- Konu Sahibi manolyasael
-
Eşinizle hayatı paylaşmayı yanlış anlamışsınız sanırım siz biraz diploma bireysel oluyor. Herkesin kendine ait. Yoksa siz de bir tane edinin kimse size bişey diyemez. Kayınvalideniz ne niyetle dedi bilemem de sizin üslübunuz leş.kizina yakistiriyor da git sen serbest meslek yap kendisi orta okul terk esim mühendis bize mi yakistiramiyor..
Guzum ne yaGuzum halen ödüyoruz o krediyi …
Doğma büyüme almanya Türkçesi......Guzum ne ya
Benimde esim muhendis yemin ederim bukadar cok esim muhendis dememisimdirBenim esim zamaninda baya para verdi esim mühendis… salak bos insan degil.. suan öyleyiz.. öle mantikla bakarsak esim verdigi tüm paralari takas yapsin… eski damadina.. bedeli askeri ödeyen annesi.. sonucta oglu… biz zaten diger sektörlere de acilacagiz.. suan iki proje patladigi icin sıkıcığız ama düzeldik… bir sürü proje geldi.. ama ödemeleri tah ayin sonu… maalesef.. yani aklimizi peynir ekmekle yemedik… kizina yakistiriyor da git sen serbest meslek yap kendisi orta okul terk esim mühendis bize mi yakistiramiyor.. sorun o aslinda
Esim zamaninda yüklü para verdi… biz sifirdan basladik herseye cok sükür dairemizide aldik… halen o kredi borcunu ödüyoruz… yani yüklü paranin … al gülüm ver gülümSiz kadından para alırken iyi kadın fikrini söyleyince mi kötü oldu karı koca pek nankörsünüz pes
Guzum halen kredi borcunu ödüyoruz da o ypzden olabilir mi?Benimde esim muhendis yemin ederim bukadar cok esim muhendis dememisimdirtamam anladik esin muhendiste muhendis olmayanlar salak bos insanlar mi? Surekli bunu vurgulamişsin. Bir bana mi itici geldi bu durum anlamadim. Eger sıkıştıgınizda k.valideden para istiyorsaniz kadin tabiki lafini yapar, anormal birsey dememis. Kaldi ki esiniz bugun ovundugunuz meslegin sahibiyse buda annesi sayesinde yani bekarken verdigi paralari siz konusabilecek hadde sahip degildiniz.
4 dil birden konusunca böyle oluyor iste kusura bakmayinDoğma büyüme almanya Türkçesi......
Pazarlama okudum guzumSenin eğitimin ne? İkide bir eşim.muhendis deyip kasilmissin. Kendeinden hiç bahsetmemissin. Kızı da asagilamissjn. Nedense yazis tarzın hoşuma gitmedi.
Allahtan chatgpt var da arada bir imla kurallarına uygun konu açılıyor
Gerçi ilerleyen sayfalarda konu sahiplerini imla kuralları bile elit yapamıyor
Bis hepimis Almanya doğumluyuss çokselll
Allah'tan Almanya'yı görmüşsün kaç ülke gezdin peki ? Sen ordaki Almanlara bir bak bakalım hepsi nasıl şakır şakır yazıp konuşuyor kendi dilini.4 dil birden konusunca böyle oluyor iste kusura bakmayinsirf sizin gibi bir dil konusmiyorum…
Benim kaç dil bildiğimi nereden biliyorsunuz? Ayrıca 4 dil bilmekle "guzum" yazmak arasında nasıl bir bağlantı var? O 4 dilin arasından hangisi bu kadar etkiledi ki sizi?4 dil birden konusunca böyle oluyor iste kusura bakmayinsirf sizin gibi bir dil konusmiyorum…
Bu vizyondaki bir kadini isyerinde pazarlama uzmani diye calistiran muhendis esi dusunsun bos verin.Benim kaç dil bildiğimi nereden biliyorsunuz? Ayrıca 4 dil bilmekle "guzum" yazmak arasında nasıl bir bağlantı var? O 4 dilin arasından hangisi bu kadar etkiledi ki sizi?
4 dili de bu şekilde kullanıyorsanız eğer eyvah eyvah...
Aklıma eksi matematik netleri ile makine mühendisliği okuyan öğrencim geldiEskiden "Asker yareni" Diye yazanlara gulerdik.
Gunumuzde de muhendis esi yazanlara guluyoruz.
Ulkemiz de bile elini sallasan muhendise degiyorken bunu ovunulecek bir meslek sanmak hdgsggs
Dur ben de yazayim.
Esim muhendis..
4 dil biliyorum demis ama hepsini de yazdigi ve bizim anlamakta zorlandigimiz turkce gibi biliyorsa eyvah eyvah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?