edepsizler işte ne söylerlerse söylesinler biz yuvamızda mutluyuz ya ona bakalım kızlar. ben artık cevap veriyorum kaynanama lafı söylüyor oturtuyorum. eşimde iyi yaptın diyo açıkcası. benim kaynanamda oğlumu yiyon azıyon demişti üstelik bende çalışıyorum ve o zaman düğün borçlarını ödüyorduk. bende "dur bakalım orada daha oğlunun ekmeği kursağımdan geçmedi asıl ben oğlunu doyuruyorum" demiştim dili boğazına kaçmıştı. her lafına anında cvp vermeye başlayınca daha kudurdu eşime bir akrını susturamıyorsun felan demeey başladı. eşimde ilk önce sen sus o çok sustu ama ben seni susturamadım madem öyle oda konuşacak demeye başlayınca iyice başladı işte büyü yapmış sana falan filan. eşim hiç onun sözlerine aldanma mecbur susacak yeter seni üzdükelri dedi ve o oldu. şimdi eşim lafı oturtuyor banada kenarda seyretmek kalıyor.
asla ezdirmeyin kendinizi biz sustukça onlar tepemize çıkıyorlar.
edepsizler işte ne söylerlerse söylesinler biz yuvamızda mutluyuz ya ona bakalım kızlar. ben artık cevap veriyorum kaynanama lafı söylüyor oturtuyorum. eşimde iyi yaptın diyo açıkcası. benim kaynanamda oğlumu yiyon azıyon demişti üstelik bende çalışıyorum ve o zaman düğün borçlarını ödüyorduk. bende "dur bakalım orada daha oğlunun ekmeği kursağımdan geçmedi asıl ben oğlunu doyuruyorum" demiştim dili boğazına kaçmıştı. her lafına anında cvp vermeye başlayınca daha kudurdu eşime bir akrını susturamıyorsun felan demeey başladı. eşimde ilk önce sen sus o çok sustu ama ben seni susturamadım madem öyle oda konuşacak demeye başlayınca iyice başladı işte büyü yapmış sana falan filan. eşim hiç onun sözlerine aldanma mecbur susacak yeter seni üzdükelri dedi ve o oldu. şimdi eşim lafı oturtuyor banada kenarda seyretmek kalıyor.
Valla canım tavsıyem o kocan aksam eve gelınce adamın ayaklaırnı bı guzel yıka sırtına bı guzel masaj yapppp gunduzden ara ıstedıgı yemeklerı yap aksam kumandayı ona verrrr dureklı gulumse :) nıtekım melek olabılır kendısı yada peygamber soyundan gelıyor olabılır .bırde benden selam soyle enısteye ...tum kadınlar klubunun selamı ve saygısı var kendısıne:)
yaa hakli olabilirsiniz kimse kimsenin ne yasadigini bilemez haksizliga ugramak kotu oluyor gerckten sizi anliyorum amaaan Allaha havale et gitsin ben öyle diyom artikgörümcemin yaptıklarını anlatmadım ...
kendisi büyük bir şirkette çalışıyor bende oraya o çalışmadan önce form vermiştim..neyse benim form verdiğimi abisi söylemiş ..gitmiş insan kaynaklarına çıkmış işte benim yengemi işe alırsanız ben madur olucam gibi konuşmalar yapmış görüşme yaptığım kişi işte biz görüştük .......hanımla kendisiyle konuştuk aynı soyisimli iki kişi çalışmadığından sizi alamıcaz dediler kaynar sular döküldü başımdan..gitmiş özelleikle işe girmeyim diye çaba göstermiş..evlenemeyelim diye nişanlımı sömürüyorlar cebinden para bile çalıyorlar sırf biz evlenemeyilm diye..ederim tabii sizinde başınıza gelsin bakalım etmeyin...
Valla canım tavsıyem o kocan aksam eve gelınce adamın ayaklaırnı bı guzel yıka sırtına bı guzel masaj yapppp gunduzden ara ıstedıgı yemeklerı yap aksam kumandayı ona verrrr dureklı gulumse :) nıtekım melek olabılır kendısı yada peygamber soyundan gelıyor olabılır .bırde benden selam soyle enısteye ...tum kadınlar klubunun selamı ve saygısı var kendısıne:)
kaynanayı ne yapmalı kaynar kazana atmalı demişler:)benim babaannem tam kazana atmalıkmış rahmetli anneme çok cektirmiş.annem şuan kaynana gelinlerile arkadaş,bende kızkardeşleri kadar yakınım.
atalımmmmm :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance:
Maşallahbenim kayınvalidem de kayınvalidesinden çoook çekmiş başta benim yaşadıklarımı size yaşatmam diyip durdu şimdi ne oluyor biliyor musun yalanlar kıskançlıklar ikiyüzlülükler aynı kayınvalidesi gibi..Hayatı zindan etmeye 3 aylık evli iken eşimden boşatmaya onu doldurup üzerime yollamaya başladı 7 aylık evliyim 2 ya da 3 defa ciddi ciddi evden gidiyordum abim ve eşim engel oldu..Onu çok seviyorum benim eşim cnaım kanım ama öyle bir hale geldik ki o cadının yüzünden anlatmakla bitmez 7 ayda 7 yıllık evliymişiz gibi bıktım eşimin ailesinden..Şimdi değer vermiyorum sinir etmeye çalışıyor oluyorum ama ona belli etmemeye çalışıyorum..
ya bizim Türk kültüründe ana baba bencil oluo galiba biraz...CADIARZU
ben anneyim bana kötü laf edemez evladım, bana saygı duysun, beni hayatındaki bütün kadınlardan üstün tutsun cennet benim ayaklarım altında evladım buna göre davransın falan istiolar...
babalar da öle mesela?
çocuğum benim sözümden dışarı çıkmasın,
saçma bile olsa kurallarıma uyulsun,
ben küçük yaşta hayatla mücadele etmeye başladım benim çocuğum gençliğini boş işlerle eğlenceyle geçirmesin gezip tozmamsın hazır para yemesin falan...
bu bencilliğin sonucunu çekiyoruz aslında kızlar..şutarafagitti.
madii fedakarlığa hazırdır anneler evlatları için ama duygusal anlamda...yoook...
bekarken doğru düsüst ilgilenmedikleri oğulları evlenince kıymetli oluo neden?
çünkü oğlunun başka bi kadını hayatının başköşesine koymasına tahammülleri yokbenneyaptımki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?