Arkadaşımın kocası........

esine bu durumdan sakin bahsetme ve hatta aradaki buzlari erit,kuslugu ortadan kaldir.
o boylu poslu p...zvklede gorusme asla asla..
bidaha rahatsiz ederse seni karina soylerim de gozunu korkut.

Bana bu konu hiç inandırıcı gelmedi.çünkü tezatlıklarla dolu.o adamı övüp duruyorsunuz böyle şöyle diye sonra engelledim felan diyorsunuz.o kadar rahatsız olsaydınız o kişiden nefret ederdiniz.tutarsız bir anlatımla insanları bu konuları açarak kandırmaya çalışmayın lütfen...

Hiii anlat anlat bakalım kim suçlu çıkıyor bu işin sonunda..
Erkeklere bisey olmaz arkadaş.. Karısı iki uç gün surat yapar tamam..ama sen kuyruk sallamış olursun.. Bırak vicdani sen biseymi yaptinki vicdan azabı çekecek.

her türlü görüşmeyi kesin bence
hem ne işiniz var ki sizin çocuğunuzla birlikte başkalarının evinde
kimseye de söylemeyin işler iyice kötü olur

Ya neden yanlış şeyler yazayım ki anlamadım

Eğer bu konu doğru ise;siz erkeklerle aranızdaki mesafeyi belirlersiniz.ama siz bu konuda rahat davranırsanız erkek daha da rahat hareket etme hakkını bulur kendin de...

Arkadaş anlatma desek, ya adam duyurursa kocana?
Ama cevapların hiç yılışık vıcık vıcık olmamış gayet güzel bi şekilde "çek arabanı" demişsin. Arkadaşının bu konuşmadan haberi yok mu?

Valla siz adama size imreniyorum Allah bozmasin falan derseniz adam bu kadin bana zarf atiyo aslinda senin gibi kocam olsun isterim karini birak bana gel diye anlar... sizin niyetiniz tabiki o degildir ama malesef erkek akli kadin akli farklidir... sizde biraz bu farki dusunerek kurun cumleleri... size imreniyorum dedikten sonra adam iler gidince de sizin geri bas demeniz pek ise yaramaz

ne kocanıza anlatın, ne de arkadaşınıza, bir kıvılcımı aleve çevirmeyin... işler hiç yoktan kötü yerlere gider.... görüşmemeye özen gösterin.. bu olayı unutun gitsin,

O gün bugundur aramadıda zaten faceden engelledim yılbasından beri aramadı sorun o değil sorun kocamdan gizlediğim için vijdanen kötüyüm bi de arkadasımdan tabikii

Allah sizin gibisinden korusun herkesi.Kadini nasil kiskandiysan ille de soyleyip huzur kaciracan , vicdan arkasina siginma.

Ohhh sonunda birisi dogru bi yorum yapmis

Kimseye anlatma, adamın ruhu kevaşe ise ille başka yerden çıkar o zaman görürsün arkadaşın gerçekten affetmiyo mu
Bence de anlatmayin kimseye, hele esinizle iletismimizin sorunlu oldugu bi zamanda. Bu mesele geri donup sizi vurabilir. Kesinlikle muhatap olmayin. Hatta o arkadasinizla bile mesafeli olun, izlemede olun.

Buraya yazarken bile yok söyle boylu yok böyle poslu.. senin için gitmis Adama resmen . Belli etmemek için ortamı terk ettim diyorsun illa anlamıstir .
Allah senin gibi insanlardan korusun herkesin evliliğini . Adama bak bak iç geçir iyiymiş valla o gözle nasıl baktın orası ayrı mesele zaten

Bir muhabbetimiz vardı neden cevap yazmayayım ki oradaki arkadaşlarımdılar
Nasil yani is yerinize cok sık geliyo sizde adama imrendiginiz icin bunun bi hayranliga donusmesinden korkuyosunuz bu cumleye takildim....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…