- 26 Mayıs 2014
- 2.266
- 1.549
- 83
- Konu Sahibi Yagmurun_kizi
-
- #1.141
Cardio değil canım. Hatta hayatımda gördüğüm en yavaş ve etkili sporKardio hareketleri mi bunlar ? Tam
olarak hangi bölgeye yönelik yapıyorsunuz ? Bir de gunde ne kadar zamanınızı alıyor ?
ilk günler gerçekten zor oluyor. Günden güne hareketleri daha iyi yapmaya başlıyorsun. ilk iki gün kaslarım nasıl ağrıdı anlatamam sünnet çocuğu gibi yürüdüm iki günşu call i denedim denedim olmadı ya
sanki hareketleri oturtamıyorum
yapanları kıskanıyorum valla :)
Callanetics de hangi hareketleri yapıyorsunuz
Haklısın tabii sabırsızlık iste , sonu iyi olsunda bekleyelim :)Az da olsa değişim var zaten bir ayda mucize beklemeyin
Bu arada çekirdeği çok kaçırdım acaba su mu topladı vücut diye kendimi kandırmaya çalışsam da aslında ben kalçaya yönelik çok fazla hareket yapmadım . Bu ay bakalım nasıl olacak ?oo senınde basenler ıyı kalça nıye gitmedi acaba..
oda 15 nısana kalsın barı :)))
Önümüzde ki ay fark guzel olursa ekleyebilirim ben aksi halde bilemiyorun maalesefaa evet cekip buraya da koysak mı kı :))
kızlar eşimde şeker hastalığı çıkmış doktor eşime 1 ay hava değişimi vermış..
oda bılmıyorya egzersız yaptığımı
listeyle biriniz ilgilenirmi
ben yaptığımı yazar çıkarım hemen.
ancak o uyurken yapacam zaten
Anladım sana başarılarCardio değil canım. Hatta hayatımda gördüğüm en yavaş ve etkili sporGünde 45 dakikamı falan alıyor.
Callanetics tüm vücudu çalıştırıyor. Hareketler bale yoga ve pilates sentezinden oluşuyor. Vücudu kısa bi sürede şekle sokuyor. Daha önce yapmıştım. Yediklerime dikkat etmediğim halde 2 ayda 4 santim basenden gitmişti.
4 sene önceydi bu dediğim :) son bir senede geri geldi basenler çünkü evlendimAnladım sana başarılar
45 dk benim icin uzun Çocuklardan maalesef yapamam .
Gayet guzel sonuc almışsın , yapmayı bırakınca basenler geri döndü mü ?
Kesinlikle cekirdektendir.Bu arada çekirdeği çok kaçırdım acaba su mu topladı vücut diye kendimi kandırmaya çalışsam da aslında ben kalçaya yönelik çok fazla hareket yapmadım . Bu ay bakalım nasıl olacak ?
Önümüzde ki ay fark guzel olursa ekleyebilirim ben aksi halde bilemiyorun maalesef
Çok geçmis olsun , Allah şifa versin . elimden geleni yapmaya çalışırım kendi adına .
Nasıl geri geldi4 sene önceydi bu dediğim :) son bir senede geri geldi basenler çünkü evlendim
3 sene boyunca gayet derli topluydu aslında basenler. Geçen sene evlendikten sonra işte biraz kendimi saldım. İdeal basene ulaştıktan sonra da aynı tempoda olmasa da spora devam etmek zorundayız. Azıcık kilo alsam direk basene gidiyor. Üst tarafım çok ince. Bünye meselesi yapacak bişey yok.Nasıl geri gelditamamiyle kurtuluş yok mi bunlardan
3 sene boyunca gayet derli topluydu aslında basenler. Geçen sene evlendikten sonra işte biraz kendimi saldım. İdeal basene ulaştıktan sonra da aynı tempoda olmasa da spora devam etmek zorundayız. Azıcık kilo alsam direk basene gidiyor. Üst tarafım çok ince. Bünye meselesi yapacak bişey yok.
Aynı benim vücut yapım da öyle ust taraf kollar bacaklar ince. ne yesem mideye gitmeden direkt basenlere gidiyor sanki3 sene boyunca gayet derli topluydu aslında basenler. Geçen sene evlendikten sonra işte biraz kendimi saldım. İdeal basene ulaştıktan sonra da aynı tempoda olmasa da spora devam etmek zorundayız. Azıcık kilo alsam direk basene gidiyor. Üst tarafım çok ince. Bünye meselesi yapacak bişey yok.
İnsanlar yumuşak yüzlü bulduklarının hep tepesine çıkmaya çalışır maalesef bence de başkasını çağır
Bence yapabilecegi kadar iş belirleyip , Yardıma gelen kişiye yaptırmalısın . Yanlış anlama ama beraber yapmayı doğru bulmuyorum . Memnun değilsen değiştir bence de ve beğenmediğin yerleri tekrar yapmasını uygun dille istemelisin . Bu bir alışveriş nihayetinde . Karşılıklı olarak memnun kalmalısınız ki devamı gelsin .
Haklısınız öyle yapacağım bakalım.O zaman baştan tavrıni koyacaksin canım benim. Mübarek kadın hayrına geliyor gibi davranıyormus maşallah :))
Eşinin dediği gibi başkasıni bul olsun gitsin ne takiyorsun baştan adam akıllı anlaşırsiniz.
Geçmiş olsun. Benim hiç gizli saklı bir şeyim olmuyor.kızlar eşimde şeker hastalığı çıkmış doktor eşime 1 ay hava değişimi vermış..
oda bılmıyorya egzersız yaptığımı
listeyle biriniz ilgilenirmi
ben yaptığımı yazar çıkarım hemen.
ancak o uyurken yapacam zaten
selam Sevgili basen savascilariYagmurun_kizi 450 makas+450 iç bacak 75 köprü+ videodaki hareketler
C cranial
Safir Taht
@rise_rainbow 100 basen+200 iç bacak+75 köprü+ 1 mil Leslie.
nazlma
TanGO başta 1mil leslie+400 basen+50 kopru+50 iç bacak+50 lastikle yana adım+25 videodaki hareketler+sonda esnetme
@Hazal
@BahaRaslan99
sdktm
A aykumsal
Hannaz
HAYDİ BAKALIM YA BİSMİLLAH DEYİP ÖLÇÜLELİM
KIZLAR ÖLÇÜM YAPIP BANA BİLDİRMEYİ UNUTMAYIN LÜTFEN!!!!
YENİ ÖLÇÜMLERİ 1. SAYFADAKİ TABLOYA EKLİYORUM.
Ayni dert bende de var bacim yaAynı benim vücut yapım da öyle ust taraf kollar bacaklar ince. ne yesem mideye gitmeden direkt basenlere gidiyor sankiher zaman dikkat etmek lazım maalesef
Sonuçlarınız süper kızlar. Çok ve istikrarlı yapanlar daha çok kazanmışlar.
Bende bacak ve basende sadece yarım santimlik fark olmuş.
Buna da şükür.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?