Arkadaşlar, Kayınvalidesinin fenalıklarına rağmen yuvasını devam ettirenler buraya

• Konu Sahibi Konu Sahibi ela
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
insanına gore degisir arkadaslar genelleme yapamayız kayınvalıdelerin hepsi kötü diyemeyiz. şans meselesi kimi düşer kimi pişer demişler cok dogru.
bana gelince; benimkiyle tahmin ediyorum kötülükte kimse yarışamaz. 5 yıl bitti evliligimde. 1. yılın sonunda muvaffak oldu ayırmayı başardı bizi kendi de şahit aradı bütün cevrede herkese yalvardı, kimse kabul etmedi tabi. butun cevremi dolaştılar siz ikna edin boşansınlar diye vs vs. tüm bunlar olurken ben üstelik 3 aylık hamileydim. eşimle ayrıydık ve bu süreçte hic konusmadık hep ailesi ön plandaydı. derken kızım dünyaya geldi ben lohusaydım mahkemeye gittim baktım eşim davayı geri çekmiş. akabinde benle tekrar görüsmek istedi tekrar barıştık cunki bütün sorunlar aile sorunlarıydı vs vs şimdi 2 yıldır yine birlikteyiz Allaha şükür gayet iyiyiz. yaşananları ise hiç konusmuyoruz. ama tabiki asla affetmedim kimin ne niyeti varsa Allaha havale ediyorum. ve kıyamette de davacıyım. tabiki cok özet gectim yaşananları ne cektigimi ben bilirim.

sonuc olarak bu topigin canlı örneklerinden biri benim. kötüye birsey olmuyor hakkaten. kimse eşini seviyorsa pes etmesin kuzu kuzu geliyorlar arkadaslar.. zor durumda olanlara kolaylıklar dilerim.

arkadaslar ben kendi kaynanami Allaha havale ediyorum cünkü bulmus benim gibi seven ve sahip cikan kocasina bir gelini ama arkamdan konusmalari ve en kötüsü aileme beni kötülemeye calismasi ve baska insanlarada beni cok sevdigini falan söylemesi.
ya gezmemize karismasi evliyken ve sayri,olmaz olamaz ya,yalanlar söyleyip sonra inkar etmek...

ALLAHIM büyük görüyor,suan saten ayrilik yolu görülüyor bize,2 ay oldu ayri olmamiz esimle,kumari ve yalanindan ama vardiysada düzelecek birsey aramizda,kaynanam yikmakta.

Kızlar yazdıklarınızı okudum daAllah kalplerine merhamet versin bunların,Allah korkusu olsa yapmazlar ya ne diim böyle insanlara bilmiyorum ki. Hiç kendi başlarına gelmemiş mi, hiç yaşamamışlar mı kendi kızları yaşasa kıyamazlar.resmen üvey evlat muamelesi.ooofff offf bırak mutlu olsunlar değil mi? öbür dünyada nasıl hesap verecek bunlar:44:Bende Allah'a havale ediyorum arkadaşlar başka çare yok

kayınvalidemle pek sorunum yok ama çevreden de gördüğüm kadarıyla kız anneleri damatlarını el üstünde tutuyolar kızlarımızı rahat ettirsinler,mutlu olsunlar vs diye,ama erkek anneleri damatlara kızım rahat etsin diye ii davranırken el üstünde tuttarken gelin ne yaparsa yapsın umurlarında olmuyor,zamanında kendileri gelinken yaptıklarını unutup iyisini,mükemmelini gelinlerden bekliyorlarr buda büyük haksızlık allah hepsine vicdan, akıl fikir versin

Bede kaynanamı hiç sevmiyorum...kendisini saf gösteren kurnazlardan....çok büyük şeyler yaşanmadı ama sevmiyorum işte kıskanç ılması, hep salağa yatması filan soğuttu beni.....

ah ah bende az çekmedin bizim deyneyi eksik cadı kaynanamdan valla beni ne hırsızlık ne de namusumu bıraktı dövmeside cabası tabi 2 aylık hamileyken ama şükürler olsun eşimin desteği ile yuvamı yıkmadım .
şu anda ister inanın ister inanmayım ama tek göz bir odada yaşıyorum ama rahatım .
kayganamın yanında yatsan neden yatıyorsun derlerdi ama benim kaygana yeni gelin gelince daha da delirdi çünkü akrabası eltim ve ben 2 oğluma halime kaldımda bizi kapıya attı soğuk kış günü .yani ben daha neler yaşadım neler anlatmakla bitmez ......

bu kaynanalar niye böyle yaaa! ama sizin yazdiklarinizi okudum, baska ibret verici hikayeler duydum, benimki hic bisey degilmis :44:

biraz tuhaf kadindir benim kaynanam.. esim iki kizdan ve iki düsükten sonra dünyaya gelmis ve bunun icin galiba, kaynanam esimi benden bile kiskaniyo. daha dogrusu bana olan sevgisini kiskaniyo.. henüz cikarken, esimi baska bi kizla evlendirmeye calisti, nisanliyken bana durmadan sen aileni daha cok seviyosun bu gidisle ayrilirsiniz diyip duruyodu (tabi kimsenin duymayacagi bi sekilde), evlenince dügünler oldugunda ve kiyafet almaya gittigimde huzursuzluk cikariyodu, karin kimseye sormadan is yapiyo diye... durmadan esimi bana karsi doldurmaya calisiyor... bu yüzden balayimiz bile burnumuzdan geldi. bunun gibi bi cok seyler. simdi ayrilsam, yarin esime yeni bi kiz bulup dügünle dernekle evlendirir. o sekil yani

bu cocugunun mutlulugunu felan düsünmek degil, sadece egoistlik! deli kari nolucak

hb86 evlendirmesin madem bu kıskanç kayınvalideler oğullarınıçok kıymetliyse değil mi? bende uyuz oluyorum valla kıskanç kayınvalidelere sanki oğullarına aşıklar valla ya

benim kaynanamda kıskanıyo benden oğlunu bizimki ayırmayada korkuyo ama yaptığı huzursuzluktan dolayı ayırma noktasına getirdi bizi allahından bulsun belasını inşallah

seni hala seven adam geri zekali, su yazdiklarina bakilirsa..

Son düzenleme:
Yüreğimde derinlerde bir yerde bir sızı var..
Sanki kapanmış bir yaranın içinde bir parça kalmış gibi batıyor, sızlatıyor, acıtıyor..
Nefesimi kesiyor..
Ne hissediyorum.. Acı büyük bir acı hemde.. nedeni yok.. yanıyor işte içim..
Hem de öyle bir yangın yeri varki orada derinlerde bir yerde düğüm düğüm oluyor boğazıma diziliyor..
Çıkmıyor, çıksın gitsin istiyorum çıkmıyor.. Boğuluyorum..
Kurtulmak istiyorum..
Yalnızım o kadar çok yalnızım ki orda.. Derinlerde.. kimse yok.. kimse olamaz orda..
Çığılklarımı duyan yok.. İsyanlarımı duyan yok.. acılarımı bilen yok..
Gözyaşı dökmek mi mesele döktüklerimin haddi hesabı yok umursamıyorum..
Gözyaşı anlatmaz orada yaşananları.. Gözyaşı dökmekten öte bir şey..
Acıyor içim.. boğazlarım düğüm düğüm..

kızı olsa kaç yazar kii yaaa daha beter off Allahım nolur bir gün kaynana olduğumda kaynanamda olsun onun yanında gelinime o kadar iyi davranıcam ki.. görsün nasıl kaynana olunurmuşş

güzel yazmissin, ama gelinin sana ön yargiyla yaklasirsa, kaynana degilmi hepsi ayni, iyi kaynana ölü kaynana derse nasil iyi olabileceksin merak ediyorum, ben oglum nisanlandigi zaman ilk isim kizkardesini kenara cekip ailemize bir kisi daha katiliyor, abine gösterdigin sevgiyi ona göstereceksin, abine gösterdigin saygiyi ona göstereceksin dedim, kiz bize önyargili yaklasiyor, daha dogrusu hic yaklasmiyor, ön yargi ile ordan burdan akil alarak bize daha isin basinda mesafe koyuyor, nasil iyi olursun banada ögret, cünkü iyi olmak istiyorum.. Iyi olmak istesende seni kaynana yapiyorlar, benden hayatta kaynana olmaz diyordum...

Hahaha siz kayınvalide misiniz? Yorumlarınız cok güldürdü beni Bi dövmediğiniz kalmış üyeleri

hb86 evlendirmesin madem bu kıskanç kayınvalideler oğullarınıçok kıymetliyse değil mi? bende uyuz oluyorum valla kıskanç kayınvalidelere sanki oğullarına aşıklar valla ya

Cok dogru bi laf etmissin!! Ama ogullar evlenmezse kaynanalar kiminle ugrasacak :) gerce benim kaynanam herkesle ugrasiyoda, onunda esi benzeri yok

iyi olmak istiyorsan önce şunu bileceksin....iyilik senin dediğin gibi öğretilcek birşey..insanın içinden gelecek, vicdanla alakalı yani...

gelin bize daha işin başında mesafe koyuyor diye yazmışsın da pardon yani ne zaman mesafe koyacaktı..işin başında koyacak tabi..daha ne kadar tanıyorsunuz birbirinizi...mesafe dediğin şey insanlar birbirini tanıdıkça,birbirini sevdikçe ortadan kalkar yada artar...

hem önyargılı yaklaştığını,yada sağdan soldan dolduruşa geldiğini nerden biliyorsun..buda senin önyargın olmasın sakın..tipik kaynana önyargısı....

benden kaynana olmaz diyordum demişsin....nerden vardın bu kanıya..bak basbayağı kaynana olmuşsun işte....tebrik ederim....

birde yukarda bir yerde arkadaşın eşine gerizekalı demişin...zaten böyle bir saygısızlığıda ancak bir KAYNANA yapar

Iki yüzlü olacagina, kocanin yaninda da söyle bakalim gelinmi ? elinmi? oluyorsun :))

oğlanlarınıza bu kadarda güvenmeyin derim ben..evliliğin ilk yılları yanıltmasın sizi....yıllar geçtikçe karısı olacak baş tacı...

BİRDE ŞU KULLANDIĞIN LAFI NERDEN ÖĞRENDİN BAKİMM SEN :))))) VALLA HER KAYNANA BİLMEZ BU LAFI...SENDE AZ KAYNANA DEĞİLMİŞSİN AFFERİM SANA AFFERİM...SEN BENİM KAYNANAM İYİKİ OLMAMIŞSIN..ELİNDEKİ GELİNİN KIYMETİNİ BİL...YOKSA BENİM GİBİ BİRİ DENK GELİR BİR KAŞIKTA BOĞAR SENİ....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…