arkadaşımın eşini başka bi kadınla el ele gördüm?

Yerinizde olsam hiç karışmazdım iftira atıyorsun falan gibi konuşursa delil olmadığından üzülürsünüz komşumuzun eşini “nişanlısıyla “görüp eşine söylediler sonuç herkes kötü oldu kocası iyi

Beni uyaran iyi arkadaşım olduğu için sevinirdim. Ama arkadaşınız size inanmayıp çemkirip o müsveddeyi sofrasına yanına alacaksa kendi acizliğidir uzak durun

Söyleyin bence ama uslup onemli.Söyleme sekliniz naif olmazsa biliyorsunuz bazı tipleri işte beni kıskandı,yalan söylüyor diye tutturabilir.Siz sakin bir sekilde nasıl söyleyeceğimi bilmiyorum,belki de yanlıs gordum ama esini bir kadınla el ele gördüm şu gün şurada şöyle biriyle diye anlatın.Detayları verin ki o da eşine iyice sorabilirsin.Kişiliğine bağlı olarak inanacak ya da üstünü kapatacak

Kadin esini affeder, Kemalimdir yapmaz der kotu siz olursunuz.

Ben soylerim. Kocişinin tarafini tutan tiplerdense de cok sevinirim, bu sebeple hayatimdan temizlemiş olurum.
Ayrilmazsa kotu siz olursunuz diyenler olmuş, asıl kötü soylemezseniz olursunuz.
Ayrica ya kadina soyleyecektiniz ya susacaktiniz, siz gidip ortak arkadaşa anlatmişsiniz. Bu durumda kesinlikle bir an once asıl kişiye anlatmalisiniz, bu sekilde ortaya cikacak siz iste o zaman kotu olacaksiniz.

Arkadaşına söylediğini farz et. Tepkisi ne olacak belli değil. Bir hışımla kocasına söyleyecek o da inkar edecek (aldatan erkeğin ilk yapacağı şey) hatta arkadaşın yuvamızı yıkmak istiyor bana iftira atıyor diyecek. Arkadaşın (aldatılıp inanmak istemeyen kadın tipiyse) kocasına inanmak isteyip sana cephe alacak. Bu bariz.

Söylemediğini farz et. Hiçbir şey bilmiyormuş gibi davransan ne olacak için içini mi yiyecek.

Ha elinde kanıt olsaydı amenna. En azından inkar olayı kalkar üstünüze laf da gelmezdi.

Bence karışma, inan ki söyleyen kişi daha çok töhmet altında kalıyor. Misal ben öğrenmek isterdim ama arkadaşınızı bilmem. Cephe size dönebilir.

Bana söylenmesini isterdim o yüzden ben de söylerdim arkadaşıma. Aldatıldığımı öğrensem bunu benden saklayan arkadaşlarımı da silerdim. Siz bilgiyi verin seçimini o yapsın.

Arkadaşınız sonrasında çirkefe bağlayacak bir tipse hiç bulaşmayın.

Önce bu tür konulardan laf açıp ağzını aramalısınız..Söylenmesini istediğini söylerse size söyleyin.Direk iyilik etmiş olmak için dalmayın mevzuya.Size iftira atıosun derse aldatan değil siz suçlu olursunuz.Dikkatli hareket edin,başkasını kurtarayım derken siz yanabilirsiniz

Söyleme diyenler gerçek dost olamaz. Benim eşimi görseler ve bana söylemeseler, sonradan öğrensem dostum dediğim kişilerin bildiğini ama benden sakladığını, hayatımdan sildiğim gibi ömür boyu da öfkesi içimden çıkmaz. Ancak insanın düşmanı saklar böyle bir olayı. Sen dürüst ol da, seni silerse silsin. En azından vicdanen rahat olursun. Türk milleti susa susa battı zaten.

Kesinlikle.. kandirilnasina daha fazla izin vermemeli. O gördüğü yerde belki tekrar dolaşırlar ya da karisi caddede guvenlik kamerasi varsa ordan tespit edebilir. Bu cok agir bir durum. Herkes biliyor karisi bilmiyor... herkes ona aciyor belki. Belki tek bilen siz degilsiniz? Herkes konusuyor ama kadinin haberi yok.

Kimse vaZgeçilmez degildir. Arkadasliginiz biterse de bitsin.

Ortak arkadaşınıza söyleyerek zaten bir nevi söylemiş oldunuz :) Karışmayın bence...

Adamdaki rahatlığa bakacak olursak arkadaşınız biliyordur bence

Söyleyin
Bilmiyorsa salak yerine konulmasin.
Birde ortak arkadaş onun öyle hareketleri var diyor kendisi neden gidip söylememiş nereden biliyor öyle hareketleri olduğunu? Acaba arkadaşınız kendisi mi paylaşmış eşim aldatıyor diye?

bencede madem söyleyemıyorsun arkadasına da gidip rezil etmesydın kadını bari ,

Arkadaşlığın samimiyet derecesine aradaki güven ilişkisine göre söylenmeli.
Arkadaşınız gözünüzün yanılma ihtimalini değerlendirip sizin adınızı verirse eşine, çirkin olabilir.
Eşine kanıp sizi kötü bilmeyecekse söyleyin.

Keşke fotoğraf cekseydin, şimdi yalanlar sen kötü olursun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…