- 15 Şubat 2014
- 1.322
- 1.276
- 158
- Konu Sahibi Yagmurun_kizi
-
Ölçülmeden nasıl duruyonuz anacım.Benimde
Listede BİRAz olsun incelediğimi görmek
Aynı muameleyi ben hala goruyorum onlara kalsa hep zayifiz gulazer gibi olunca rahatlayacaklarKızlar ben genç kız iken hani evlenmeden önce 53 kilodaydım. Ölçülerimde 89 70 90Orta boyluyum.
Ama gelin görün ki herkes (en çok ailem) çok zayıf olduğumu düşünür illa kilo almamı isterdi. Zorla yemek yedirirler, az ve uzun sürede yediğimden çok şikayet ederler sürekli hasta muamelesi görürdüm. Büttüün derdim 55-56 kilo ulaşmaktı. Evlenip kendi yemeğimi yapıp yiyince birden 58 oldum hafif toto ve basende büyüyünce herkes rahata ermişti.
Kalça 96 hasan 95 iç bacak 54 canımTamam canim akşam eklerim listeye
Yardımcı bayanlarla is yapmak daha zor onun önünde arkasında kosturmaca.
Bugün olmadı yarın yaparsın canım :))
hangi kür buHafta sonu bir küre başlıyıcam , iştah kapatıyormuş1 hafta denemeyi düşünüyorum belki etkili olur .
hangi kür bu
En iyisi fazla yüz göz olmamak zaten. Yoksa dediğin gibi yüz göz olup savsakliyorlar hemen.Akşam az olda olsa yaparım inşallah.
Yardımcı bayanları sorma ya. Biraz yumuşak başlı ve kibar davrandığım için, biraz da sürekli geldiğinden samimiyete güvenip hem işi savsakladı hem de her seferde erken gidiyor. Ama parası tam istiyor hatta fazlasını istedi.
Yani üzülüyorum, çok da sık boğaz etmiyorum, benim yapamadığını yapıyor diye anlayışlı davranmaya çalışıyorum. Ama kendisi her seferinde suiistimal ediyor. Neyse boşvereyim. Başkasını çağıracağım.
Meraktan çat diye catlayacam şimdi.Ölçülmeden nasıl duruyonuz anacım.
Benimde henüz bir fark yok. 1 kilo kaybım var. Kendimi incelmiş hissediyorum .
Pozitif düşünelim pozitif olsun değil mi?
Tabloya ekledim aramıza hosgeldin canım :)))Kalça 96 hasan 95 iç bacak 54 canım
Sende gülazere taktın abe gafayı sonunda o gibi gacı olacan heAynı muameleyi ben hala goruyorum onlara kalsa hep zayifiz gulazer gibi olunca rahatlayacaklar
Hoşbuldum canımTabloya ekledim aramıza hosgeldin canım :)))
Aynen taktimSende gülazere taktın abe gafayı sonunda o gibi gacı olacan he
Aynaya baktığımda değişiklik gormedigim için ölçme ihtiyacı duymuyorum sanırımÖlçülmeden nasıl duruyonuz anacım.
Benimde henüz bir fark yok. 1 kilo kaybım var. Kendimi incelmiş hissediyorum .
Pozitif düşünelim pozitif olsun değil mi?
Aramıza hoşgeldin senin ölçüler iyi benceKalça 96 hasan 95 iç bacak 54 canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?