ortak arkadaşımla ikisi daha samimi..birseyimizi saklamayiz birbirimizdenHer aldatma konusuna karışmamak lazım.
Akrabaysa ya da çok samimi olmadığım biriyse karışmam. Yakın arkadaşımsa, boşanacak biri olduğunu düşünüyorsam söylerim. Boşanır ya da boşanmaz kendi bileceği iş.
Ortak arkadaşınıza reklam etmeseydiniz keşke. Ya gidip konunun muhatabına anlatın ya da kimseye anlatmayın. Yaptığınız hoş değil.
Benzer bi durum benim de başıma geldi.. en yakın arkadaşlarımdan birinin eşini, daha önce arkadaşımla sevgili olduğu süreçte bi vukuatı bulunan bi kızla beraber gördüm (sevgiliyken o kız yüzünden ayrılma noktasına gelmişlerdi). Ben arabayla ışıklarda beklerken gördüğüm için o an müdahale edemedim ama az sonra kendisini arayıp görüşmek istediğimi söyledim. Buluştum ve direk o kızla ne işi olduğunu sordum? İşte şöyleydi böyleydi diye açıklamaya çalıştı. Valla dedim ya sen söylersin X'e ya da ben söylerim. Kendisi söylemiş bi sebeple görüşmek zorunda kaldığını falan.. Biraz sıkıntı yaşadılar hatta boşanma mevzularına girdiler ama iş alenen aldatma olmadığı için bi şekilde toparladılar.. Alenen aldatma da olsaydı aynı şeyi yapardım. En yakın arkadaşınız olduğuna göre eşiyle de samimiyetiniz vardır diye düşünüyorum. Ben olsam önce kendisiyle konuşurum hatta konuşmayı da çaktırmadan ses kaydı yaparım. Arkadaşımın aptal yerine konmasına izin vermem. sonunda ben kötü olucaksam da olurum ama yine izin vermem.evet arkadaşlar dün arkadaşımın eşini başka bi kadınla el ele gördüm ve kendime gelemiyorum..eminim oydu gözlerimle gördüm o kalabalikta onu nasil sectim karsi kaldırımda bilmiyorum ama Allah gösterdi..
kalbim duracak gibi oldu kendime gelemedim iyi değilim..ne yapacağımı bilmiyorum. ablama anlattım bence söyleme o yakında çıkar dedi..arkadaşımı üzmek istemem. ama benim başıma gelse arkadaşımdan söylemesini isterim.
dün o hışımla verdiğim karar kesinlikle ama kesinlikle söylemekti..ortak arkadaşımız var ona söyledim. evet o adamin öyle hareketleri var dedi ...
ne yapacağım ben
Yani siz kendi olaylarınizi saklamayın arkadaşınız söylemek istemeyecekti belki başkasına. Sonuçta ne kadar yakın olsan da aldatildigini söylemek istemeyebilirsinortak arkadaşımla ikisi daha samimi..birseyimizi saklamayiz birbirimizden
ortak arkadaşımla ikisi daha samimi..birseyimizi saklamayiz birbirimizden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?