Arkadaşlar, Kayınvalidesinin fenalıklarına rağmen yuvasını devam ettirenler buraya

• Konu Sahibi Konu Sahibi ela
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
yaa benimkide kurban bayramında geliyor köyden rabbim sabır versin üstelik kaynanamın kaynanasıda geliyor:1shok:ne yapsam bilmemki:1no2:

Rabbim sabır versin bize..

Bu sabah eşimle atıştım kaynanam yüzünden yine..
Zaten sadece onun yüzünden tartışıyoruz başka hiç bi sebep yok tartışmamız için ruh ikiziyiz çünki problemsiz evliliğimiz..
Annem cuma günü geliyor dedi..
Yüzüm düştü tabiki..
Eşimde anlıyor sonuçta anlaşamadığımızıda biliyor..
Yine başlıyoruz dedi daha kadın gelmeden başlama fln dedi..
Anlaşamıyoruz napim dedim.. (Bilen arkadaşlarım biliyorda bilmeyenler için kısa özetlicem.. Kaynanam yazın köyde kışın 6 ay bizimle 3 eltiyiz hepimizde biraz biraz kalıyor canı nerde isterse anlıcanız..)
Sonuçta ara ara da kalsa kesin 1.5 , 2 ay kalıcak ve hiç anlaşamıyoruz napıcam ben yaa feciii moralim bozuk.. dokunsalar ağlıcam..
üfffff

oofff kotu bi durum..
artik kulaklarinizi tikayacaksiniz ve yine kendi bildnizi uyguluyacaksnz baska turlu olmaz
bosverin o yokmus gibi davranin gelince..

Çocuğun altını değiştirdikten sonra ellerimi yıkamıyormuşum.))) hey Allahım sen koru yarabbim. Bunu bile diyecek kadar düşmüştü yani. Şimdi kurtuluyoruz hayırlısıyla.

neden ki yapması gerekeni yapmış eşi. bunun için ödüle gerek yok

allah sabır versin arkadaşlar o kıskanç cadılarla gecinmek cok zor. ah bide eşleririmiz azıcık bizi düşünse bi mutlu olucamkiii...

canim napicaksin sonucta onlarda eslerimizin ailesi,eslerimizi büyütüp bu yasa getirenler,benim kayinvalidem hep dibimde alt üst oturuyoruz,bizimde kendimize göre problemlerimiz oluyo,kayinpederim vefat ettigi icin her yere bizimle geliyo,onlarla yasamayi ögrenmemiz gerek baska yolu yoka.s.ben alistim yada baska secenegim yoktu alismak zorunda kaldim ,öyle yuvarlanip gidiyoruz iste,bazen duymuyorum ,bazen umursamiyorum ,bazen kizip bagirip cagiriyorum,ama yinede kestirip atamiyorum,cünkü esimin annesi,sana sadece sunu söyleyebilirim ,zaman her seyin ilaci zamanla bir takim seyler yerine oturucak emin ol,sen sadece kendi yiprandiginla kalacaksin,sakin ve umursamaz ol,görmemezlikten gel,sakayla karisik söyle ne diyeceksen. diyceksinki ceken bilir disardan davulun sesi hos gelir,ben senin bu yasadiklarinin daha fazlasini yasadim emin ol,o nefret bendede vardi,hep dua ettim rabbim kalbimdeki nefretten sana siginirim onu yok etmeme yardim et diye,sende bi dene istersen canim,yoksa bu nefret duygusu insanin sinirlerini harap ediyo,sonucta esinin annesi esinin üzülmesini istemiyorsan ailesini mecburen benimsiyeceksin canim,amacim sana nutuk atip söyle yap böyle yap degil,beni asla yanlis anlama canim tabiki seninde hakli oldugun sinirlendigin seyler vardir seni anlayabiliyorum,ama nereye kadar bu nefret,canim rabbim yardimcin olsun,umarim her sey düzelir,kendini üzme,sagliklimisin ,ailen yanindami,buna sükret,rabbim baska dertler vermesin,biraz uzun oldu kafani sisirdim,:tesellipuyorumnanaktan

poti sagol böyle cevaplara ihtiyacam var zaten ama işte hiç bişeyi kimseye anlatamamak varya o cıkarıyo insanı cileden...bende bi şekilde kabullenmeliyim ama sanırım bu zamanla olucak..rabbim yardımcımız olsun dualarına ihtiyacım var:Saruboceq:

oofff kotu bi durum..
artik kulaklarinizi tikayacaksiniz ve yine kendi bildnizi uyguluyacaksnz baska turlu olmaz
bosverin o yokmus gibi davranin gelince..

Öyle yapıyorum zaten canım ve ben 6 yıldır çekiyorum..
Eşim için katlanıcam mecburum..
Neden hiçbişi hayallerimizdeki gibi olmaz kii:gitme:

kızlar benide aranıza alın

offfffffffffffffff of bir of çeksem karşıki dağlar yıkılır resmen yıkılır
illallah dedim artık 40 yılda bir konuşur olduk aynı evde küs gibiyiz..:2:

Elinden geleni ardina koymadi benimki yillarca ilk günden burnumdan getirmeye yeminli gibiilk zamanlar kociste ona uydu az cekmedim ama sabrettim 2cocugum oldu lohusalik ne demektir bilmem bi tas su verenim olmadi yalnizdim iftiralari,kötülükleri say say bitmez.Kiskanctir benimle yarisir kiyafette,kendime aldiklarimi görür ertesi gün o da aynisini alir bi ara az pisti olmadik ikiz gibi giyiniyorduk sinir oluyodumayni evde degiliz ama hergün bendeydi aksama kadar oturur esim isten gelmeden 5 dk.önce gitmem lazim der giderdi meger basimi bekliyomus)anlatsam yasadiklarimi roman olur kocisle karar aldik böyle gitmez diye simdi 4 aydir görüsmüyorum esim gider görür karismam ben gitmiyorum ohh kafam rahat keyfim yerinde simdikeske simdiye kadar yapsaymisim diyorum insanda vicdan-merhamet duygusu yoksa uzak olacaksin bunu ögrendim cok sükür simdilik hersey yolunda no kaynana no problem

kızlar benide aranıza alın

GeL bacım gel.. anlat rahatla..
Benim kaynana ist geldi..,
Bayramdan sonra sana gelicem dedi..
Bunalımlardayım..
Nerelere gitsem..

sürekli eşimle beni birbirimize düşürme peşinde gelde nefret etme ama eşim uyandı artık ona dua ediyorum ama ona karşı saygı duyma hissimi yitirdim

vallah benimde kayinvalidemde benimde yuvami yikmaya calisirdida, arkamda cok sükür büyük bir ailem var.. zaten anneme kina öncesi onlari aratirdim, cünkü ogullarini aman herseyi biz yaptik diye fisekliyordu .. ohhh canima deydi iyi ki söyledim ...!!!

kenndisinden iyice soğudum vallahi biriktirdiği yoğurt ve dondurma kaplarından sürekli istiflediği yiyeceklerden (sanki evde biz yabancıyızda bizden skalıyor) her seferinde attırmadığı salça kaplarından bıktııııııım

Herkesinki bir cins işte

GeL bacım gel.. anlat rahatla..
Benim kaynana ist geldi..,
Bayramdan sonra sana gelicem dedi..
Bunalımlardayım..
Nerelere gitsem..

Düşünme böyle bırak o seni sinir ettikce senin stresini gördükce mutlu olacaktır izin verme o mutluluğu yaşamasına..

slm kızlar!!bnde kaynana mağduruyum..cok cektım anlatmaya kalksam roman üstüne roman olur 2 senelık ewlıyım bır haftalık gelınken basladı daha utanmadı yaptıklarından ustelık hasta we yaslı bn bıle bıle ewlendm bakmaya razı oldm kısacası tanımadıgım bılmedıgım bı hayata dalıwerdım kı sole derdm hep nolcak kı sofraya bı tabak fazla koyucam yaslı hasta sonucta...ama gel gelelm ole olmadı kı degılms zaten bn yanılmısım.2 senenn nerdeyse tumu hastahanelerde gectı hasta hasta hasta....her seye bn kostum kı 5 gorumcem war bunuda eklıyım.1 eltım war ama konusmuyolar senelerdr...ılk ewlendıgımde tabı utangaclık wr sıkılıosn cvp falan weremıosn kımseye kı bn ole damarıma basmadan kımsnn kalbını kıran bırı degılm asla..ama 1 seneden sonra anladm kı ne alttan alıcaksn nede ezdırceksn kndını..allh korkusu wr bnde yapamazdm ama dayanamıorm artık dıyalız hastası felc oldu bn baktım herseyını yaptım bı gn ısyan etmedm sıkayat etmedm duzelsn dıe ugrastm hep ama bnden kotusu olmadı dayanamadm bır sene de hem esımden hem ondan sogudum cok bıle sabrettm ınann ayrıntıya grsem aptal dersınız bana neden katlandn dersınız kı bn el bebek gul bebek buyudm tek cocugum aılem hele babm bılse 1 dk tutmaz ama sabır dedm bnm sınawm dedm 2 sene oldu...en son 1 ay kadar once patladm sılıwrıden mısafrm geldı bn mutfaktayken dems kı sız nerden cıktınız akrablar sımdıya kadar yoktunuz bn bı kac gn sonra duydm bnu o gune kadr her gelene bısı dedı yok oglanı masrafa sokma yok her dkk mısafr mı olur bnlar ole ınsanlık bılmezlerms kı gec anladm bı oyun yaptık esım cıktı konustu bosanıcas dedı cıktık tam arabaya bınıoruz annesıne goturuyorm dedı bı baktık hasta kadın dort nala gelıo :) nasıl yalvarıyo nasıl ozur dılıo bn dedm sewdm katlandm ama artık olmuyo bole demısın yok dıo numaradan unuuutuma yatıo yermıyız bız yalan soluyo hep zaten hastalıgının arkasına sıgınıo..ASLINDA AYRINTISI COK ANLATMAK II GELDI ama yeter dımı :)) o gun bugundr herseye bı kulp bulan laf sokan artık susuyo cunku bana muhtac bn olmasam kımse bakmaz kızları 1 saatte ofluyolar...ders oldu bu ona...

Düşünme böyle bırak o seni sinir ettikce senin stresini gördükce mutlu olacaktır izin verme o mutluluğu yaşamasına..

Saol canım desteğin için..
Moralimi yüksek tutup pozitif olmam lazım..
Yoksa onla zaman geçmez..
Amacı o zaten huzur kaçırmak..:95:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…