İnsan anne olmakla büyük olmakla gerçeken olgun olmuomuş demek ki...
kaynanamın daha önceki lalarını anlatımıştım burda kızlar...
eşime sölemiodum,
zaten genelde kaynanamla aramda olanı eşime pek anlatmam
anlatsam da o pek dinlemezdi, benim başımı bu kadar ağrıtmayın der kestirir atardı:umursamaz:
kadir gecesinde kaynanamın kandilini tebrik etmemiştim, hemen ertesi gün arayıp şikayet etmiş oğluna..,
eşim eve geldi,
sen kadir gecesi annemle konuşmamışın kalk çabuk ara özür dile gönlnü al, dedi
aramam d edim
bana böle böle sölüyo dedim,
sen benimle evli olduğun için bunalımdaymışın derdinden ölcekmişin...
allaşkına benim bilmediğim benden kaynaklanan ne derdin var senin die sordum
kadınlık etmion de,
yemek yapmayı bilmion aç kalıom iğne ipliğe döndüm de(ki eşim 97 kilodur:)
beni pis ütüsüz gezdirion de,
ya da ne bilim başkası var seni istemiyom de!
yüzümü bile buruşturmadan hayatından çıkıp gitmessem şerefsizim benden ne şikayetin var senin açık söle dedim
bağırdım çağırdım
bir daha bana
annemi ara demedi, eskiden anensine gül gibi davranayım isterdi şimdi karışmıo:lepi:
Evlendiğim günün ertesi günü başladı çektirmeye,sürekli onun etrafında olalım,her istediğini yapalım,kuklası olalım istiyor.Sinirlendiğinde ağza alınmayacak hakaretler,beddualar,sataşmalar... Şuan 6 aylık hamileyim ve ne düğünümden ne hamileliğimden bir şey anladım,bana yapmadığını bırakmadı,en son o da yetmedi dört gözle beklediği torununa bile lafv etmeye başladı.En son üç gün önce geldi eve,yine hakaretin bini bin para.Bizi evden kovuyor sürekli,alın kılık kıyafetinizi defolun gidin diyor,gitmeye kalkıştığımızda yataklara düşüyor.Artık ne eşimi,ne beni nede oğlumu istiyormuş.Bir de ben bakacam ben bakacam torunuma diyip dururdu,artık diyor çağır ananı gelsin baksın...
Doğulu bir ailenin geliniiym,doğu geleneklerinde var mıdır böyle evden kovmalar,beddualar...Üstelik ailemle aynı şehirde yaşamıyorum,burada eşimden başka kimsem yok.Bunu bildiği için eziyor da eziyor,yaptığı maddi yardımları en küçük bir anda yüze vuruyor,şunu yaptım haram olsun diye...
Eşimi çok seviyorum,ama böyle giderse sonumuz olmayacak diye çok korkuyorum,üstelik bebeğim de olacak...Çok çaresiz kalıyorum...
Allah'ım büyük,her şeyi görüyor...
selam nedir bu kayınvalidelerden çektiğimiz bende 6 yıllık evliyim ama hala kayınvalidemle aramız düzelmedi çok iyi davrandım haline çok üzüldüm hep destek olmak istedim kızının yapmadıklarını ben yaptım ama bir türlü yaranamadım kötü olan hep ben oldum en son tartışmamızda bana dediği laf çok üzdü beni sana bu güne kadar oğlumun hatırı için katlandım dedi.ben o kadar çok üzüldüm ki anlatamam sinir hastası oldum.bana inanılmaz şeyler çektirdi.anneme anlattım anneminde bana dediği kızım yaşlıdır sen alttan al eşinin annesidir saygını göster inanın annem ile babaannem gelin kaynana değil ana kız gibiydiler onlara çok imrenirdim ama ben böyle şeyler yaşamadım çok kötülerini yaşadım herşeyi yaşayan bilir...allah içinde kötülük olanları bildiği gibi yaspsın derim kimin içinde kötülük art niyet varsa o ceazasını çeksin....
Kaynana kabusum oldu yine..
Köydeydi 4-5 aydır kafam rahattı gözüm görmüyordu gelicekmiş..
(Gözüm yollarda kalmıştı zaten)
Huzursuz günler beni bekliyor kolay gelsin bana Rabbim boL boL sabır versin bana..
eveet yine pazar geçti onları görmeden olurmu akşam uğradık mecburen..bide ev meselesi cıktı,biz onların evinde oturuyoruz evet kıra falan vermiyoruz ama bize baştan böyle dediler.kendi müstakıl evlerini mutahıte verip apartman yaptırıyolar bizde ev alamk için para biriktirmiştik illa dairenin birini siz alıcaksınız dediler ve aldık ama daha bitmedi tabi kendiside aynı apartmanda olucakya,bizde burdan cıkmayalım oranın kırasını alsınlar diye düşünmüştük ama ne mümkün koyunlarına girmemiz lazım ya bu evi satıcaklarmış ordan bi daire fazladan alabilmek içinistemiyorum ya istemiyorum uzaktayken bile iç içe olmak istiyorlar herşeye maydanozlar yakında neler olur bilmiyorumm offf alllahım sen yardım et bana..kocam hergün iş cıkışı ugrar yanlarına uğramasa eşim daha eve gelmeden ararlar bugün gelnediya bişeymi oldu diye size ne ya ugramak zorundamı hergün kızı karısı var evde bekleyen..ANLAYIŞSIZ VE ÇOOOK BENCİLLER okadar cok şey varki yazılacak.kimseyle konuşamıyorum annemler başka şehirdeler anlşatsamda annem anlamıyo zaten.destan yazdım ama çok doluyum arkadaşlar kimse okumasa bile buraya artık herşeyi yazıp rahatlamalyım..
hayir yanii benim anlamadigim neden kiz aileleri bole degilde erkek aileleri bu kadar yapiskan..tutkal gibiler yahu...eveet yine pazar geçti onları görmeden olurmu akşam uğradık mecburen..bide ev meselesi cıktı,biz onların evinde oturuyoruz evet kıra falan vermiyoruz ama bize baştan böyle dediler.kendi müstakıl evlerini mutahıte verip apartman yaptırıyolar bizde ev alamk için para biriktirmiştik illa dairenin birini siz alıcaksınız dediler ve aldık ama daha bitmedi tabi kendiside aynı apartmanda olucakya,bizde burdan cıkmayalım oranın kırasını alsınlar diye düşünmüştük ama ne mümkün koyunlarına girmemiz lazım ya bu evi satıcaklarmış ordan bi daire fazladan alabilmek içinistemiyorum ya istemiyorum uzaktayken bile iç içe olmak istiyorlar herşeye maydanozlar yakında neler olur bilmiyorumm offf alllahım sen yardım et bana..kocam hergün iş cıkışı ugrar yanlarına uğramasa eşim daha eve gelmeden ararlar bugün gelnediya bişeymi oldu diye size ne ya ugramak zorundamı hergün kızı karısı var evde bekleyen..ANLAYIŞSIZ VE ÇOOOK BENCİLLER okadar cok şey varki yazılacak.kimseyle konuşamıyorum annemler başka şehirdeler anlşatsamda annem anlamıyo zaten.destan yazdım ama çok doluyum arkadaşlar kimse okumasa bile buraya artık herşeyi yazıp rahatlamalyım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?