam önce kendisiyle konuşurum hatta konuşmayı da çaktırmadan ses kaydı yaparım. Arkadaşımın aptal yerine konmasına izin vermem. sonunda ben kötü olucaksam da olurum ama yine izin vermem.

Yani ben soylerdim ama sadece ona. Belki kadin duyulmasini istemeyecek? Biz de samimi 3 arkadasiz. Herseyimizi biliriz ama biri benim esimi gorse direkt bana soylemeli. Digeri de samimi olsa bile bilmesini istemezdim. Siz hatayi ilk ona soylemeyerek yapmissiniz. Ya dieri gidip soylerse? Benim aklima hep bu gelirdi vr arkadasimla paylasirdim. Diger arkadasa da tembih ederdim kendisi anlatana kadar bilmiyor gibi davranmasini. Bence en kisa zamanda soylemeye calisin. Agzini arayarak tabi. Bakalim ne tepki verecek once onu olcun bir.

Samimiyetinin derecesi ne?
Çok samimiysen söyle derim .ama değilsen hiç bulaşma
Yada kocam kocam diyen bir kadınsa hiç söyleme.bazıları toz kondurmaz.gider kocasına arkadasım söyledi der adam düşman olur sana.arkadasın da kocasını affeder senle keser görüşmeyi
Maalesef bizim kadınlarımızda bu konuda bir tutarsızlık var.benim kocam yapmazcılardandır belki .işte dediğim gibi arkadaşını tanıyorsan ona göre davran .
Ben olsam bilmek isterim tabi.arkadasım bunu saklarsa benden üzülürüm .sonuçta dost acı söyler değil mi?

ortak arkadaşımla ikisi daha samimi..birseyimizi saklamayiz birbirimizden

Kendinize dair bir şeyleri saklamıyor olabilirsiniz. Ama bu birbirinizle ilgili özel konular hakkında konuşabileceğiniz anlamına gelmiyor. Kendisiyle ilgili bilgi vermek isteyen kendisi anlatır zaten.
Arkadaşınız size "aldatılıyorum" dese bile bunu diğerine sizin söylemeniz uygun olmazdı. Şu durumda aldatılan kişinin haberi yokken anlatmanız hiç uygun olmamış.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…