- 5 Şubat 2016
- 13
- 23
- 18
- 30
- Konu Sahibi Yagmurun_kizi
-
Merhaba gec donus yapabildim kusura bakmayin. Eski olcumu bilmiyorum ama su anda 95 cm basenlerim. Duzenli yaptigim zaman 92ye inmisdir herhalde cunku bir kilo bile vermemis olmama ragmen beni her goren aaa sen kilo vermissin diyordu.selam canim hosgeldin :) suan kac cm basenlerin ve kac cm inceltti bu video basenlerini
Merhaba gec donus yapabildim kusura bakmayin. Eski olcumu bilmiyorum ama su anda 95 cm basenlerim. Duzenli yaptigim zaman 92ye inmisdir herhalde cunku bir kilo bile vermemis olmama ragmen beni her goren aaa sen kilo vermissin diyordu.
Tamam canim hosgeldin sende
Temammm şuan sadece basenımı biliyorum bide bacak ölçüleri kalçamı eve gdince ölçücem aynı zamanda squat yapıyorum bilginize :))Tamam canim hosgeldin sende
Ölçülerini gonderirsin
Tamamdir beybisi aksama kesin sonuçları bildirirsin.Temammm şuan sadece basenımı biliyorum bide bacak ölçüleri kalçamı eve gdince ölçücem aynı zamanda squat yapıyorum bilginize :))
Ene Hazal sende miHayatım benide yaz.
Popişi kaldırmak ve basen sıkılaştırmak için yapıyorum 1 ay yaptım çok güzel sonuç aldım . Şuan lisabella ile başladık 5. gunumuz bugun :)) Akşam hepsini yazıp gönderceemmTamamdir beybisi aksama kesin sonuçları bildirirsin.
Squat duydum ama hiç araştırmadim. Nasıl iyi inceltiyor mu
Hoş geldinKizlaaaar bende geldim :)) acayip taktim bende gidicek bu basenler :))
Eger kızlar kabul ederse ondan da yaparız fazla egzersiz göz çıkarmaz yaPopişi kaldırmak ve basen sıkılaştırmak için yapıyorum 1 ay yaptım çok güzel sonuç aldım . Şuan lisabella ile başladık 5. gunumuz bugun :)) Akşam hepsini yazıp gönderceemm
Hafta sonu için KV ye geldik burda bisey yapamıyorum. Zaten ne zaman kendimle ilgili değişim kararı alsam karşıma engeller çıkarptesi ölçülerimi yazarım
Squat a gelince popoyu kaldırıyor ama daha çok bacaklari çalıştırıyor bacaklar kaslanip kalinlasiyor haberiniz olsun kızlar
Tamam canim ekliyorum listyeBenim basen 97ymiş üst bacak 53. Terziye ölçtürdüm basen kalça aynı olur dedi bana.
Tamam canim senide ekliyorum hemenBende ölçü vereyim kalça 102 basen 95 ust bacak 56 . hadi bakalim hepimize kolay gelsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?