- 9 Ağustos 2016
- 4.690
- 6.909
- 158
- 36
- Konu Sahibi kahrolmusbirinsan
-
Ben yerinizde olsam düğüne de gitmezdim, çok büyük terbiyesizlik yaptığı.Herkese merhaba siz bu durumda olsanız ne yapardınız arkadaşım düğün günü beni kuaföre çağırdı gittim ikimizdik yıllardır bu arada çok yakın arkadaşız yediğimiz ictigimiz ayrı gitmez salona gidilirken beni damat arabaya sikisiyoruz diye almak istemedi. Arkadaşıda gelip beni almak istemedi bende sinirlenip siz gidin dedim taksi çağırıp Eve gittim. Arkadaşım bana msj attığında kırıldığını söyledim telefondada biraz ağladım çok zoruma gitti düğüne yinede gittim çünkü anne babasıni taniyorum ve çok seviyorum arkadaşımıda seviyorum ama yerimden hiç kalkmadim bu durum çok çok zoruma gitti şuan hala agliyorum ne yapmalıyım bundan sonra ?
Giderken sıkışılır ama dönüşte işin içine tarlatanli gelinlik, duvak falan girince sıkışamazsin.
taksiye binmeye uygun olmayan saç bas , bana göre sadece gelinliktir.
Abiyeyle , saçınız yapılı halde hiç taksiye binmediniz mi ? Gayet de binilir.
Zaten yakın arkadaşıysa kıyafete vs masraf yapmıştır,altın takmistir. Taksi masrafını da farzetsin ki bunca artan altın seksen lira daha artmış. Ortada yani saatlerce ağlanacak bir mesele var mı?
E ağzın yok mu, seni almayacaklarini farkedince diyemedin mi 'benim kıyafet poşetin arabada' diye.
Ve cidden suncacik şeye bir bütün gün artı gece nasıl ağladın ya? İnsanın arkadaşı ölse bu kadar uzun süre ağlamaz,ara ara dinlenir
Ya son anda aksilik olmuş işte. Dünya hali, insanın başına neler geliyor ya.
Benim öz ablam evlenecekken (ki ikiz gibi büyüdük,aramız da gayet iyidir) gelin arabasında arkadaşı vardı, annemle babam da kendi arabasına iki akraba almış (heralde ben ablamla gidecem diye düşündü,neden öyle düşündüyse)
Ben komşular için kalkan minibüs tutmuştuk, onlarla gittim mahalleden günlük kıyafetle sırf araba gelmiş diye giden bir sürü kadınlaüstelik bir saat falan da yol vardı.
E ne oldu yani? İncilerim dökülmedi ya.
Basit , tolere edilecek şeyleri memleket meselesi haline getiren insanlara kıl oluyorum. Hayatı zorlaştırmak dışında bir şey yapmıyorlar
Öyle yapacaktım ama eve geldiğimde ağlarken beni aradılar şahit olundu duruma malesefYanınızdaki damadın kardeşi olsa ona da aynı şeyi yapar mıydı damat bey?
Sanmam.
Arkadaşınız ayıp etmiş. Bir kişisiniz ve saatlerce kuaförde en yakın arkadaşınıza refakat ediyorsunuz. Sizi de almaları gerekirdi.
Arkadaşınız damada nasıl karşı çıkmaz, enteresan.
Sizin tek hatanız arayıp ağlamanız, düğün günü kızın canını sıkmanız olmuş.
Sonra anlatırdınız kırıldığınızı.
Bu şekilde sadece kendinize zarar verirsiniz. Millet sizin alındığınız olayı unutur hayatına devam eder siz ağlamaya devam edersiniz. Hayır yani akşam olmuş evli evine köylü köyüne dönmüş. Gelinle damatın kuvvetle muhtemel seviştiği saatlerde siz hala ağlıyosunuz. Sorunu ifade de etmişsiniz, trip de atmışsınız hala soğumamış içiniz. Biraz relax olun kendiniz içinHaklısınız duygularımı çok yoğun yaşıyorum arama sebebleri bana ayıp ettiklerini anlamaları bence o an çünkü düğüne 4 saat varken ben ortada bırakıldım
Katılıyorum bana bencil anlayışsız kıl gıcık falan neler neler yazmışlar gelinliğinden evine mutfağından en özel anına yanında olduğum bir insanın bana bunu yapmasi çok zoruma gitti benim özel bir ilgi beklediğim yoktuBilmiyorum ben o kadar kolaylaştırmak istemiyorum sanırım, cok dertli biri degilim ama coookta "sorun degil" insani degilim.
Bu sefer de nasıl olsa O alınmaz, O sorun etmez diye diye insanlar abartıyor ben kendi adıma onu gözlemledim en azından.
Belli seviyede beni de düşünmek zorunda eğer birbirimizi önemsiyorsak. Ben düşünüyorum çünkü ve kendi gösterdiğim değeri beklerim. Aksi halde hiç gerek yok arkadasliga
Yine de geçiştirseydiniz, yok birşey falan diye.Öyle yapacaktım ama eve geldiğimde ağlarken beni aradılar şahit olundu duruma malesef
Bilmiyorum artık konuşmadık yazmayı düşünmüyorum aramayida alttan alan olmaktan bıktım artık herkesi herşeyiYine de geçiştirseydiniz, yok birşey falan diye.
Bilmiyorum gerçi çok kırıcı bir şey, günün gerginliği duygusallığı da olunca...
Şu saatten sonra size nasıl davranırsa ona göre tavır alabilirsiniz.
Belki o da pişmandır, basireti bağlanmıştır.
Ayy bir de zehir olmuş günü yazmışlar ya arkadasi kirildi diye günü zehir olup, eşiyle tartışacak biri öyle bir hareketi yapmazdı zaten.
Kendi düğünüme geç kalıyordum az daha ama o zaman bile önemsedigim insanlara sacma sapan davranmadım ya. Dugun alti ustu, bir kac saat sonra bitecek bir sey amma buyutulmuş bir kaç saatlik olay için telasim var diye sevdigin insanlara sacma davranmanin hatirasi kalir.
Bence zaten insanın kalitesi bu anlarda anlaşılır diye düşünüyorum. Bir de evet dediğin gibi kız zaten takmamış işte kocayı gördüğü gibi herkesi silenler normal olmuş diğerleri outlier.Ayy bir de zehir olmuş günü yazmışlar ya arkadasi kirildi diye günü zehir olup, eşiyle tartışacak biri öyle bir hareketi yapmazdı zaten.
Kendi düğünüme geç kalıyordum az daha ama o zaman bile önemsedigim insanlara sacma sapan davranmadım ya. Dugun alti ustu, bir kac saat sonra bitecek bir sey amma buyutulmuş bir kaç saatlik olay için telasim var diye sevdigin insanlara sacma davranmanin hatirasi kalir.
Basit, günlük hayatta karşına çıkabilecek, saçma bir durum.Bilmiyorum ben o kadar kolaylaştırmak istemiyorum sanırım, cok dertli biri degilim ama coookta "sorun degil" insani degilim.
Bu sefer de nasıl olsa O alınmaz, O sorun etmez diye diye insanlar abartıyor ben kendi adıma onu gözlemledim en azından.
Belli seviyede beni de düşünmek zorunda eğer birbirimizi önemsiyorsak. Ben düşünüyorum çünkü ve kendi gösterdiğim değeri beklerim. Aksi halde hiç gerek yok arkadasliga
Aramadım kendiler beni aradilar ben ağlıyordum malesef şahit oldu bu duruma. Evet bana hicbisey demediler dış cekime geç kalıyorlardı caddenin kenarında ortalık araba kaynıyordu gelin aractaydi damatta kapının küpü elindeydi gidin dedim anında binip gittiler. Kıyafetlerim onların gittiği arabada kaldı son saniye çantamı koymaktan vazgeçmiştim onuda katsaymisim parasız pulsuz sokakta kalacaktım
Açık konuşmak gerekirse ben hicbisey istemiyordum sanki Ogün olacaklar içime dogmus gibi sen kuafire anneni götür ben kendim ayarlarım dedim kendimden için evet ayriyeten diş çekimde ozellikle olmamı da istediler ama bunu yaptılarDamat gercekten cok kabalik etmis, arkadasiniz muhtemelen onun davranisini telafi etmek icin aramistir sonrasinda. Ayni gun dugun oncesi dis cekim de yapildiginda her sey cok sıkışıyor, araya yetisme telasi vs girmistir. Siz dis cekime gitmeyi mi bekliyordunuz onlarla o yuzden daha fazla bozulmus olabilir misiniz?
Ben bu durumda esli gorusmezdim ki damat da arkadasim demissiniz ama olay tamamen damadin isguzarligi gibi duruyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?