Arkadaslar gercekten zoruma gitti ama sustum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Benim fikrim sizi eşinizin yanından uzaklaştırıp görümcenizi eşinizin yanına yerleştirmek iş açısından.

Off ruhay ne kastin ama …

Off ruhay ne kastin ama
Kayınvalideye mi görümceye mi demiş anlayamadım.Çok karışık yazmış ama dediğin gibi sanki kayınvalide ye demiş salak kelimesini.Bugün de başkalarının yerine utandık çok şükür.
görümceme salak kiyasliyor dedim… oku canimmoku… senin esin calisiyor sende evde oturan tipdensin belli shsjjsjshshsjska

Off ruhay ne kastin ama

görümceme salak kiyasliyor dedim… oku canimmoku… senin esin calisiyor sende evde oturan tipdensin belli shsjjsjshshsjska
Benim işim mühendis eşi olmak değil yani seninle aynı meslekte değiliz.Eşim Avukat ben Türkçe Öğretmeniyim.Okumayı da çok severim.Seni de iyi okudum.Cahil insanlar insanca konuşmayı bilmez böyle karşısındakine laf sokmaya çalışır.

Türkçe öğretmeni olarak bu işkenceye katlandığın için tebrik ediyorum. A0 Türkçe. Yurtdışına gidince ne oluyor ki yani ana dilinizi de unutuyorsunuz birden.

Sinir olmakta haklısınız sonuna kadar. Kayınvalide ne karışıyor senin işin kimseyi ilgilendirmez. Cevap da verme zaten kaale bile alma. Lakin boşanan ortada kalmıyor orda bi anlaşalım.

Türkçe öğretmeni olarak bu işkenceye katlandığın için tebrik ediyorum. A0 Türkçe. Yurtdışına gidince ne oluyor ki yani ana dilinizi de unutuyorsunuz birden.
Cidden branşımdan dolayı dikkatimi çekiyor yazılan yazılar.Konu sahibinin yazdıklarından bir şey anlamadım.

Cidden branşımdan dolayı dikkatimi çekiyor yazılan yazılar.Konu sahibinin yazdıklarından bir şey anlamadım.
kuzum ya benim annem babam ben doguma büyüme almanyaliyiz keza esim ve aileside öle… dedemler türkiyede dogmuslar

Allahtan chatgpt var da arada bir imla kurallarına uygun konu açılıyor
Gerçi ilerleyen sayfalarda konu sahiplerini imla kuralları bile elit yapamıyor

Bis hepimis Almanya doğumluyuss çokselll

Kaynananız tipik bir kayınvalide ama sizde çok üstünüze alıyorsunuz. İnanın bu tür şeyleri yeri geliyor kendi annesi bile söylüyor insanın. Belki kötü anlamda kıyaslamıyordur ama aynı şeyi tekrar yaşamaktan korkuyordur. Geçmiş nesil hep böyle, kendi korkularını gerçek sanıyor.
Kocanız gereken cevabı vermiş zaten. Çok düşünülmesi gereken bir şey değil.

birlikte çalışıyorsunuz ama kv muhtemelen sizi çalışmıyor oğlumun yanında duruyor olarak görüyor
eşiniz gereken cevabı vermiş
bırakın sinir olsunlar

Senin eğitimin ne? İkide bir eşim.muhendis deyip kasilmissin. Kendeinden hiç bahsetmemissin. Kızı da asagilamissjn. Nedense yazis tarzın hoşuma gitmedi.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…