yaa benimkide kurban bayramında geliyor köyden rabbim sabır versin üstelik kaynanamın kaynanasıda geliyor:1shok:ne yapsam bilmemki:1no2:
oofff kotu bi durum..Bu sabah eşimle atıştım kaynanam yüzünden yine..
Zaten sadece onun yüzünden tartışıyoruz başka hiç bi sebep yok tartışmamız için ruh ikiziyiz çünki problemsiz evliliğimiz..
Annem cuma günü geliyor dedi..
Yüzüm düştü tabiki..
Eşimde anlıyor sonuçta anlaşamadığımızıda biliyor..
Yine başlıyoruz dedi daha kadın gelmeden başlama fln dedi..
Anlaşamıyoruz napim dedim.. (Bilen arkadaşlarım biliyorda bilmeyenler için kısa özetlicem.. Kaynanam yazın köyde kışın 6 ay bizimle 3 eltiyiz hepimizde biraz biraz kalıyor canı nerde isterse anlıcanız..)
Sonuçta ara ara da kalsa kesin 1.5 , 2 ay kalıcak ve hiç anlaşamıyoruz napıcam ben yaa feciii moralim bozuk.. dokunsalar ağlıcam..
üfffff
Valla canım tavsıyem o kocan aksam eve gelınce adamın ayaklaırnı bı guzel yıka sırtına bı guzel masaj yapppp gunduzden ara ıstedıgı yemeklerı yap aksam kumandayı ona verrrr dureklı gulumse :) nıtekım melek olabılır kendısı yada peygamber soyundan gelıyor olabılır .bırde benden selam soyle enısteye ...tum kadınlar klubunun selamı ve saygısı var kendısıne:)
evet poti evlenirken onlarlada evlenmişiz,ya evim ayrıydı ama tam 2,5 sene sabah 8 de ordaydım evimde kalamadım sebeb ne işin var evde cocuk yok coluk yok falan filan artık nefret derecesinde yanı onlara karşı duygularım..yenicherry hemde ne tutkal 3 günlük yıllık izinimizde bile şehir içi gezmelerimize katıldı hanımefendi.işte potininde dediği gibi cekmem lazım kızım var arada ayrıca kocamla onlar olmadıgında gayet uyumluyuz ve anlaşıyoruzda.ama onlar varken kocamda cark ediyo.offf sanırım bu konuda sinirlerim cok yıprandı.
oofff kotu bi durum..
artik kulaklarinizi tikayacaksiniz ve yine kendi bildnizi uyguluyacaksnz baska turlu olmaz
bosverin o yokmus gibi davranin gelince..
kızlar benide aranıza alın
canim napicaksin sonucta onlarda eslerimizin ailesi,eslerimizi büyütüp bu yasa getirenler,benim kayinvalidem hep dibimde alt üst oturuyoruz,bizimde kendimize göre problemlerimiz oluyo,kayinpederim vefat ettigi icin her yere bizimle geliyo,onlarla yasamayi ögrenmemiz gerek baska yolu yoka.s.ben alistim yada baska secenegim yoktu alismak zorunda kaldim ,öyle yuvarlanip gidiyoruz iste,bazen duymuyorum ,bazen umursamiyorum ,bazen kizip bagirip cagiriyorum,ama yinede kestirip atamiyorum,cünkü esimin annesi,sana sadece sunu söyleyebilirim ,zaman her seyin ilaci zamanla bir takim seyler yerine oturucak emin ol,sen sadece kendi yiprandiginla kalacaksin,sakin ve umursamaz ol,görmemezlikten gel,sakayla karisik söyle ne diyeceksen. diyceksinki ceken bilir disardan davulun sesi hos gelir,ben senin bu yasadiklarinin daha fazlasini yasadim emin ol,o nefret bendede vardi,hep dua ettim rabbim kalbimdeki nefretten sana siginirim onu yok etmeme yardim et diye,sende bi dene istersen canim,yoksa bu nefret duygusu insanin sinirlerini harap ediyo,sonucta esinin annesi esinin üzülmesini istemiyorsan ailesini mecburen benimsiyeceksin canim,amacim sana nutuk atip söyle yap böyle yap degil,beni asla yanlis anlama canim tabiki seninde hakli oldugun sinirlendigin seyler vardir seni anlayabiliyorum,ama nereye kadar bu nefret,canim rabbim yardimcin olsun,umarim her sey düzelir,kendini üzme,sagliklimisin ,ailen yanindami,buna sükret,rabbim baska dertler vermesin,biraz uzun oldu kafani sisirdim,:tesellipuyorumnanaktan
kenndisinden iyice soğudum vallahi biriktirdiği yoğurt ve dondurma kaplarından sürekli istiflediği yiyeceklerden (sanki evde biz yabancıyızda bizden skalıyor) her seferinde attırmadığı salça kaplarından bıktııııııım
GeL bacım gel.. anlat rahatla..
Benim kaynana ist geldi..,
Bayramdan sonra sana gelicem dedi..
Bunalımlardayım..
Nerelere gitsem..
Düşünme böyle bırak o seni sinir ettikce senin stresini gördükce mutlu olacaktır izin verme o mutluluğu yaşamasına..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?