- 10 Kasım 2006
- 6.246
- 1.616
- 373
- Konu Sahibi ela
-
bana kayınvalde demeyınde ne dersenız deyın sınır kupu oluyorm okudukca..EN IYI KAYNANA OLU KAYNANA tezı dogrudur....
biz giderken onlar geliyordu ne yaparsak yapalım onlar daha zekice davranıyorlar kaynana adı üstünde
Bu işin artık konuşulacak edilecek bir tarafı kalmamış sanırım.Artık gelinine ''evin köpeği'' diyen bir kadın insan gibi oturup konuşmaktan ne anlar.Hem çocuk böyle bir ortamda büyüyebilirmi?
Benimde ablamın kayınvalidesi ağzından çıkanı kulağı duymazdı.Eniştemi doldurup ablamın üstüne salardı sonra seyreyleyin gümbürtüyü.Bize bile etmediği hakaret kalmamıştı ailece.Bizim ailenin karnını o doyurmuşmuş.Sağda solda öyle diyormuş.(bizim atalardan kalma yerlerle onun sülalesini satın alan bir aileyiz bu arada)
Hatta öyle bir kadındı ki bana bile telefon açıp o..... dedi.Ben küfürden nefret eden biri olarak beni bile cıldırttı ağzıma ne geldiyse saydım Allah ne verdiyse
Sonrada geberip gitti zaten.Temizlik oldu pislik
Keşke az iyi olsalarda arkalarından beddua edeceğimize dualar etsek..
kızı olsa kaç yazar kii yaaa daha beter off Allahım nolur bir gün kaynana olduğumda kaynanamda olsun onun yanında gelinime o kadar iyi davranıcam ki.. görsün nasıl kaynana olunurmuşş
güzel yazmissin, ama gelinin sana ön yargiyla yaklasirsa, kaynana degilmi hepsi ayni, iyi kaynana ölü kaynana derse nasil iyi olabileceksin merak ediyorum, ben oglum nisanlandigi zaman ilk isim kizkardesini kenara cekip ailemize bir kisi daha katiliyor, abine gösterdigin sevgiyi ona göstereceksin, abine gösterdigin saygiyi ona göstereceksin dedim, kiz bize önyargili yaklasiyor, daha dogrusu hic yaklasmiyor, ön yargi ile ordan burdan akil alarak bize daha isin basinda mesafe koyuyor, nasil iyi olursun banada ögret, cünkü iyi olmak istiyorum.. Iyi olmak istesende seni kaynana yapiyorlar, benden hayatta kaynana olmaz diyordum...
hb86 evlendirmesin madem bu kıskanç kayınvalideler oğullarınıçok kıymetliyse değil mi? bende uyuz oluyorum valla kıskanç kayınvalidelere sanki oğullarına aşıklar valla ya
güzel yazmissin, ama gelinin sana ön yargiyla yaklasirsa, kaynana degilmi hepsi ayni, iyi kaynana ölü kaynana derse nasil iyi olabileceksin merak ediyorum, ben oglum nisanlandigi zaman ilk isim kizkardesini kenara cekip ailemize bir kisi daha katiliyor, abine gösterdigin sevgiyi ona göstereceksin, abine gösterdigin saygiyi ona göstereceksin dedim, kiz bize önyargili yaklasiyor, daha dogrusu hic yaklasmiyor, ön yargi ile ordan burdan akil alarak bize daha isin basinda mesafe koyuyor, nasil iyi olursun banada ögret, cünkü iyi olmak istiyorum.. Iyi olmak istesende seni kaynana yapiyorlar, benden hayatta kaynana olmaz diyordum...
Iki yüzlü olacagina, kocanin yaninda da söyle bakalim gelinmi ? elinmi? oluyorsun :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?