Arkadaşımın yaptığı

Ben yerinizde olsam düğüne de gitmezdim, çok büyük terbiyesizlik yaptığı.

Yanınızdaki damadın kardeşi olsa ona da aynı şeyi yapar mıydı damat bey?
Sanmam.
Arkadaşınız ayıp etmiş. Bir kişisiniz ve saatlerce kuaförde en yakın arkadaşınıza refakat ediyorsunuz. Sizi de almaları gerekirdi.
Arkadaşınız damada nasıl karşı çıkmaz, enteresan.

Sizin tek hatanız arayıp ağlamanız, düğün günü kızın canını sıkmanız olmuş.
Sonra anlatırdınız kırıldığınızı.

Bilmiyorum ben o kadar kolaylaştırmak istemiyorum sanırım, cok dertli biri degilim ama coookta "sorun degil" insani degilim.
Bu sefer de nasıl olsa O alınmaz, O sorun etmez diye diye insanlar abartıyor ben kendi adıma onu gözlemledim en azından.
Belli seviyede beni de düşünmek zorunda eğer birbirimizi önemsiyorsak. Ben düşünüyorum çünkü ve kendi gösterdiğim değeri beklerim. Aksi halde hiç gerek yok arkadasliga

Öyle yapacaktım ama eve geldiğimde ağlarken beni aradılar şahit olundu duruma malesef

Haklısınız duygularımı çok yoğun yaşıyorum arama sebebleri bana ayıp ettiklerini anlamaları bence o an çünkü düğüne 4 saat varken ben ortada bırakıldım
Bu şekilde sadece kendinize zarar verirsiniz. Millet sizin alındığınız olayı unutur hayatına devam eder siz ağlamaya devam edersiniz. Hayır yani akşam olmuş evli evine köylü köyüne dönmüş. Gelinle damatın kuvvetle muhtemel seviştiği saatlerde siz hala ağlıyosunuz. Sorunu ifade de etmişsiniz, trip de atmışsınız hala soğumamış içiniz. Biraz relax olun kendiniz için

Katılıyorum bana bencil anlayışsız kıl gıcık falan neler neler yazmışlar gelinliğinden evine mutfağından en özel anına yanında olduğum bir insanın bana bunu yapmasi çok zoruma gitti benim özel bir ilgi beklediğim yoktu

Öyle yapacaktım ama eve geldiğimde ağlarken beni aradılar şahit olundu duruma malesef
Yine de geçiştirseydiniz, yok birşey falan diye.
Bilmiyorum gerçi çok kırıcı bir şey, günün gerginliği duygusallığı da olunca...
Şu saatten sonra size nasıl davranırsa ona göre tavır alabilirsiniz.
Belki o da pişmandır, basireti bağlanmıştır.

Bilmiyorum artık konuşmadık yazmayı düşünmüyorum aramayida alttan alan olmaktan bıktım artık herkesi herşeyi

Valla insanın düğünü olunca evet heyecanı, telaşı oluyor fakat, bazıları öyle bir yazıyorki sanki düğünü olan kişi şuurunu kaybediyor, kocişinden başkasını gözü görmüyor, düşünmüyor. Benimde düğünüm oldu gayet herkese deger verdim ,kendimdeydim yani

Yani şu ‘bide sizinle mi uğraşacaklar’ kafasındaki yorumları cidden anlamıyorum. Kuaförde iki kişilermiş zaten, gelin yanında arkadaşını istemiş destekçi olarak e tabiki gelin arabasında gidecek salona,çekime her nereyeyse, bi kişiyi mi sığdıramamış damat efendi? Bozulmakta kesinlikle haklısın belki tavrını düğünden sonra göstersen daha iyi olurdu ama arkadaşın nekadar umursadı tabi onu bilmiyorum.küsmek de doğru değil ama düşüncelerini söyle.

Bence zaten insanın kalitesi bu anlarda anlaşılır diye düşünüyorum. Bir de evet dediğin gibi kız zaten takmamış işte kocayı gördüğü gibi herkesi silenler normal olmuş diğerleri outlier.

Basit, günlük hayatta karşına çıkabilecek, saçma bir durum.
Kötü niyet olduğunu sanmıyorum, kizi bile isteye ortada birakip 'ehehe amele sümüğü gibi kaldi gördünüz mü' diye dalga gecmemislerdir. O an günün dalginligiyla,belki bir aksilikle, belki düşünmeden öyle oluvermistir.
Yazık, akıttığı gözyaşlarına.
Hoş bir olay değil, kim olsa bozulabilir. Ama galon galon ağlayacak, geline düğün günü trip atacak, gece ikide 'ay ağlıyordum, güldürdünüz' yorumu atacak kadar da büyük dram değil.
Ben umursamaz biri sayılırım ama arkadaşlarım 'nasilsa umursamiyor' diye beni sallamazlar. Ben insanları tolere ederim, onlar beni tolere ederler. Bir şekilde hırsiz gürsüz yaşarız. Arada çürük yumurta alıngan insanlar olursa da isabet olur,benimle kuserler. Ben de ota b.ka alınıp beni yoran birini hayatımdan cikarmis olurum:) 'yengenc kötü niyetli yapmamıştır ya, o an düşünememistir' diyemeyen kimse benim yakın arkadasim olmamali

İlk başta arayıp ağlamak olmamışndedim ama diğer yazdığını yorumlardan sonra size hak verdim. Çantayı da arabaya koysaymışsınız dımdızlak kalacakmışınız abiyeyle ortada.
Arkadaşınızın telefonda düğün salonunda tavrı nasıldı

Yani saçma düğüne 4 saat kala ne kuaförü, çağırmasaydı en azından sen geç giderdin kuaföre helak olmazdın yollarda düzgün düzgün giderdin düğününe insanlara hayır diyemiyoruz arkadaşım yalnız kalmasın derken sen kalmışsın aman onlar mutlu olsun sende moral bozucu şeylere takılma bir de yorgunluk ve açlık da insanı üzgün ve sinirli hissettiriyor.

Damat gercekten cok kabalik etmis, arkadasiniz muhtemelen onun davranisini telafi etmek icin aramistir sonrasinda. Ayni gun dugun oncesi dis cekim de yapildiginda her sey cok sıkışıyor, araya yetisme telasi vs girmistir. Siz dis cekime gitmeyi mi bekliyordunuz onlarla o yuzden daha fazla bozulmus olabilir misiniz?

Ben bu durumda esli gorusmezdim ki damat da arkadasim demissiniz ama olay tamamen damadin isguzarligi gibi duruyor.

Açık konuşmak gerekirse ben hicbisey istemiyordum sanki Ogün olacaklar içime dogmus gibi sen kuafire anneni götür ben kendim ayarlarım dedim kendimden için evet ayriyeten diş çekimde ozellikle olmamı da istediler ama bunu yaptılar

Konu sahibi soranlar olmuş ama cevap vermemişsiniz. Ben de merak ettim. Arkadaşınıza kırıldığınızı söylediğinizde ve sonrasında tepkisi tavrı nasıldı? Nasıl bir açıklama yaptı?

Ne kadar garip insanlar var o gün o insanlar binbir koşturmaca içinde bi de tek tek herkesi mi düşünecek. O gün onu koşulsuz destekleyip mutlu etmesi gerekenler ailesi ve arkadaşları ama insanoğlu gene şaşırtmayıp sadece kendini düşünüyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…