Arkadaşlar, Kayınvalidesinin fenalıklarına rağmen yuvasını devam ettirenler buraya

• Konu Sahibi Konu Sahibi ela
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

canım eşinin sana destek olması d a çok güzel bi avantaj..

ben yıllarca anlatamadım eşime,
ya geçinmiyosunuz die ikimize birden kızıyo ya da sen küçüksün o büyük tecrübeli ve akıllı bi kadın..die beni susturuyodu...

ilk defa geçenlerde bir gece ben şikayet edince(ki kolay kolay kaynanamı eşme şikayet etmezdim)

kabahat sende, cevabını vermediğin için kendini ezdiriyosun demez mi?

bundan sonra eşim bana kızsa da;
üzülse de;
nolursa olsun veririm cevabını...:umursamaz:

ki eltim cevap verir on laf söletmez kendine..
eş dost ve akrabalarının yanında azarlıyo kaynanamı,
bğırıp çağırıyo ona
yine de eltim onun en kıymeli geini

hayret bişi anlamıyorum ben:sm_confused:

Valla canım tavsıyem o kocan aksam eve gelınce adamın ayaklaırnı bı guzel yıka sırtına bı guzel masaj yapppp gunduzden ara ıstedıgı yemeklerı yap aksam kumandayı ona verrrr dureklı gulumse :) nıtekım melek olabılır kendısı yada peygamber soyundan gelıyor olabılır .bırde benden selam soyle enısteye ...tum kadınlar klubunun selamı ve saygısı var kendısıne:)

kaydirigubbakcemile3

şu gune kadar iyiki var demediğim bu gidişlede diyemeyeceğim tek kişi kayınvalidem.
evlenirkende hem beni hem oğlunu mutsuz etti şimdi 7 aylık hamileyim yine aynı role
soyundu . benim anlamadığım niye bir insan canından çok sevdiği ( en azından oyle olduğunu soyluyorlar) evladını mutsuz etmek için çaba sarfeder ...

ah bizde böyle olsak opuyorumnanaktan hiç kaynanayı takmadan mutlu yaşamak..hayal mi yoksa :sinifsinif:

Ayyy benim kaygana da ramazandan sonra gelicekk
Ahh ben nerelere gidiyimm..
Sefa ettim azıcık cefası geliyorr!... Rabbim sen beni bu kadının şerrrinden koruu..

Benimkisin nasıl biri olduğu düğünde daha belli olmuştu.
Yaptıklarını idare ettim hep. Eşim duyma etme dedi.
Ama artık yuvamı dağıtmaya çalıştıkları için bir daha görüşmeyeceğim.
Bizi ayırmaya çalıştılar ve Kayınvalidem diyerek bile sahiplenmek istemediğim kişi
çocuğumuzun dünyadaki tek öksüz çocuk olmayacağını söyledi..
Ben olmayayımda bu çocuğa ne olursa olsun. Kendi canı kanı..
kime anlatsam bunlar ne biçim insanlar diyorlar.
Neyseki eşim bana hak veriyor ve onların önemli olmadığını önemli olanın kendi ailemiz olduğunu söylüyor..

kayın pederimde kayınvalidemden nefret ediyorum altlı üstlü oturuyoz ama beni ailemi yeseler icleri rahat etmez annem onların sorumsuzluklarına rağmen kızımın mutluluğu die hiç laf etmediler eşim düğünüme evimizin döşemesine kadar yaptı nankör cahil aşşalık insanlar bunu anlamadılar eşim bile ailesinden nefret ediyo ne ekiyolarsa onu biçiolar o kadar sıkıntı atlattık hiç sormadılar kayınpederim olcak domuz annemi kötülüyo anneme kurban olssun kaynanamda ya annem herşeye rağmen toplum içinde onlara değer saygı gösterio ya onlar kaynanam üvey hani kayınpederim ya onların iki evcladı var inşallah rabbim onlara öle dünürler rast getiriki emdikleri süt burunlarından gelir kan kustururlar cok dertliyim eşim desen dünya iyisi onunla cok mutluyum seviyorum büyük bi aşkla evlendik nişan gününde yapmadıklarını bırakmadılar 3 sene oldu evleneli yine aynılar susuyorum saygıda kusur etmiom ama allah bilio cıkacak onlarda acısı ya yüzlerini bile görmek istemiom allah ıslah etsin onları dillerini koparsın bidaha konuşamasınlar bu yeter AMİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİNNN

yaa hakli olabilirsiniz kimse kimsenin ne yasadigini bilemez haksizliga ugramak kotu oluyor gerckten sizi anliyorum amaaan Allaha havale et gitsin ben öyle diyom artik

HAY Allah iyiliginizi versin isiniz rast glsin kiz ay acayip hosuma gitti yorumunuz kardesi neyi varmidirki kissss heheeeee

kaynanayı ne yapmalı kaynar kazana atmalı demişler:)benim babaannem tam kazana atmalıkmış rahmetli anneme çok cektirmiş.annem şuan kaynana gelinlerile arkadaş,bende kızkardeşleri kadar yakınım.

kaynanayı ne yapmalı kaynar kazana atmalı demişler:)benim babaannem tam kazana atmalıkmış rahmetli anneme çok cektirmiş.annem şuan kaynana gelinlerile arkadaş,bende kızkardeşleri kadar yakınım.

atalımmmmm :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance:

Maşallah benim kayınvalidem de kayınvalidesinden çoook çekmiş başta benim yaşadıklarımı size yaşatmam diyip durdu şimdi ne oluyor biliyor musun yalanlar kıskançlıklar ikiyüzlülükler aynı kayınvalidesi gibi..Hayatı zindan etmeye 3 aylık evli iken eşimden boşatmaya onu doldurup üzerime yollamaya başladı 7 aylık evliyim 2 ya da 3 defa ciddi ciddi evden gidiyordum abim ve eşim engel oldu..Onu çok seviyorum benim eşim cnaım kanım ama öyle bir hale geldik ki o cadının yüzünden anlatmakla bitmez 7 ayda 7 yıllık evliymişiz gibi bıktım eşimin ailesinden..Şimdi değer vermiyorum sinir etmeye çalışıyor oluyorum ama ona belli etmemeye çalışıyorum..

ınanın merak edıyorum bu ınsanlar nasıl anne??Yanı oglu karısına ters davranınca neden mutlu oluyorlar?nasıl bır zıhnıyettır?ne yapıyor mesela kayınvalıdenız hanı nedır gelınlerı en cok rahatsız eden davranıslar nelerdır?somut olarak

İnsan anne olmakla büyük olmakla gerçeken olgun olmuomuş demek ki...

kaynanamın daha önceki lalarını anlatımıştım burda kızlar...
eşime sölemiodum,
zaten genelde kaynanamla aramda olanı eşime pek anlatmam
anlatsam da o pek dinlemezdi, benim başımı bu kadar ağrıtmayın der kestirir atardı:umursamaz:

kadir gecesinde kaynanamın kandilini tebrik etmemiştim, hemen ertesi gün arayıp şikayet etmiş oğluna..,

eşim eve geldi,
sen kadir gecesi annemle konuşmamışın kalk çabuk ara özür dile gönlnü al, dedi
aramam d edim
bana böle böle sölüyo dedim,
sen benimle evli olduğun için bunalımdaymışın derdinden ölcekmişin...
allaşkına benim bilmediğim benden kaynaklanan ne derdin var senin die sordum
kadınlık etmion de,
yemek yapmayı bilmion aç kalıom iğne ipliğe döndüm de(ki eşim 97 kilodur:)
beni pis ütüsüz gezdirion de,
ya da ne bilim başkası var seni istemiyom de!

yüzümü bile buruşturmadan hayatından çıkıp gitmessem şerefsizim benden ne şikayetin var senin açık söle dedim

bağırdım çağırdım

bir daha bana
annemi ara demedi, eskiden anensine gül gibi davranayım isterdi şimdi karışmıo:lepi:

ALLAH sabır versin hepinize opuyorumnanaktan

ya bizim Türk kültüründe ana baba bencil oluo galiba biraz...CADIARZU

ben anneyim bana kötü laf edemez evladım, bana saygı duysun, beni hayatındaki bütün kadınlardan üstün tutsun cennet benim ayaklarım altında evladım buna göre davransın falan istiolar...

babalar da öle mesela?

çocuğum benim sözümden dışarı çıkmasın,
saçma bile olsa kurallarıma uyulsun,
ben küçük yaşta hayatla mücadele etmeye başladım benim çocuğum gençliğini boş işlerle eğlenceyle geçirmesin gezip tozmamsın hazır para yemesin falan...

bu bencilliğin sonucunu çekiyoruz aslında kızlar..şutarafagitti.

madii fedakarlığa hazırdır anneler evlatları için ama duygusal anlamda...yoook...
bekarken doğru düsüst ilgilenmedikleri oğulları evlenince kıymetli oluo neden?
çünkü oğlunun başka bi kadını hayatının başköşesine koymasına tahammülleri yokbenneyaptımki

oooof amma konuşmuşum döktüm içimiiii
deli etcek bu kadın benikötükedihüso

kesinlikle öyle....

benimkiside bana yaptıramayacağı şeyi oğluna söyler oğlum temmuz şöle yapsın temmuz böle yapsın söylede der..uyuz olurum bende her defasında ananın dili yokmu onun laflarını bana getirme derim garibim arada kalır...

kayınbabam 29 yaşındaki eşime çocuk muamelesi yapar araba almıştık vay sen kendi kafana göre iş tuttun gittin araba aldın geldi ankaradan arabaya baktı biton laf etti şurası böle burası böle diye benim lafımı dinlemediniz kendi kafanıza göre araba aldınız dedi durdu bu her zaman öledir eşimin abisi 32 yaşında herkesin içinde bağırır çağırır 3 yaşındaki çocuk misali azarlar kaynanamda der olsun o sizin babanız eee peki o bağırdığınız evlat baba değilmi??***:sm_confused:

Alzheimer olmamak için dedikodu yapacakmışssın tv deki bir proğramda doktor dediydii...aklinialirimsmile
bende azcık kayınvaldemin kulaklarını çınlatiiiimmm.lülülülülülü
ne zaman bana gelse çekilir bi köşeye yemeğini suyunu pastasını böreğini önüne taşırdım hizmet ederdim yerinden bile kalkmazdı akşam eşim gelince yemekten sonra kalkıp tabak taşırdı sankim çok yardımcıymış gibiii gösterirdi eşime...
allahtan şimdi konuşmuyoruz da çokkkkkk rahatıımmmmmmmmmmmhihoyyyt

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…