Arkadaslar gercekten zoruma gitti ama sustum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
kizina yakistiriyor da git sen serbest meslek yap kendisi orta okul terk esim mühendis bize mi yakistiramiyor..
Eşinizle hayatı paylaşmayı yanlış anlamışsınız sanırım siz biraz diploma bireysel oluyor. Herkesin kendine ait. Yoksa siz de bir tane edinin kimse size bişey diyemez. Kayınvalideniz ne niyetle dedi bilemem de sizin üslübunuz leş.

Kayınvalidemi severim, beni rahatsız edecek bir şey söylerse bir kulağımdan girer öbürünün çıkar.

Sevmeseydim o ses bana hiç gelmezdi zaten, aradaki bir duvara çarpar kalırdı.

Eşinizle probleminiz olmadıktan sonra kimin ne dediğini çok önemsemiyor musunuz?

Eşinin yanında çalışan kişileri kariyerlerini çöpe atıyorlar olarak görüyorum ben. Bu hiçbir işyeri açısından olumlu referans değil maalesef. Tabi hayatınızın ilerleyen dönemlerinde sadece para odaklı olmaya devam edip eşinizin yanında çalışacaksanız sıkıntı olmaz. Ama bir gün gelip de dışarıda iş ararsanız sorun yaşayacaksınız. Hayat sizin,inşallah gönlünüzce devam eder

Boşanma gibi ağır bir süreç yasayan kır kadına hem cinsinize görümce vs kim olursa olsun "ortada kaldı, salak" gibi şeyler söylemeniz sizin seviyenizi ortaya koymuş zaten
Ortada bir dertte yok her battiginizda kaynana yardım ediyorsa sıkılmış olacakki git sen bari maaşlı bir iş bul demiş para istemeyin diye

Benimde esim muhendis yemin ederim bukadar cok esim muhendis dememisimdir tamam anladik esin muhendiste muhendis olmayanlar salak bos insanlar mi? Surekli bunu vurgulamişsin. Bir bana mi itici geldi bu durum anlamadim. Eger sıkıştıgınizda k.valideden para istiyorsaniz kadin tabiki lafini yapar, anormal birsey dememis. Kaldi ki esiniz bugun ovundugunuz meslegin sahibiyse buda annesi sayesinde yani bekarken verdigi paralari siz konusabilecek hadde sahip degildiniz.

Siz kadından para alırken iyi kadın fikrini söyleyince mi kötü oldu karı koca pek nankörsünüz pes
Esim zamaninda yüklü para verdi… biz sifirdan basladik herseye cok sükür dairemizide aldik… halen o kredi borcunu ödüyoruz… yani yüklü paranin … al gülüm ver gülüm

Guzum halen kredi borcunu ödüyoruz da o ypzden olabilir mi?

Allahtan chatgpt var da arada bir imla kurallarına uygun konu açılıyor
Gerçi ilerleyen sayfalarda konu sahiplerini imla kuralları bile elit yapamıyor

Bis hepimis Almanya doğumluyuss çokselll

Aa almanyanin neresinde dogdun?

4 dil birden konusunca böyle oluyor iste kusura bakmayin sirf sizin gibi bir dil konusmiyorum…
Allah'tan Almanya'yı görmüşsün kaç ülke gezdin peki ? Sen ordaki Almanlara bir bak bakalım hepsi nasıl şakır şakır yazıp konuşuyor kendi dilini.

4 dil ama buradan bakınca bayağı görgüsüz duruyorsun kusura bakma.
Bu kadar ezik olduğunu belli etme. Sen de bir bireysin. Kocani öne cikaracagina ben pazarlama mezunuyum. Zaten isim bu. Satış ve pazarlama, müşteri ilişkileri bende. Diyebilirsin.
Sana Bir abla tavsiyesi. Evet imkanın var şimdi beraber çalışmak da hoşuna gidiyor belli ki yeni evlisin. Ama tavsiye eşinle ayrı olsun işin. Kayınvalide haklı.
Bir zaman sonra yiyeceksiniz birbirinizi bu bir.
İkincisi kurumsal firmalarda sistem öğrenirsin. Kendi işine uygularsin, Küçük esnaf olmazsınız bilgi birikiminle.
Sıkışınca bile hayat kaliteniz değişmez.batarsaniz beraber durumu olmaz biri diğerini çeker yukarı.

4 dil birden konusunca böyle oluyor iste kusura bakmayin sirf sizin gibi bir dil konusmiyorum…
Benim kaç dil bildiğimi nereden biliyorsunuz? Ayrıca 4 dil bilmekle "guzum" yazmak arasında nasıl bir bağlantı var? O 4 dilin arasından hangisi bu kadar etkiledi ki sizi?
4 dili de bu şekilde kullanıyorsanız eğer eyvah eyvah...

Bu vizyondaki bir kadini isyerinde pazarlama uzmani diye calistiran muhendis esi dusunsun bos verin.
Vizyonsuz insanlarla calisan bir is yeri batmaya mahkumdur.

Eskiden "Asker yareni" Diye yazanlara gulerdik.
Gunumuzde de muhendis esi yazanlara guluyoruz.
Ulkemiz de bile elini sallasan muhendise degiyorken bunu ovunulecek bir meslek sanmak hdgsggs
Dur ben de yazayim.
Esim muhendis..
4 dil biliyorum demis ama hepsini de yazdigi ve bizim anlamakta zorlandigimiz turkce gibi biliyorsa eyvah eyvah

Aklıma eksi matematik netleri ile makine mühendisliği okuyan öğrencim geldi ay sinirim bozuldu yine sabah sabah

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…