Arkadaslar gercekten zoruma gitti ama sustum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
+Boşanmış gorumceyi de ortada kalmış ilan etmiş gozumden kaçmadı.

Naçizane... merak... neden... böyle... yazıyorsunuz...? Daha... mı dramatik... oluyor...?

Kvdeniz ters ya da yanlış bişey dememis ama tabi ki sonunda karar eşinizle size kalmış olacak .
Kadin yanlış dememiş sabit maaş demiş. İki farkli gelir .

Şu konuda bir tane dert diye kafaya takılacak şey göremedim. Ne olmuş başka işe gir dediyse ya da sıkıştınız dediyse ? Ayrıca mantıklı da yani.
Kocası da "ne münasebet, ben seni biliyorum" derken sanki karısına hakaret edilmiş hor görülmüş kötü gelin ilan edilmiş
Kıyamam pamuklara sarılıp mı büyütüldünüz de bu kadar içinize oturdu bu sözler

Görümceye demiş salak ama tabi ne farkeder ki.Çok çirkin bir üslubu ve kötü niyeti var konu sahibinin

Kayınvalideye mi görümceye mi demiş anlayamadım.Çok karışık yazmış ama dediğin gibi sanki kayınvalide ye demiş salak kelimesini.Bugün de başkalarının yerine utandık çok şükür.

kizina yakistiriyor da git sen serbest meslek yap kendisi orta okul terk esim mühendis bize mi yakistiramiyor.. sorun o aslinda

Siz kim?
Oğluna değil size söylüyormuş. Eşiniz ve siz iki ayrı bireysiniz, farkındasınız değil mi?
Oğlu mühendismiş zaten. Neden yakıştıramasın mesleğini yapmasını?

Kadın kötü bir şey söylememiş. Yaşadığınız sıkıntıları anlatmışsınız, o da çözüm sunmuş. Siz böyle devam etmek istiyorsanız he deyip geçin.
Sizin mesleğiniz nedir bu arada?

Mühendis eşi??

Ayrıca madem zorunuza gitti.Kadının arkasından konuşup salak gibi çirkin kelimeler söylemek yerine anne ben sana kırıldım neden böyle söyledin diyebilirdiniz .

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…