- 11 Aralık 2018
- 43.463
- 270.506
- 598
- Konu Sahibi manolyasael
-
Ana dilini konuşamayan birinin geri kalan 3 dili ne derece konuşabildiğini tahmin edebiliyoruz.4 dil birden konusunca böyle oluyor iste kusura bakmayinsirf sizin gibi bir dil konusmiyorum…
4 dil birden sanırım şöyle bir şey oluyor.Ana dilini konuşamayan birinin geri kalan 3 dili ne derece konuşabildiğini tahmin edebiliyoruz.
Ahahahah ay kahkaha attım4 dil birden sanırım şöyle bir şey oluyor.
My husband mühendis, biz var açmak unternehmen. Bizzah şahsen kendim four language ıch rede guzum.
My kaynanam ve ukht alzawjlarım bizden istiyor a lot of money.
Ben bele veziyyetin içine soxum.
Hahahah sizin gurbetcilerden derdiniz ne? Hep kiskanclik fesatlik.. hayatinizda hic birsey basaramadiniz .. anca kötüleyin.. cünkü hayatinizevlilik cocuk yapmakla elti görümceyle kisir yemekle geciyorOnda da başarılı olamaz zaten
Ay ne kiskandim guzum sen , sen git komuslarinla devam kisir ye… bizler devamke basari ama tabi siz evde oturun sirket nasil oldugunu bilemezsiniz… tabiki iyi veya kötü günler olur.. ona göre de parasi muazzam.. ay sonunu beklemiyoruz.. ülke ülke geziyoruz guzum… ama siz milletle dalga gecin sonra zirlayin ekonomi cok kötü biz yurtdisina gitmei istiyoruz..kisiri fazla yemisin guzum …Ahahahah ay kahkaha attım
Neyi kıskanıcam tam olarak? Almanya'da doğup büyümesine rağmen kendini dil dahil hiçbir anlamda geliştirememiş birisini mi?Hahahah sizin gurbetcilerden derdiniz ne? Hep kiskanclik fesatlik.. hayatinizda hic birsey basaramadiniz .. anca kötüleyin.. cünkü hayatinizevlilik cocuk yapmakla elti görümceyle kisir yemekle geciyor
Off bu ne be gurbetci düsmanlari…guzum beyninizi calistirin lütfen tamam ekonomi kötü.. makarna fazla yiyorsunuz ama biraz beyin… benim ana dilim nasil türkce olabilir? Jsjsjshshssh bak birdaha okuyun annem ve babam almanyada dogmuslur…. Sizde haklisiniz iste millete böyle saldiriyorsunuz 6 ay sonra görüsmek üzere alacati bodrumda4 dil birden sanırım şöyle bir şey oluyor.
My husband mühendis, biz var açmak unternehmen. Bizzah şahsen kendim four language ıch rede guzum.
My kaynanam ve ukht alzawjlarım bizden istiyor a lot of money.
Ben bele veziyyetin içine soxum.
Neyi kıskanıcam tam olarak? Almanya'da doğup büyümesine rağmen kendini dil dahil hiçbir anlamda geliştirememiş birisini mi?
Yoksa verecek cevap bulamayınca "hahaha kıskanç" diye kendince küçümseyen(!) birini mi?
Olmadı ama. Koskoca mühendisten daha yaratıcı cevap beklerdim. Ama doğruu mühendis olan sen değildin dimiiii çok pardon..
Yazabilse neler anlatacak da…Ay ne kiskandim guzum sen , sen git komuslarinla devam kisir ye… bizler devamke basari ama tabi siz evde oturun sirket nasil oldugunu bilemezsiniz… tabiki iyi veya kötü günler olur.. ona göre de parasi muazzam.. ay sonunu beklemiyoruz.. ülke ülke geziyoruz guzum… ama siz milletle dalga gecin sonra zirlayin ekonomi cok kötü biz yurtdisina gitmei istiyoruz..kisiri fazla yemisin guzum …
sen anlamiyorsunda beni.. alacati bodrumdakiler cok güzel anliyor benim dilimi birde eurolari gurbetciler bastiriyor oh gel keyifim gel.. insallah biz gelene kadar 55 e cikar ..Yazabilse neler anlatacak da…
Üç noktayı doğru yerde kullandım.
İyi de biz gurbetçilerin yaptığı tatilleri kıskanmıyoruz ki sen neden oradan vurmaya(!) çalışıyorsun anlamadım. Alaçatı'ya sadece gurbetçilerin gittiğini sanman ne hoşsen anlamiyorsunda beni.. alacati bodrumdakiler cok güzel anliyor benim dilimi birde eurolari gurbetciler bastiriyor oh gel keyifim gel.. insallah biz gelene kadar 55 e cikar ..
İyi de biz gurbetçilerin yaptığı tatilleri kıskanmıyoruz ki sen neden oradan vurmaya(!) çalışıyorsun anlamadım. Alaçatı'ya sadece gurbetçilerin gittiğini sanman ne hoş
Ayy bizim gittimiz yerlerde yazik 2 tane yerli aile var.. gerisi hep rus gurbetciler … ahahhaha yaa guzum sizede ögretiyim ticaretti.. bos bos mileti elestireceginize sizde o alacati vibe yakalayin.. sonucta sizin ülkeniz… bak ben sana iyilik yapiyorum…Sen Alaçatıda sadece mühendissssss eşi gurbetçilerin mi tatil yaptığını sanıyorsun yazık...
Sağol guzum benim üzerinde adım yazan bir tane tıp fakültesi bir tane de tıpta uzmanlık diplomam var (bak dikkatini çekiyorum kocamın değil benim adım yazıyor diyorum) emeğimle kazandığım parayla canım nerdeee isterse orda tatil yapıyorum. Sizin ülkeniz de az kollarını açıp beklemiyor bizim meslek grubunu da kurulu düzenimiz var iyiyiz burda şükürAyy bizim gittimiz yerlerde yazik 2 tane yerli aile var.. gerisi hep rus gurbetciler … ahahhaha yaa guzum sizede ögretiyim ticaretti.. bos bos mileti elestireceginize sizde o alacati vibe yakalayin.. sonucta sizin ülkeniz… bak ben sana iyilik yapiyorum…
Bence muhatap olmayın. Bu seviyeye inebilecek çok az üye var burada. Magmadan yazıyor kadın.Sen Alaçatıda sadece mühendissssss eşi gurbetçilerin mi tatil yaptığını sanıyorsun yazık...
Guzum bize ticareti öğretene kadar batmış kocana öğretseydin.Ayy bizim gittimiz yerlerde yazik 2 tane yerli aile var.. gerisi hep rus gurbetciler … ahahhaha yaa guzum sizede ögretiyim ticaretti.. bos bos mileti elestireceginize sizde o alacati vibe yakalayin.. sonucta sizin ülkeniz… bak ben sana iyilik yapiyorum…
Ay valla doğru söylüyorsunuz içi boş egosunu görünce kendime hakim olamadımBence muhatap olmayın. Bu seviyeye inebilecek çok az üye var burada. Magmadan yazıyor kadın.
Ne aileden terbiye almış, ne kendini geliştirip kültürlenebilmiş, ne doğru düzgün eğitim almış. Bu cehaletle baş edilmez.Ay valla doğru söylüyorsunuz içi boş egosunu görünce kendime hakim olamadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?