Arkadaşımın kocası........

Evli adam zaten arkadaş çevresi, esini de kendini de taniyor ayni ortama girmisligi var niyetini gördükten sonra zaten yazışmamış
Ya bırak allasen ikide bir söyle hayrandim böyle imrendim kendi kocası yok mu sanki. Ona baksın az milletin kocasınin boyuna posuna akıl yoracagina . Kendi kocası ile ugrassin .

Kimse bakmak istemeyen kadar kör olamaz o zaman :)

Bende cevaben ilk taşı günahsız olanınız atsın diyim

Arkadaş ben seni tanıyo muyum konu sahibini tanıyo muyum, neden kayırayım Türkçe izah ediyorum,gizlice buluşuyolar belki demek amacı aşan bir ifade

Neyse daha yazmıcam iyi akşamlar

Yorumlarinizda yasmissiniz cok begeniyordum adami,hatta bunun ilgiye donusmesinden korkuyodum falan
Siz bu sekilde bakip hissettirmissinizki adamda size rahatca acilmis.
Uzak durun tehlikeli seyler...

Bunlar anlatılmaz hoş değil zaten eşinlede sorunların var ki kesin yanlış anlar o mesajlaşrığın adamıda beğenmedim sendede gözü var gibi ,kontağını kes bence

Bundan sonra o aileyle aranıza bir mesafe koymanız bence sizin için daha hayırlı olanı. Adamın bundan sonra ne mesajlarına ne selamına sabahına karşılık verin.

Iyyy demekki ailesine düskün değelmis karısının arkadasına saracak kadar pislkmiş..

senin bir konun daha var kocanla aran bir öyle bir böyle...Bunu eşin duyarsa var ya sana inanmaz ona inanır sen gereksiz tartışmalardan kaçın bu adamla da bir daha asla muhatap olma...

kesinlikle ne eşine ne de arkadaşına bahsetme.kadınların kendine has sırları vardır bence her kadının vardır. unut gitsin eşinin kafasını karıştırma arkadaşının kocası da bi olta atmış decam edeceğini düşünmüyorum arkadaşının da kafasını karıştırma adam yavşaksa başkasına da yapar veya ısrarla seninle iletişim kurmaya çalışır öyle olursa mecburen bahsedersi

cok zor bir konu, ancak kendinizde kabahat aramayin asla. bu, tamamiyle karsinizdakinin mezhepsizligi.

bazi erkekler bu tur konulari sukunetle dinlerler ve tehlike gormedikce mudahale etmezler ama bazilari ani parlamalar ile durumu sikintiya sokabilirler. esinizi en iyi siz taniyorsunuz. ancak bir daha bu bey ile kesinlikle gorusup - konusmayin.

Böyle şeyler kocadan gizleniyor sonra ortaya çıkınca hatan olmasa soylerdın tavrı ıle karşılaşılıyor bence münasip bir dille anlat eşine.Sonucta sen uyarmıssın şenlik bi durum yok.o herifin gevsekliği

Esinize anlatirsaniz konu busefer sen isik vermissine gidebilir. Yaninizda olmadigi icin kafasinda turlu hikayeler kurabilir. Siz iyisimi bu konuyu kendiniz halledin. Boyut farkli yere giderse anlatirsiniz.
Adam karaktersiz kimbilir kac kisiye yazmistir. Boyle evinin disinda heyecan arayan erkek piyasada cok.

Anlatmayin. Adamada arkafaşinizada mesafe koyun. Bir tatilde çıkip gelme felan olmasın. Bak elin kocasina eşinden razıysan sende biraz suyuna git, o da biraz anlayışlı olsun gecinip gidin. Hayat zor.

Kızlar yani son mesajlrda adama laf etmişsiniz de konusahibi çok mu hanım bir kadın.erkeklerle bu kadar sohbet etmenin, onlara iltifat etmenin ,bakıp durmanın hiç mi etkisi yok. kadını nasıl temize çıkarırsınız?bu tarz bir kadını arkadaş olarak eşinizle tanıştırır mısınız?
O sözde adamım diye ortalarda gezenlere sadece mecara olmasıyla kalır...

İlk önce kavgalarınızın sebebini bırakıp bir kenara bu konuyu anlat kocana daha sonra birşey olursa daha beter başına kalır allah korusun bugün bunu diyen adam o gün geldimi senin hakkında neler der kavga etmeyin sensiz olmuyor kocam de çocukda var gel başımda ol de sen biraz alttan al

Kesinlikle anlat sonra adam iftira atar kocan kızmasın diye birlikteydik falan der sonra boşanma sebebi iftira atan çok kocana karşı alnın ak niye saklayasınki asıl anlatmazsan vay haline

o kadar cok imrenerek bakmissiniz demekki adam bunu yanlis yorumlamis...esim hep der erkekten arkadas kabul etme ne faceinde ne is ortaminda mesafeli dur cunku erkekler genelde yanlis yorumlar ve yavsamaya baslarlar..cok hak veriyorum esime ve bunu uyguluyorum cidden kafam rahat...

Kesinlikle anlat sonra adam iftira atar kocan kızmasın diye birlikteydik falan der sonra boşanma sebebi iftira atan çok kocana karşı alnın ak niye saklayasınki asıl anlatmazsan vay haline
Nasıl iftira atar o adam.biraz zor yaşanmış bir olay yok ve kendisi de evli.kadın cinayete kurban gitsin diye anlat deyip duranlar niye olayı yaygaraya çevirmek istiyorsunuz?kadınla kocası daha feci kavgalar etsin diye mi?

konusahibi erkeklerle arasındaki mesafeyi korusun kimse yan gözle bakmaya cesaret edemez zaten...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…