Kesinlikle.. kandirilnasina daha fazla izin vermemeli. O gördüğü yerde belki tekrar dolaşırlar ya da karisi caddede guvenlik kamerasi varsa ordan tespit edebilir. Bu cok agir bir durum. Herkes biliyor karisi bilmiyor... herkes ona aciyor belki. Belki tek bilen siz degilsiniz? Herkes konusuyor ama kadinin haberi yok.Söyleme diyenler gerçek dost olamaz. Benim eşimi görseler ve bana söylemeseler, sonradan öğrensem dostum dediğim kişilerin bildiğini ama benden sakladığını, hayatımdan sildiğim gibi ömür boyu da öfkesi içimden çıkmaz. Ancak insanın düşmanı saklar böyle bir olayı. Sen dürüst ol da, seni silerse silsin. En azından vicdanen rahat olursun. Türk milleti susa susa battı zaten.
evet arkadaşlar dün arkadaşımın eşini başka bi kadınla el ele gördüm ve kendime gelemiyorum..eminim oydu gözlerimle gördüm o kalabalikta onu nasil sectim karsi kaldırımda bilmiyorum ama Allah gösterdi..
kalbim duracak gibi oldu kendime gelemedim iyi değilim..ne yapacağımı bilmiyorum. ablama anlattım bence söyleme o yakında çıkar dedi..arkadaşımı üzmek istemem. ama benim başıma gelse arkadaşımdan söylemesini isterim.
dün o hışımla verdiğim karar kesinlikle ama kesinlikle söylemekti..ortak arkadaşımız var ona söyledim. evet o adamin öyle hareketleri var dedi ...
ne yapacağım ben
Her aldatma konusuna karışmamak lazım.
Akrabaysa ya da çok samimi olmadığım biriyse karışmam. Yakın arkadaşımsa, boşanacak biri olduğunu düşünüyorsam söylerim. Boşanır ya da boşanmaz kendi bileceği iş.
Ortak arkadaşınıza reklam etmeseydiniz keşke. Ya gidip konunun muhatabına anlatın ya da kimseye anlatmayın. Yaptığınız hoş değil.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?