Arkadaşımın kocası........

Oha ya. Eğer konu fake değilse gerçekten tiksinç bi durum. Ben sorunun sizden kaynaklandığını sanmam. Kanları bozuk bunların. Bence bir daha asla gorusmeyin eşiyle de gorusmeyin çünkü bi şekilde adamla da karşı karsiya gelebilirsiniz. Bisey olur suç size kalır mazallah. Vicdan azabı çekilecek bi durum yok sizin bi sucunuz yok esinizle barismaya mutlu olmaya bakin.

Offf allahım off. Yine kadın suçlu oldu. Aynen kardeş devam et

Neden evli çiftlere sizin evliliğinize imreniyorum denilir ki. Allah mutlu etsin deyip geçin. Karısına söylerseniz ya benim kocamda gözü var diye düşünürse zamanında imreniyorum demişsiniz. Ama eşinize söylemeniz gerekir diye düşünüyorum bir gün bu konuşma ortaya çıkarsa açıklama yapmak zorunda kalırsınız.

Aha ben gibi dusunen biri daha. Ben esime anlatmazsam vicdan azabindan geberirim bi de duyarsa suphe duyar ve ömür boyu guvensizlik olusur. Kadinlarimiz bu ortami olusturmamali.
Bana biri boyle bir sey dese aninda esime soylerim. Onun da soylemesini isterim.
Konu sahibi tekrar diyorum, anlat esine.. kari koca arasinda sir olmaz..

Sizin dediğiniz gibi olmuyor ben kaç kez tanık oldum adam kendi yaptığını örtmek için kadına iftira atar bu bana yazdı der göz kırptı kuyruk salladı der kadın asıl söylemezse zararlı hem niye söylemesinki kadının suçu yok daha sonra kocası ögrenirse niye sakladın dicek aklına olur olmadık şeyler gelcek söylerse faydasına kendi içindede sıkıntı yapmaz söylesemmi söylemesemmi diye

Adamıda öyle ballandiraballandira anlatmaya basladin ki yazinin sonunda etkilendigini soylecegini dusundum :))

Kendinde yazmissin " adam isyerine gelince cikiyordum hayranligimin bazi duygulara donusmesinden korkuyordum."
Evlisin ! Ve elalemin kocasına hayranlık duyuyorsun duygularin meyil ediyor.
Muhtemelen bunu bir sekilde adamada hissettirdin o karakteri eksikte bunu hissettiginden denemek istedi ama sen "yumusak şekilde" kendini cektin.
Bazi sebeplerden korkup,cekinmen iyi olmuş ama sende az degilsin yani burada.Simdide bu durum icine sıkintı oldugundan kanıtlama ihtiyacini gidermek istiyorsun 'bak benim sucum yok' diye.
Ben olsam aninda terslerdim noluyor diye yada engeller yada cevap vermezdim. ??? Kimseyede kanitlama derdine dusmezdim.

Kadın sadece böyle adamlara prim vermemeli diyorum.sadece kadın suçlu değil o adam zaten açık kapı arıyor dedim.
Ya ben tüm yorumları okuyunca hak verdim gibi sanki size. Ne biliyim devamlı adamı övmesi "hayranliga dönüşmesinden korktum" demesi falan. Yav benim arkadaşlarımın da sevgilileri vardı ya bi kısmını sevmedim uzak durdum sevdiklerimle de Kanka oldum bildiğin . hic öyle hayranlık beslemedim aman ilgiye donusur diye korkmadim içim de gitmedi. Bu düşünce çok tehlikeli . ama yine de adam çok daha suclu sonuçta alenen yapılmış bir adilik var ortada

Sağolun ama herkes kendinden sorumlu.kadın olarak ben kendimi bilirsem karşımdaki de buna uyar ya da zorunda kalır.o adamda kime yaklaşacağını bilir.bu olayda iki tarafta suçlu.kadın pas veriyor adam gol atmak istiyor diyelim...

anlat kocanada katil olsun burası turkiye be cnm ne baktın dan adam ölüyo napıyosun sennn

Ya benimde imrendigim bi cift vardi.adam yan gozle bile bakmazdi kimseye.karisini aldatti.biz tabi şok.gerci en kotusunu yasadim babamin annemi aldatmasini kocamda dahil hicbi erkege yuzde yuz guvenmem.kimsede maval okumasin benim kocam yapmaz diye.

Kocanin bi oyunu olabilir mi?
Seni ölcmek veya söylicekmi diye bekliyo olmasin

bence anlatmayın, bir gün bir yerden duyulursa mesajları gösterirsiniz. sonuçta yanlış bir şey yapmadınız, hatta yanlış anlaşılma ihtimalini bile düşünüp adama usulünce söylemişsiniz. sanmıyorum soracağını ama bir gün eşiniz neden söylemediğinizi sorarsa mesajlar ortada, içiniz rahat olsun. siz o kadar uğraşmışsınız laf başka yerlere kaymasın diye, kaydıysa adamın ayıbı. son olarak engellemekle de iyi yapmışsınız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…