Arkadaşımın takıntıları

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Arkadasiniz tuhaf ama dizde tuhafsiniz
Siz kadin yanliz kalmasin diye gitmissiniz , neden israrla kiyafet kaldiriyorsunuz , birikmis bulasik yikiyorsunjz ki?
Kusura bakmayin sizin gibi insanlar bana hic samimi gelmiyor ve bu hareketler de hic iyi niyetle yapilan hareketler degil , en azindan karsidan boyle gorunuyor

:)
Yıkamama yardım eder misin diyodu her defasında ben yıkamaya geçince ortadan kayboluyordu.

En iyisi görüşmemek galiba.
İnsanın hassasiyetleri olabilir ama bunu kimseye dayatamaz.
Evime gelen insanın yaptığını beğenmiyorsam, güvenmiyorsam o yok gibi yaşarım, her şeyi kendim yaparım.
Hem iş yaptırıp, çocuk baktırıp hem de böyle salak saçma tribal hareketler çok çok kötü bir muamale.

Neden samimi gelmiyorum?
Neden iyi niyetle yapılan hareketler degil. Neden yapıyor olabilirim ki. Kim takdir edecek ki beni?
Takıntıları beni rahatsız etti, yoksa ben severim arkadaşlarıma yardım etmeyi. Böyle davranmasaydı, daha uzun kalmak ister, her konuda yardım etmek de isterdim.

Yukarıda bir arkadaşımız samimiyetsiz buluyormuş benim gibilerini

doğumdan sonra belki kaygıları artmaya başlamıştır, ondan başına bir şey gelmesin diye bebeğini korumaya çalışıyordur. bebeği olduğu için uyku uyuyamıyor haliyle dinlenmek için fırsat kolluyordur. Anlattıklarınıza göre bebek yoruyordur, o yüzden nasıl davranması gerektiğini bilemiyordur. Psikolojik olarak yıpranmış, bazı kadınlar doğumdan sonra böyle oluyor kişisel algılamayın.

Son düzenleme:
Aslında sorun şu ki orada kalmanız için yani dayanmanız için bile sebep yok.

1. Bebeğe bakamazsınız çünkü bebekle kalmanızı dahi istemiyor

2. Korkuyor desek siz aynı odada kalmayı teklif etmişsiniz kabul etmemeiş demek ki yalnız kalabiliyor.

3. Ev işleri deseniz umrunda bile değil.Ki zaten onun yapmadığı ev işini siz neden yapasınız?
Bence sizin eşinizin ve onun eşinin iş güzarlığı. Neyse size ders olmuştur.

Evet bende öyle düşündüm. Kendisi de evin dağınıklığını buna bağladı, ama bana davranışlarına anlam veremedim.
Ki herkese yapıyormuş sonra öğrendim.

Yukarıda bir arkadaşımız samimiyetsiz buluyormuş benim gibilerini

Ben milletin evine gidip tüm işleri yapan köle olduğumdan özdeşleştirebiliyorum kendimle
Kimseden erinmem, yapabileceğim her şey benim için mutluluk sebebidir, yatarım yorgunluğum geçer.
Ama bunu sinsice yaptırmaya çalışan, sırf bencillikten yapılanı başka bir şeye döndürmeye çabalayana da söverim, nettir tavrım.

Dün piknikteydik, her zamanki gibi tüm yemekler, eşyalar benden.
Bir arkadaşım bebeği için ‘x ne yiyecek’ dedi
Yok artık, bana ne, köle miyim ben senin bebeğini düşüneceğim, bir zahmet sen yapacaksın onu.

‘Her şey baharatlı, tuzlu. Ne yediriyorsan kendin bilirsin’ dedim.

İşte bu gibiler için bir daha yapmayacağım diye yeminler etsem de içim durmuyor, yine yapıyorum

Gerçekten ders oldu ya :/ :/

Bende aynı böyleyim ya aslında yapmamak lazım ama bilemiyorum, bende kendime engel olamıyorum. Bu arkadaş hamile iken ben kendi isteğim ile yardıma gitmiştim, akşama kadar kalırım dedim o sıra yardım ederim dedim. Pişman da olmadım. Ama son gittiğimde tavırları rahatsız etti beni, temizlikten ziyade takıntıları...

Diyorum ya kafa gitmiş onun.
Bazı annelerde böyle kaygı bozuklukları oluşabiliyor bebeği koruma içgüdüsüyle.
İşte o zaman yalnız kalacak, şüphe ettiği insanla uyumayacak.
Kapıları kilitleyip, sizin kapınızı kapaması, tuvalete bile gidemeden yaşaması gerçekten terbiyesizlik boyutu.

Alma evine o zaman kardeşim, iyi niyet bu kadar suistimal edilmez, resmen psikolojik bir vaka bu.

Telefonu kapattıktan sonra bana 3 defa tekrar yaptırmış telefonu yerden alma tekrarı bakacak hele bebeğin kafası yere değmiş mi diye.
Şu olaydan sonra evden çıkar gider, o arkadaşla da bir daha görüşmezdim. Karşısındakini aptal, kendini çok akıllı sanıyor galiba.
kendi odasının kapısının dibine de bir şey koydu gece tuvalete giderken fark ettim. :/
Yalnız bunu anlamadım. Ne koymuş olabilir?

hıı çok normal aşırı normal mesela ben eve arkadaşım geldiğinde ayrı odaya koyarım onu sonra güzelce kapımı kitlerim arkaya sehpa koyarım sehpanın da ucuna vazo Allah korusun kapıyı açıp beni öldürmeye kalkarsa vazo düşer de uyanırım diye bide başucuma da kesici alet koyarım varsa silah da tercih edilebilir

Şu olaydan sonra evden çıkar gider, o arkadaşla da bir daha görüşmezdim. Karşısındakini aptal, kendini çok akıllı sanıyor galiba.

Yalnız bunu anlamadım. Ne koymuş olabilir?
Kıyafetleri koyduğu bi sepet vardı büsbüyük onu kapının önüne koydu tam lavabo nun yanındayddı odası tam o sırada fark ettim ses geldi :/

Neden samimi gelmiyor , cunku karşınızda size tuhaf davranan bir insan var zaten istemeyerek gittiginizi söylemişsiniz, amac yanliz kalmasin diye gitmekde dogru olan misafir gibi davranmaktir , sahsen bu sekilde gittigim kimsenin evine gidip kiyafet katlamam , bulasik yikamam , bana israrla kıyafet katla falan diye bastirmaniz cok mantiksiz geldi , sanki sonradan ay evine gittim her isini yaptim diye anlatacak biri izlenimini uyandirdi cunku dedigim gibi sizin kosulunuzda dogru duzgun arkadas bile olmadiginiz birine istemeyerek gidince kendi evi gibi davranmak bana cok abes gelen bir davranis

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…