Arkadaşlar, Kayınvalidesinin fenalıklarına rağmen yuvasını devam ettirenler buraya

• Konu Sahibi Konu Sahibi ela
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

işte adamı cinnet geçirtttikten sinir krizine sebep olduktan sonra mutlaka göz yası döktürtüp sonra yola geliyorlar!!!

bir kayınvalide mağduru da benim üstelik daha 1 haftalık evliyim :sinifsinif: biz eşimle üniversite yıllarında taniştık 3 yıllık ilişkimizin ardından 1buçuk yıl nişanlılık dönemi geçirdik. ikimizin de aileleri farklı şehirlerde. eşim kendi memleketinde deilde benim yaşadoğım şehirde iş buldu ve buraya yerleştik diye ailesi yani kayınvalidesi tahmin edemeyeceğiniz kadar büyük bir tepki gösterdi.
yok buralarda sefil olurmuşuz, ailem eşimi hor görürmüş, içgüveysimiymiş o, elalem ne dermiş...
oysa eşim o şehirdeyken hiç mutlu deildi çok zor şartler altında çalışıyordu elleri kolları yara bere içinde kalıyordu 12 saat vardiyalı çalıştığı için tamamen asosyalleşmişti. ama şimdi 8 saat çalışıyor daha az kazanıyor ama sağlığı yerinde daha düzgün bi ortamda....
ama hala yaranamıyoruz kımseye oysa herşeyi kendı tırnaklarımızla yaptık esyalar evimiz hatta düğünümüzü bile kendi gelinliğimi kendim aldım ben ya daha ne yapayım :2:
en son patlak düğün günümüzde çıktı. ben şaçlarımı yıkarken yengemi sıkıştırmış görümcem ve kayınvalidem. bugece burda kalacaklar evin çatısındaki bayrak niye var o bayrak inmeden bu evden gellin çıkmaz yüzümüze tükürür millet diye akannehir ne kadar sığ düşünüyorlar ya rabbim ...................
nefret ediyorum ondan nefret nefret

Evlendiğim günün ertesi günü başladı çektirmeye,sürekli onun etrafında olalım,her istediğini yapalım,kuklası olalım istiyor.Sinirlendiğinde ağza alınmayacak hakaretler,beddualar,sataşmalar... Şuan 6 aylık hamileyim ve ne düğünümden ne hamileliğimden bir şey anladım,bana yapmadığını bırakmadı,en son o da yetmedi dört gözle beklediği torununa bile lafv etmeye başladı.En son üç gün önce geldi eve,yine hakaretin bini bin para.Bizi evden kovuyor sürekli,alın kılık kıyafetinizi defolun gidin diyor,gitmeye kalkıştığımızda yataklara düşüyor.Artık ne eşimi,ne beni nede oğlumu istiyormuş.Bir de ben bakacam ben bakacam torunuma diyip dururdu,artık diyor çağır ananı gelsin baksın...

Doğulu bir ailenin geliniiym,doğu geleneklerinde var mıdır böyle evden kovmalar,beddualar...Üstelik ailemle aynı şehirde yaşamıyorum,burada eşimden başka kimsem yok.Bunu bildiği için eziyor da eziyor,yaptığı maddi yardımları en küçük bir anda yüze vuruyor,şunu yaptım haram olsun diye...

Eşimi çok seviyorum,ama böyle giderse sonumuz olmayacak diye çok korkuyorum,üstelik bebeğim de olacak...Çok çaresiz kalıyorum...

Allah'ım büyük,her şeyi görüyor...

canım doğu insanı daha cok sahiplenir benimser cünkü bende doğu cocuğuyum doğuların geliniyim bu türkündede kürdündede lazında cerkezinde her milletten vardır öle düşünme benim annemde zamanında cok kayın validesinden cekmiş şim nenem rahmetli naptı yaptığı kötülükle hatırlanıyo olan ona oldu kim ne ekerse onu biçer bu dünyada olmassa öteki tarafta mutlaka karşılığını alır sen eşine evlandı yuvana ona inad daha bağlan

Allah hepinizin yardımcısı olsun sabrını sizden esirgemesin rabbim...ben çok şükür birşey çekmiyorum kaynanamın tek soktuğu laf çocuk yapmayışım... :ecrin_bebek:
Ama çok yakın bi arkadaşım neler çekti hala daha çekiyor ama o kadar iyi niyetli bi kız ki hep sabrediyor hep iyi düşünüyor... ne diyim kötülük eden kötülük bulur ama görüyorum ki siz yinede iyi niyetinizden bir şey eksiltmiyorsunuz allah gönlünüze göre verir inş....

selam nedir bu kayınvalidelerden çektiğimiz bende 6 yıllık evliyim ama hala kayınvalidemle aramız düzelmedi çok iyi davrandım haline çok üzüldüm hep destek olmak istedim kızının yapmadıklarını ben yaptım ama bir türlü yaranamadım kötü olan hep ben oldum en son tartışmamızda bana dediği laf çok üzdü beni sana bu güne kadar oğlumun hatırı için katlandım dedi.ben o kadar çok üzüldüm ki anlatamam sinir hastası oldum.bana inanılmaz şeyler çektirdi.anneme anlattım anneminde bana dediği kızım yaşlıdır sen alttan al eşinin annesidir saygını göster inanın annem ile babaannem gelin kaynana değil ana kız gibiydiler onlara çok imrenirdim ama ben böyle şeyler yaşamadım çok kötülerini yaşadım herşeyi yaşayan bilir...allah içinde kötülük olanları bildiği gibi yaspsın derim kimin içinde kötülük art niyet varsa o ceazasını çeksin....

Kaynana kabusum oldu yine..
Köydeydi 4-5 aydır kafam rahattı gözüm görmüyordu gelicekmiş..
(Gözüm yollarda kalmıştı zaten)

Huzursuz günler beni bekliyor kolay gelsin bana Rabbim boL boL sabır versin bana..

her pazar bizi kahvaltıya çağıran kayınvalidem,
oğlunun dibine girer kızının ve kendisinin eksiklerini sayar.ya arabasının yenilenmesini
ister ya yardımcı tutmasını ya ister.evindeki bozuk şeyleri tamir ettirir.eşimi över de över.eşimin koltukları kabarır.orada çok mutlu olur.
ben sıkıntıdan patlarım.bazen de onlara hizmet ederim .her pazarı bana ve çocuklarıma zehir eder.

bende cok cektim ilk zamnlar bişey demiyodum görümcemlerede alttan alıyodum susuyodum baktım sustukca tepeme biniyolar tamam dedim değiştim artık herkese hak ettiği gibi davranıyorum herkese cvbını veriyorum bune yaa biz sustukca ezmeye calısıyolar şimdi arkamdan konustuklarını duyyorum baskalarına kötülüyolar beni tabii artık istedikleri gibi gelin yok karsılarında kötü olduk eşimee anlatırlar beni karın böle yaptı böle etti diee eşimde gelir bana sen öle mi yaptın böle yapmısın der bende anlatırım olayı öle kapanır eşimde anladı ailesinin ne yapmaya calıstığını onun için fazla üstüme gelmiyo eskiden olsa eşimde onlardan yanaydı ama güç bende artıkk yanii kimse için üzülmicen o bunu dedi falan die takmican kafana sinir hastası olmican onlar olsun bizi onlar hasta edemez izin vermicez hakkımızda hayırlısını rabbim bilir hayırlı kapılar acsın bize hakkımızda kötü düşünenleride cezasını rabbim versinn inşşş :Saruboceq:

ahh ahh bıde ben anlatayım da dınelyın :) bend ebı kaynana var allah kısmenın basına vermesın dıyım oncelıkle benım kaynana cok süse gösterişe meraklı bırısı ben de severım am aoldugu kadarnı yaparım gösterısı sevmem kımseyı kandırmöayı sevmem zengınım dıye kaynanam cok sever ben dogallıktan yan aoldugum ıcın sevmez benı 1.sene 2 aylık evlıyım halada sevem zoglundan cok kıskanır 7 ay berbae roturdum am a7 ayda omrumden 7 yıl gıttı gel bana sor gıydıgım ıc camasırının rengıne kadar karısırdı odamın kapını nedne kıtledım kımle konustum markete gıttın alıcakalrının lıstesını neden bana soylemedın neden elbıse aldın bana gostermedın daha neler neler ya aklınıza gelmez valla benı gıder kocama sıkayet ederdı onu almıs bana gostermemıs kızımada almamıs kendıne almıs arkadasları eve gelıyo gelemsınler annesı eve gelmesın falan cok laflar soyledı ve sonundada cok kavga etmıstık ve benı evden kovmustu kocama dedı soyle ona annesının evıne gıtsın ayrıl dedı kocamda benı ezdırmezdı ama annesı takamzdı kımseyı cadı kadın yapacagını yapardı yınede dusuncukce hersey gozumun onune gelıyo ya halada yuzume bakıyo kızım demzdı manyak salak falan derdı yaptıgım yemege sofraya koydugum herseye bı bahane bulurdu halada buluyo ne yaparsam yapayım yaranamam yaranamıyorum da sımdı ayrı evdeyız benım kendı annem bana ev aldı kendısı samsuna tasındı ben ıstnbuldayım kaynanamın evı oldugu halde bunu yapmadı ogluna boyle annelerde var yanı ayrı evd eoldgum halde onu neren oray akoydun bu nıye burda der gıder degıstırır yerlerını ev sahıbı kımse anlamadım :)

aman onlar sadece konusuyolar işte kaynana rollerini yapsınlar biz kocamızla yuvamızda iyi olmaya calısalım onların tuzağına düşmeyelim kendi tuzaklarına düşmeleri dileğiylealsanaalsanasmile

benim kayınvalidemde çok iyi bir insan,beni sever.bişeyler yapmaya çalışır.ama çok bilmiştir,herşeyi kendisinin en iyi yaptığını düşünür ve herkezin onun mantığında olmasını ister.örneğin kapı komşumun kapısının önünde terlikleri var,apt içinde onu giyip komşuya yada bana geldiği oluyor ama sende 3-4 kere diyelim.evet bende hoşlanmam kapı önünde terlikten toz olur,böcek olur vs.kayınvalidem benim evimde bakıyor kızıma.tutturdu söyleyelim ona bize gelirken o terliklerle girmesin evde bebek var.evet haklı bende tasvip etmiyorum ama,nasıl söylenir a dostlar.herkez olgunluklukla karşılamaz ki.
lavoba kenarına tabak koyarım,gelir gecedenmi koydum sabahtanmı bak böcek yapar,evde bebek var.böyle hep biz düşünemiyoruz da,o söyleyince anlıyoruz gibi davranıyor.ben sana ne düşündüğümü he zaman anlatacak değilim ki.

yaa benimkide kurban bayramında geliyor köyden rabbim sabır versin üstelik kaynanamın kaynanasıda geliyor:1shok:ne yapsam bilmemki:1no2:

doğru yeremi yazıyorum onu bile bilmiyorum.ama şu kayınvaldeden bende bıktım yaa.oglunu işlemesinden hep üçüncü şahıs olarak işimize karışmasından kıskançlığından.evleneli 6 yıl oldu hala her yere beraber gitsek arkalarından ayrılmasak.ya evlenirken bile kendi evinin eşyalarıyla aynı aldılar benim eşyalarımı kıskançlık burdan belli zaten..pazarları hep zehir zaten örneğin gecen pazar kayınpederimde dahil 4 kere tlfla aradılar vay ne yapıyomuşuzda eşimi cağırıyolar işimiz var gelse bize yardım etse ya.... offff daha neler neler...her pazar ne olucak eşimle onlar yüzünden kavga edicekmiyimde diye düşünmekten bıktımm...ohhh yazdımda biraz rahatladım..

ah bu kaynanalar yokmu ya neden cocukalrının yuvalarına mutsuzluk vermeyı severler anlamam ya halbukı kız annelerı kızım eşıyle mutlu olsun ben susarım konusmam der ama kaynanalar oyle degıl valla artık gına getırıyolar benım kaynanam da kötulerın ıcıdne hemde en kötulerın valla 1 senelık evlıyım 7 ay beraber otrudum eşıme maddı destek olamdıkalrı ıcın ayrı eve cıkamadık benım kendı annem ev aldı bana ve ıcıne esya aldık esımle bı dunya borcumuz var bıze dıyo gıdın araba alın dedık paramız yok sen al dıyo sızde para varıdr yalan soylemeyın ya bukadar yüzsüz olurmu hıc bı seyımıze yardım etmedıklerı gıbı bıde alın dıyo hıc ansılsınız ne yıyıp ne ıcıyosunuz dmıyo herseye karıstıgı gıbı bıde herseyı yönetmeye calısıyo lanet kadın ya benı hayatımdan bezdırdı ama benım arkamda bunun rahatlıgı var bende kızının ogluna bısı alır gelır anlatır ama oglunun evıne daha ev hedıyesı bıle getırmedıgı gıbı sızın evd eo yokk bu yok dıyıp homurdanıyo manyak

eveet yine pazar geçti onları görmeden olurmu akşam uğradık mecburen..bide ev meselesi cıktı,biz onların evinde oturuyoruz evet kıra falan vermiyoruz ama bize baştan böyle dediler.kendi müstakıl evlerini mutahıte verip apartman yaptırıyolar bizde ev alamk için para biriktirmiştik illa dairenin birini siz alıcaksınız dediler ve aldık ama daha bitmedi tabi kendiside aynı apartmanda olucakya,bizde burdan cıkmayalım oranın kırasını alsınlar diye düşünmüştük ama ne mümkün koyunlarına girmemiz lazım ya bu evi satıcaklarmış ordan bi daire fazladan alabilmek için istemiyorum ya istemiyorum uzaktayken bile iç içe olmak istiyorlar herşeye maydanozlar yakında neler olur bilmiyorumm offf alllahım sen yardım et bana..kocam hergün iş cıkışı ugrar yanlarına uğramasa eşim daha eve gelmeden ararlar bugün gelnediya bişeymi oldu diye size ne ya ugramak zorundamı hergün kızı karısı var evde bekleyen..ANLAYIŞSIZ VE ÇOOOK BENCİLLER okadar cok şey varki yazılacak.kimseyle konuşamıyorum annemler başka şehirdeler anlşatsamda annem anlamıyo zaten.destan yazdım ama çok doluyum arkadaşlar kimse okumasa bile buraya artık herşeyi yazıp rahatlamalyım..

ay canim ya allah yardimcin olsun,malesef eslerimizle evlenirken ailewleriylede evleniyoruz bu kacinilmaz bir gercek,bir türlü cocuklarinin bir aile oldugunu kabul etmek istemiyorlar bir nevi kiskanclikda diyebiliriz,onlarla huzurluk yasadiginda dolayisiyla esinlede aran aciliyo,iki ucu b..klu degnek yani,mesafeli olucaksin ,napican hayatim ya bu deveyi güdecen ya bu diyardan gidecen,esini seviyosan ailesinede mecburiyetten katlanacaksin tatlim umarim her sey düzelir

hayir yanii benim anlamadigim neden kiz aileleri bole degilde erkek aileleri bu kadar yapiskan..tutkal gibiler yahu...
noluyo yanii oglun evlenince...bizi neden kimse bu kadar sahiplenmiyo?
agac kovugundan cikmadik herhalde...
hele birde esler bole annenlerinin pacasindan ayrilmiyolar miii.....
ooff ooff

kayınpeder-kayınvalide-görümce bermuda şeytan ücgeni , şeytanın insan kılığına girmiş versiyonları. çok büyük ahım var onlara,çokkkkkkkkkkkkkkkk
ama sizin yüzünüzden huzursuz ve mutsuz olmayacağım,çünkü biliyorumkii benim mutluluğum sizin mutsuzluğunuz oluyor

evet poti evlenirken onlarlada evlenmişiz,ya evim ayrıydı ama tam 2,5 sene sabah 8 de ordaydım evimde kalamadım sebeb ne işin var evde cocuk yok coluk yok falan filan artık nefret derecesinde yanı onlara karşı duygularım..yenicherry hemde ne tutkal 3 günlük yıllık izinimizde bile şehir içi gezmelerimize katıldı hanımefendi.işte potininde dediği gibi cekmem lazım kızım var arada ayrıca kocamla onlar olmadıgında gayet uyumluyuz ve anlaşıyoruzda.ama onlar varken kocamda cark ediyo.offf sanırım bu konuda sinirlerim cok yıprandı.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…