Arkadaşımın yaptığı

ben sabahtan elimde elbisem ayakkabimla doktora doktordan otobüsle kuaföre geldim yani giderken de yük olmadım hatta kuaförde damat aradiginfa ben taksi ile giderim beni dert etmeyin dedin hayır seni bırakmam dedi ama arabaya binip gittiler orda kaldım sap gibi kimseye yapismadim yani hayır diyip son saniye orda kaldım ben yolda üstümde abiye saçım yapılı makyajlı kıyafetlerim de gittikleri arababin arkasında gitti Allah'tan çantamı koymamistim onuda katsaymisim eve nasıl donecektim düğüne daha üstelik 4 saat vardı baştan konusulsa benimle anlayış gostermicek biri değildim

Gelini neden arayip üzdünuz dugün gunu peki. Cok dert ettiyseniz dugun atlatildiktan sonra deseydiniz

Gelini neden arayip üzdünuz dugün gunu peki. Cok dert ettiyseniz dugun atlatildiktan sonra deseydiniz
Ben aramadım yanlış anlaşılmış o beni aradı eve geldigimde ağlıyordum çünkü sinirlerim çok bozulmuştu yaptıkları şeyin doğru olmadığının farkinda oldukları için beni aradılar bir saat sonra bende o an ağlıyordum çok üzgündum çünkü salonda gorusuruz dedim tutupta ben arayip bana niye böyle yaptınız demedim yani

Düğün günü mü kız aradı sizi özür diledi ya da düğüne çağırdı
Nasıl yani düğün günü nasıl bir bencillik bu yahu insan ne kadar stresli oluyor bilginiz var mı?

İnsanların özel günlerinde kaprislerle zehir etmeyin ya..kimse yapmasın şunu artık. Bazen işler planlandigi gibi gitmeyebilir. En yakın arkadaşsaniz size anlayışlı olmak düşer. Düğünden sonra hayat rutine döndüğünde kırıldığınızı söylersiniz. Ama zaten heyecan ve stresle koşturan arkadaşınıza düğün günü ağlayıp zirlarsaniz sadece boş kapris yapmış olursunuz

Tamam da sizi o sekilde birakip giderken arkadasiniz kusura bakma durum bu falan demedi mi? Damat alamayiz dedi ve baska bir sey demeden basip gittiler mi? Eger kusura bakma dediyse arkadasiniz haksizsiniz, oyle saatlerce aglayacak bir durum da goremedim.

Bence siz çok haklısınız bence sırf muhalefet olsun diye yapılmış çoğu yorum ayrıca insan gelin oluyor diye arşa yükselmiyor gelin diye herşey ona mübah değil.
Olur mu bizim pembik gelinler arşa yükselir nasıl bilmezsiniz

Damatta arkadaşın da diğer arkadaşları da da çok büyük kabalık etmişler kabul edelim. Arkadaşının almaması da çok garip. Düğün bu kimse tanıyıp tanımadığına bakmaz ki denk gelen arabayla gidilir. Gelin hanım muhtemelen o anda düşünmemiş.
Bazı sorunlar o gün içinde çözülmez. O gün hiç bir şey yok gibi devam eder, düğün geçer balayı biter sonrasında düğün kritiğini yaparken çok ayıp ettiklerini anlatırdım.

Evet arayıp ağlamak falan olmamis . Arabada yerde olmayabilir ama bunu usulünce soyleseydi , konu sahibi beni öylece bırakıp hiç önemsemeden bisey demeden çekip gittiler gibi anlattı olayı. Olayları zaten tek taraftan dinlemekte yanlış, karşı taraf nasil anlatırdı acaba?

Ben size hak verdim. Ben arkadaşıma asla yapmam.

Yakın zamanda en yakın arkadaşımın nişanı ve düğünü olacak. İstemesine bile gideceğim. Taaaa Konyadan kalkıp Samsuna gideceğim bir de her seferinde. Beni orda sap gibi bi yerlerde bıraksa çok bozulurdum.

Sonuçta kalkmış gitmişsiniz onun için. Sizi öylece bırakmamalıydı.

Yine de keşke ağlayıp aramasaydınız. Düğünün bitmesini bekleseydiniz

Arkadaşınızın ilk evlilik kavgasının ateşini fitillemişsiniz, tebrikler

Balayında artık arkadaşınız “arkadaşımı arabaya almadın” diye darlar eşini.

Aramadım kendiler beni aradilar ben ağlıyordum malesef şahit oldu bu duruma. Evet bana hicbisey demediler dış cekime geç kalıyorlardı caddenin kenarında ortalık araba kaynıyordu gelin aractaydi damatta kapının küpü elindeydi gidin dedim anında binip gittiler. Kıyafetlerim onların gittiği arabada kaldı son saniye çantamı koymaktan vazgeçmiştim onuda katsaymisim parasız pulsuz sokakta kalacaktım

Niye bu kadar çok ağladığınıza hala anlam veremedim. Hadi ilk an sinirlendiniz sinirden ağladınız diyelim 1 saat sonra neden hala ağlıyosunuz hatta yanlış hatırlamıyorsam dün akşam yazdığınız yorumda hala ağlıyorum yazmıştınız. Fazla dramatik geldiniz bana. Nickinizden bile belli. Tamam ayıp etmiş damat kişise de bu kadar saatlerce ağlanacak kadar bir şey yok sakin olun kendinizi harap etmişsiniz. Bir de arama nedeni muhtemelen 1 saat oldu neden acaba hala salona gelmedi diyedir.

Aramadım zaten kendisi aradı ben o an ağlıyordum malesef şahit oldu anlayıp duruma

Giderken sıkışılır ama dönüşte işin içine tarlatanli gelinlik, duvak falan girince sıkışamazsin.
taksiye binmeye uygun olmayan saç bas , bana göre sadece gelinliktir.
Abiyeyle , saçınız yapılı halde hiç taksiye binmediniz mi ? Gayet de binilir.
Zaten yakın arkadaşıysa kıyafete vs masraf yapmıştır,altın takmistir. Taksi masrafını da farzetsin ki bunca artan altın seksen lira daha artmış. Ortada yani saatlerce ağlanacak bir mesele var mı?
E ağzın yok mu, seni almayacaklarini farkedince diyemedin mi 'benim kıyafet poşetin arabada' diye.
Ve cidden suncacik şeye bir bütün gün artı gece nasıl ağladın ya? İnsanın arkadaşı ölse bu kadar uzun süre ağlamaz,ara ara dinlenir
Ya son anda aksilik olmuş işte. Dünya hali, insanın başına neler geliyor ya.
Benim öz ablam evlenecekken (ki ikiz gibi büyüdük,aramız da gayet iyidir) gelin arabasında arkadaşı vardı, annemle babam da kendi arabasına iki akraba almış (heralde ben ablamla gidecem diye düşündü,neden öyle düşündüyse)
Ben komşular için kalkan minibüs tutmuştuk, onlarla gittim mahalleden günlük kıyafetle sırf araba gelmiş diye giden bir sürü kadınla üstelik bir saat falan da yol vardı.
E ne oldu yani? İncilerim dökülmedi ya.
Basit , tolere edilecek şeyleri memleket meselesi haline getiren insanlara kıl oluyorum. Hayatı zorlaştırmak dışında bir şey yapmıyorlar

Haklısınız duygularımı çok yoğun yaşıyorum arama sebebleri bana ayıp ettiklerini anlamaları bence o an çünkü düğüne 4 saat varken ben ortada bırakıldım

Bence siz çok haklısınız bence sırf muhalefet olsun diye yapılmış çoğu yorum ayrıca insan gelin oluyor diye arşa yükselmiyor gelin diye herşey ona mübah değil.
Ayy bir de zehir olmuş günü yazmışlar ya arkadasi kirildi diye günü zehir olup, eşiyle tartışacak biri öyle bir hareketi yapmazdı zaten.
Kendi düğünüme geç kalıyordum az daha ama o zaman bile önemsedigim insanlara sacma sapan davranmadım ya. Dugun alti ustu, bir kac saat sonra bitecek bir sey amma buyutulmuş bir kaç saatlik olay için telasim var diye sevdigin insanlara sacma davranmanin hatirasi kalir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…